ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кошлуков пред Plovdiv24.bg: Румяна Толова е точният човек за Пловдив
Автор: Мариана Панчева 09:28 / 16.03.2017Коментари (1)7817
© Plovdiv24.bg
Румяна Толова, втора в пловдивската листа на Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен", получи стабилна подкрепа от дългогодишен приятел и съратник - известния политик и тв водещ Емил Кошлуков. Кошлуков пристигна специално в града под тепетата, за да каже на пловдивчани: "Руми е точният човек". А ето какво сподели той за читателите на Plovdiv24.bg.

- Г-н Кошлуков, защо Пловдив да гласува с преференция 2 в листа 21? 

- С Руми се познаваме повече от 10 години. За нея имам впечатления и като личност, и като професионалист. Мога да кажа, че ако Пловдив я избере, тя ще негов чудесен представител в парламента. 

- Тя е кореняк пловдивчанин...

- Това е един стар въпрос в политиката, а именно - народните представители трябва да представляват хората от своя район. Хубаво е да се избират кандидатите, запознати с въпросите, които ще решават. Хубаво е да се избират кандидатите, които пловдивчани утре могат да срещнат на улицата, на които могат да звъннат, когато имат проблем.

За съжаление на избори в България всички сменят местата си. Тези, които се изпращат от софийските централи, са лоша практика и затова във всички листи трябва да има точно хора като Руми - знаещи и работещи за своя град.

Мажоритарният елемент в тези избори дава възможност да гласуваме за човек, когото ние харесваме. За да подкрепим Румяна например, зачертаваме преференция 2.

- Напоследък се появиха мнения, че парламентът не е опитно поле, визирайки многото млади и непознати лица, устремили се към управлението?

- Да, парламентът не е тренировъчен лагер. Той трябва да е крайната, а не началната спирка на един политик. Ако си се занимавал с политика дълги години, значи си натрупал опита, знанията и уменията, които са нужни, за да управляваш.

Цирковете, които гледаме на всички избори, лудият стремеж към нови, все по-млади и непознати лица е доста заблуждаващ. Политиката е призвание, а не професия, няма такава специалност депутат в университета. 

Руми обаче е минала през целия цикъл на политическата кариера и дейност. Започнала от А и Б - от най-ниски позиции до професионалист, участвал в изработването на закони, приети в парламента. Такива хора са ценни, защото могат да бъдат полезни.

Другото е пълнеж и за мен като избирател е обида да доверя някой да ме управлява, понеже съм го гледал на екрана да пее.

- Какви са реалните шансове да я видим в следващия парламент? 

- Според мене Пловдив има шанс за два мандата от РБ. Не е никак лесно и това ще зависи от пловдивчани, които ще се доверят на Руми. Затова е важно не просто да изберат номер 21 в интегралната бюлетина, а да зачертаят и преференция 2. 

Това зависи на второ място и от избора им на политика. Аз разсъждавам така - има две десни партии, които могат да влязат в парламента - ГЕРБ и РБ, и те трябва да са с максимален брой хора, ако не искаме пак да ни управлява Орешарски. 

Хора като Руми трябва да влязат, за да има шанс десницата да състави правителство и да продължи това управление, защото другото сме го виждали.


Румяна Толова е родена на 02.12.1984 г. в Пловдив. Завършила е специалност "Социология" в Софийския университет и магистратура по "Политически мениджмънт и публични политики" в НБУ. Експерт в сферата на политическия PR, рекламните и маркетингови комуникации. 

От 2016 г. е директор на общинско предприятие "Радостни обреди". Владее английски и немски език. Семейна, с едно дете. Толова е под номер 2 в листата на Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" в Пловдив. Водач е бившият военен министър Николай Ненчев.




Още по темата: общо новини по темата: 527
18.08.2020 »
02.05.2018 »
05.04.2018 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
предишна страница [ 1/88 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тази май е парашутист от Кауза Пловдив. Къде са кандидатите от СДС? Алоо, синята столица!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: