ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Левите да качат Иво Христов на Альоша и да му ударят сто тояги на голо
Автор: Любомир Минчев 10:32 / 21.03.2017Коментари (8)12110
©
Дали проруският принц Иво Христов ще се превърне в червения принц Иво Христов. Професорът поведе пловдивската листа на БСП и това е сериозна провокация към левия избирател в Пловдив. Този избирател може и да е свикнал да се кланя на Альоша, но не и да го убеждават , че трябва повече да обича Русия. Особено, ако го правят парашутисти, родени в Киев.

Проф. Христов не се интересува толкова от БСП, колкото от Русия. Преди три години влиза в гражданския съвет на АБВ, а за партията-майка казва, че проблемите й " опират основно до нейната идентификация - що за партия е, кого представлява, какъв е нейният елит, за престъпленията, извършени в рамките на този т.нар. преход, за да ни докара до положението, в което се намираме в момента. Ако тя си мисли, че ще може да ги реши на ход, качвайки се върху едно популярно име, мисля, че това са сметки без кръчмаря".

Сега кръчмарката Нинова го е поканила на питие и той се е съгласил. Според някои социалисти Христов е новата супер звезда в червената бизнес империя на Корнелия. Бил поставен в листитите, за да отвлича вниманието от останалите червени кандидат- депутати, нагласени от Георги Гергов и новия сив кардинал Кирил Добрев.
Преди няколко месеца на въпрос защо не влезете в политиката, Христов отговаря като един истински интелектуалец : Защото се уважам повече.

Сега без никакво уважение към себе си му се налага да уточнява, че Маркс и Ленин не са прашясали личности, както бил казал, че Октомврийската революция не е еврейски заговор, както бил казал. Иска да каже, че е възможно да се превърне в червен принц, ако му повярват на онова, което му се е искало да каже.

Но Христов ясно казва, че ЕС е фикция, иска демонтирането и сгромолясването му. Ясно казва, че българинът, прегърнал европейските ценности, е едно животно, загубило идентичността си и има акъл колкото да празнува Хелуин. Ясно казва, че не СССР се е отказал от България, а България се е отказала от СССР, което е голям грях.

Но трябва и да каже, че наистина е имало залпове на Аврора, които действително сложиха край на една империя.
Иво Христов казва още: "Отнасям се към дясното в България като към медицинско заболяване. Към него трябва да се отнесем с настойчивостта на лекар срещу буйстващ пациент, който не разбира дълбочината и смисъла на болестта си."
Дори и да е втренчил поглед в шмайзера на Альоша, левият пловдивски избирател би трябвало да е сериозно омерзен след питието на Иво и кръчмарката Корнелия. Професор Христов идва да опитоми животното , загуби облика си, защото то може и да е ляво, освен, че със сигурност е дясно, според професора.

Левият избирател също тачи Хелуин и праща децата си да учат в Европа. Той се е превърнал в животно , което трябва да гласува за Иво Христов. А той съвсем охотно ще приеме гласовете на българите без идентичност , оскотели от европейските ценности , да ни приказва на воля като депутат колко грехове имаме към Русия.

При това положение левите хора трябва да го качат на Альоша, да му ударят сто тояги на голо и да потърсят сметка от кръчмарката.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дебилът - професор да отговори на следния въпрос: Кой извършва най-жестокия терористичен акт през 20в. в България? Hint: не е агент Сава и ДПС.
+1
 
 
И не забравяйте, това е "Момчето с тупето"! Момчето е плешиво, ама нали е ПРОФЕСОР - изкушения колкото искаш! Тя, КАКАТА-фелдфебел ще го обязди, горкото "момче с тупе"!!! Ментета да искаш в Родината!
+2
 
 
Душевно нечистоплътен и долен човек! Изражението му казва достатъчно!
+3
 
 
Без руска и мафиотска хранилка БСП и АБВ ще са просто едни сбирщини! Ренегати
0
 
 
Случайни хора в БСП няма.Пък били те и "професори".Това са пилците,които до сега са ги мътели под Московски надзор в полога на Посрано 20. И понеже не върви да сложат ПАК свинята Гергов щото ще вземат на мура к**а в Пловдив...изтипосаха този академичен КУРиФейник. А ,че има ментални проблеми е видно.Когато ехидното му самодоволствие се смачка като му забият хубав въпрос що ще в тази олигархическа дясна партия.Тогаз лицевите му скули издават,че ще счупи някой пломба...лицето му почервенява,а устничките ги свива като съселче. Просто плаче да му изтряскаш един в червена ДЗУРЛА!
+3
 
 
Проблемът е в Георги Гергов и Илия Баташки. Всички други са марионетки. Който има поне капка достойнство, отдавна не е при червените. При ГЕРБ картината е същата. Има ли в България поне един свестен политик? Няма такова животно. Всяка една банда, пардон - партия, е в люта битка с другите банди/партии. Без тези банди и техните главатари, светът наистина ще е много по-добро място за живеене.
+8
 
 
Що за човек трябва да си за да гласуваш за това шизофренично недоразумение... Преди 2 години направи БСП на пух и прах, олигарси били, те разграбили България, били обяздени от Доган и т.н. и т.н... малко по-късно участваш граждански съвет към АБВ (алтернативата на партията майка)... и сега си водач на листа на БСП... Този политически плазмодий всъщност олицетворява цялата шайка възседнала столетницата... Не че другите партий са цъфнали та вързали, ама БКП-то пощуре... а този, тоз е с психически отклонения!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: