ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Скоро ще чуем за бой в района на Гребната!
Автор: Васил Динев 09:40 / 15.03.2017Коментари (22)21713
За проблем при паркирането в зоната на Гребната база пише читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте! Пиша Ви с молба за съдействие и предизвикване на дискусия по един проблем. Става дума за най-хубавото място в Пловдив - района на Гребната! Това място винаги е било притегателно за всички живеещи в Пловдив и региона. С изграждането на Младежкия център и игрищата наоколо паркирането в региона става все по-забавно. 

Мисля, че първоначалната идея за поставяне на бариера до спортния диспансер на улицата, водеща към зоологическата градина, не беше добре обмислена и с право предизвика недоволството на всички родители, каращи децата си на тренировка в залите по волейбол, баскетбол и лека атлетика. Все пак да даваш по два лева за оставяне и вземане на детето от тренировка е непосилно. А да паркираш по-далече зимата означава детето ти да се разболее, докато стигне до колата. 

В момента по една или друга причина бариерата е махната, но възниква проблем с паркирането! Най-зле е ситуацията в събота и неделя, когато се провеждат и различни турнири с участие на отбори от цялата страна. Представям си какво ще стане, когато отвори и зоологическата градина! Улицата е тясна и по мое мнение единственото разумно решение е да бъде еднопосочна. Така ще може да се паркира и по начина от снимките. Иначе скоро ще чуем за бой в района в търсене на отнето предимство!



Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За неразбралите (нека видят втората снимка) става въпрос за регулиране на паркирането по улицата! Единствено "zodia ROCK" е разбрал за какво става въпрос и е дал адекватно предложение, което напълно подкрапям! zodia ROCK: "Лесно е за разбиране, улицата става еднопосочна, разчертават се паркоместа откъм залите и готово. Посоката е от "Металиката" към "Чановете". Ако се сложи бариера и пак стане платено се прави някакво гратисно време, колкото да си оставиш и вземеш детето. А пазарът може да се постесни за сметка на паркинг."
-1
 
 
Българинът, в частност ГАНьО, се е доказал като най-голям мрънкач... Когато има бариера - ама защо я има, децата 'ще се разболеят', докато стигнат от/до мястото за трениране. Ми нали за това тренират, бе?! Организмът и имунната система се каляват със спортуването, малко или много. Вие какво си мислите - че на тренировки не се потят ли?! Следващото - вече няма бариера, но тъй като Ганьо е прост и нагъл, сега има проблем с паркирането.. Е, майна, няма угодия на простия Ганьо. Затова, винаги ножа на врата. Ганьо от друго не разбира. Иначе е жизненоважно за някои родители да си паркират кошниците тоооочно до вратата на съответната спортна зала. Проблемът не е, че децата ще настинат, а че родителите ги мързи в червата. Тези, които спортуват се броят на пръсти.
0
 
 
Може би най-доброто решение е да се направят някакви пропуски за тези,които ползват съораженията,а за всички останали паркинга да е алтернативен вариант(не знам каква е цената на паркинга на час,но ако е 2лв ми се вижда добра цена). Но като се има впредвид българският маниер,всички ще си извадят съответните пропуски, дори и да не ползват залите. Дори и ще се фалшифицират. И този вариант отпада
+2
 
 
Ако стане еднопосочна улицата нищо няма да се промени, просто това няма да спре желаещите да паркират и (съжалявам, че така ще ви го кажа) за Вас (читателя) пак няма да има свободно место, когато отивате да си вземате детето. В Капана всички улички са еднопосочни и какво? Да не би да има места? Предния път като пробвах да паркирам от обикаляне изгорих бензин с който можеше да ида до Хисар на басейн и да се върна. Иначе..... с цялото ми уважение (нищо лично), но заради хора като вас няма къде да се паркира. Всеки иска с колата. Аз някога след тренировки съм се прибирал километри пеша и то в "кучешки" студове с раницата на гърба. А сега какво е това? То да не настине, пък да не се измори, пък да не се уплаши..... аман вече. Като повърви 100 метра пеш кой ли знае какви психически и физиологически травми ще натрупа?
0
 
 
Добре де ватре има паркинг за 2000 автомобила кат ви се сфидят 2 лв мранкате нека има правила защо да е разграден двор пак като искате спираите на пазара като сицки стиснати селяни там е беспари
+1
 
 
Това на Гребната база е един от мнто проблеми....Уж сме компетентни и разбира ме от всичко,а един свестен архитект нямаме.КАК МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ КОЛОЕЗДАЧНАТА АЛЕЯ,ШИРОКА КОЛКОТО,ДАЖЕ И ПО-ШИРОКА ОТ ПЕШЕХОДНАТА ЗОНА.В събота и неделя е ужас.Не може и 5 мин спокойно да се разхождаш без някой колоездач,ролерист или сякви такива,да ти изсъска или напсува,което пък от своя страна е предпоставка за кавга или саморазправа.МИ ГЛУПАВИЙ АРХИТЕКТО....зад пейките на пешеходната зона има 5 метра -трева,пръст-абсолютно безсмислени.МИ ПРЕМЕСТЕТЕ ГИ ТИЯ ПЕЙКИ 2 МЕТРА НА ВЪТРЕ И ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН.Място за колоездене-бол,място за разходка-достатъчно..,проблем-0.
0
 
 
В близост до тези обекти има изградени паркоместа за поне 70-80 коли. Ако 300-400м се брои за близо от някои хора.За съжаление отдавна забравени и от общината, и от хората.Става въпрос за бул. "Свобода", отсечката между ул.Чернишевски и "6ти септември".Дано сега като "облагородяват" Розариума някой от общината да забележи наличието им. Дано, ама надали.
0
 
 
И какво написа този читател, че така и не разбрах? :D При еднопосочна улица се паркира от страната на знака. Ако се влезе през бариерата от пазара всички тези коли, които са се наредили от страната на плувния басейн са в нарушение. При еднопосочна от зоологическата в посока пазара трябва да вкарваш колата си на заден. И за какви предимства става въпрос тук? Нормален паркинг, който е първи паркира, другият си търси място някъде или някой иска да ме убеди, че става навалица за 1 паркомясто ...
0
 
 
гребната като цяло си отесня стана много трудно : паркирането,спокойно да спортуваш без да блъсне някой от навалицата по трасето около гребния канал....
Сподели какво ново....
на 15.03.2017 г.
+2
 
 
Авторът не желае детето му да ходи пеша зимата, защото ще се разболее. Трябва да се помисли за топла връзка от колата до входа на залата...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: