ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Полицията помоли пловдивчани за доверие
Автор: Мариана Панчева 08:50 / 19.03.2017Коментари (16)11658
© Plovdiv24.bg
"Когато хората проявяват активна гражданска позиция, нека тя бъде пълна." Призивът към пловдивчани чрез Plovdiv24.bg направи говорителят на "Пътна полиция" Ботьо Гиргинов. Поводът - стотиците сигнали, които читателите изпращат до медията ни във връзка с нарушения на Закона за движението по пътищата.

"При конкретни сигнали нека пловдивчани знаят, че няколко снимки, изпратени до медията не са достатъчни. Трябва пълна информация - време, дата, място... Молбата ми е да порявяват и активна гражданска позиция в пълнота - т.е. да започнат да застават с името си и да съдействат на полицията, за да променим негативните тенденции."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не може ли МВР да си направят страница където да подаваме сигналите и да започват да наказват ?!? Добре де чесно ли няма да бъдат възнаградени поне няколко стотинки повече затова че са съставили повече актове за нарушение този месец ?
+1
 
 
Доверие не се купува и не се продава, то се заслужава. Ако съм полицейски началник и си дам сметка, че гражданите предпочитат да се обръщат към медиите вместо към мен, защото не виждат никакъв смисъл в това, бих си дал 48 часа или да направя нещо конкретно, или да си сменя работата, но не и да започна да вменявам чувство за вина.
+3
 
 
Ние колко сигнала сме подавали за моторджиите-отговорът им и,че нищо не могат да направят.
+5
 
 
Полицията е абдикирала почти изцяло от задълженията си, а иска доверие от гражданите. Доверие се ПЕЧЕЛИ и се ЗАСЛУЖАВА. С много работа. Знам, че проблемите ви са много, знам, че ви натискат отвсякъде - власт, бизнес и т.н., но защо не търсите правата си, защо не излезете на протест, както когато излязохте да защитите привилегиите си? Ето, покажете и вие активна гражданска позиция! Тогава бъдете сигурни, че цяла България ще е зад вас!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 19.03.2017 г.
0
 
 
Ботьо дали е наясно,че той работи за гражданите,не те за него? Че те и сега се чудят хората,за какво им се плаща на цялото МВР.
+3
 
 
Преди да се иска доверие от хората е необходимо подчинените ви чиновнички, чиновници,катаджии, шуробаджанаци и т.н ДА РАБОТЯТ ЗА ХОРАТА , а не само да ОТчИТАТ ДЕИНОСТ !!!
0
 
 
Ако искате доверие първо почнете да си вършите работата. Пример - селяни в Кичука всеки ден правят нарушения под носа на Първо РПУ: 1.Спират и затръстват пътното платно до пазарчето на Кауфланд (продължението на бул. Македония). 2.Кръстовището на бул. Македония и Вапцаров - спират и задръстват Вапцаров заради близките банки, денонощен магазин и еврофутбол! 3.Задръстват Вапцаров след кръстовището с Димитър Талев - спират заради магазините наблизо.Както точно доверие очаквате когато всеки ден ПОД НОСА ви се извършват хиляди нарушения и вие не СИ МЪРДАТЕ МАЛКИЯТ ПРЪСТ ?!?!?!
+4
 
 
От приказки и призиви фаида няма , първо си направете структурата от чиновнички,чиновници катаджии и шуробаджанаци ДА РАБОТИ,а не само да отчита деиност и тогава имаите претенции към хората !!!!!!!
+7
 
 
Празни приказки!Преди две седмици буквално на 5 метра от второ районно,голям джип беше спрял върху целия тротоар!Аз и двете ми деца трябваше да минем по пътното платно,докато корумпираните полицайчета минаваха от там!!!Е няма как да има разбиране.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: