ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нелепа грешка отне радостта на Локо срещу ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 18.03.2017Коментари (21)9750
Локомотив Пловдив и ЦСКА завършиха 1:1 в дербито от 25-ия кръг на Първа лига, което се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Дани Кики (13) отново прониза вратата на "армейците", както беше и в първия мач между двата тима през настоящия сезон. Кирил Десподов (80) вкара за гостите след грешка на вратаря Ясин Ел Харуби.

По този начин Локо запази 4-ото си място във временното класиране, но вече е с актив от 39 точки.

Мачът започна страхотно за черно-белите, които откриха резултата, без да влязат дори веднъж в наказателното поле на гостите. Веселин Марчев проби по десния фланг, след което подаде към Дани Кики пред дъгата. Там халфът овладя и с прецизен шут прати топката в долния десен ъгъл на Георги Китанов за 1:0.

Пет минути по-късно силен шут на Рубен Пинто от дистанция едва не доведе до изравняване. Харуби се подхлъзна, точно когато улавяше топката, но все пак не допусна изненада.

В края на първото полувреме Руи Педро също бе много близо до изравняване на резултата. Павел Виданов сбърка фатално отдясно и подари топката на Десподов, който напредна и подаде към Педро. Шутът му от 13-14 метра обаче излезе в аут.

Пет минути след почивката Локо можеше да реши мача с втори гол. Веселин Марчев с прекрасен пас иззведе Дани Кики сам срещу вратаря. Точно, когато се канеше да шутира от точката на дузпата, притичалият Стойчо Атанасов изби с шпагат в корнер.

Така се стигна до 80-ата минута, когато ЦСКА вкара за 1:1. Това стана след нелепа грешка на Ел Харуби. Вратарят на Локо тръгна да излиза и да пресреща дълъг пас към Кирил Десподов. Играчът на "армейците" обаче елементарно го преодоля и вкара на празна врата.

Локо игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 28
23.03.2017
21.03.2017
20.03.2017
20.03.2017
20.03.2017
19.03.2017
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ерменска дебела глава къде са нашите футболисти Карагирен, Вълчев,Раиков с тези твоите футболисти Луке, Мартинович, Серджо в шестицата нетрябва да сме, просто това е някакъв късмет, селско - ерменски футбол.....
+2
 
 
Слаба игра въпреки равенството.Едо сега вече разбираш ли какво изпусна като ги няма Райков ,Райнов и Карагерен и разбира се Камбуров.Този състав бе като стадо без глави.Не искам да гледам такъв безидеен Локомотив.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 18.03.2017 г.
+2
 
 
до кога ше я караме така на магия , Едо ? то първенството ше свърши ,все различни състави, никаква игра , изгони младите ,яко се нахендриме с теб.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 18.03.2017 г.
+1
 
 
да са връща татко Крюшо, че тия нашти милионери не могат да играят без пари
-1
 
 
Ераносян е сърцето на Локомотив... тези футболисти бяха до изпадащите с Илиев, а сега са до върха!Благодарение на Ераносян! Ако има Локомотивци против ЕДО, То те са СРАМ за ЛОКОМОТИВ...
+4
 
 
Отблъсващ футбол за Локомотив в пореден мач!! Какво правят по цял ден на тренировките та не могат да си подадат топката???? Никаква идея напред... Интересно, но всички освободени от Едо през зимната са звезди в момента.. Дали Едо е доволен от този футбол, който го играем в момента??
-2
 
 
Който не е с Локомотив е против него, т.е. всеки жълтур ще бъде посрещнат с обичайното- селянино, погледни си стадиона, погледни цветан василев, димитър христолов, погледни винаги празната база в Коматево, виж челсито,божо и другите отрепки, съборили цял стадион и прогонили двама собственика и след това коментирай Ераносян и Локомотив...
-1
 
 
Ераносян показва, че я разбира играта, който не му вярва да се присъедини към командата , нямаща стадион, освен бруталното НЕДОРАЗУМЕНИЕ в Коматево и останала в осмицата, където ще бъдат задминати от Пирин ,берое, нафтата...Та, Ераносян ще ни заведе там където ни е мястотто, въпрос на време!!! Локомотив играе грамотен футбол ,НА СОБСТВЕНИЯ СИ СТАДИОН! Кики е Камбуров за цска.жълтури, кога е ФАЛИТА??? Ти позвъни ли на божо?
+5
 
 
Слаб мач за "Локомотив"Жалко,че от много "Специалисти"Локомотив позволи да бъдат освободени добри футболисти като Карагерен,Мартин Райнов и Райков!!!Но това е въпрос на виждане и разбиране.Явно е,че такова няма!!!
+5
 
 
кога най-после в Локомотив ще има нормален треньор!!?? Омръзна ми от "новаторствата" на Ераносян, който разби готов отбор!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: