ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Георги Титюков: Да подкрепим Румяна Толова!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:52 / 24.03.2017Коментари (0)5864
©
- Г-н Титюков, на местно ниво работите много добре с ГЕРБ. Защо в тези избори решихте да подкрепите Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен"?

- Това решение на коалиция "Кауза Пловдив" беше взето по няколко причини. На първо място, след направен анализ на моментната ситуация в Пловдив и в България, почти сигурно единственият вариант да има дясноцентристко правителство, което е добре и за Пловдив и за България, е РБ да има представителство в парламента. 

На второ място - структурата "Кауза Пловдив" в по-голямата си част е изградена на основата на младежкото СДС и така членовете и симпатизантите й имат и привързаност, и някакво чувство за дълг и за отговорност към дясното обединение. 

И решихме, че когато някои хора се опитаха да сринат това дясно обединение, ние трябва да противодействаме с каквото можем, като се явим заедно с РБ на тези избори. И тъй като въпросът ви е свързан с доброто ни взаимодействие с ГЕРБ, считаме, че в конкретния случай това е само една удачна стратегия, отново за добра съвместна работа с ГЕРБ в името на България, колкото и да се опитват да спекулират противниците ни.

- Вашият кандидат на тези избори е Румяна Толова. Защо вие самият не се кандидатирахте за депутат?

- Тъй като имаме политическо решение на ръководството на  "Кауза Пловдив" и общинските ни съветници за хора, които преди година и половина са се явявали на избори и са получили доверие като заместник-кметове на община и райони и общински съветници, да останат по местата си и да изпълняват своите ангажименти, които са поели към съгражданите си, затова сметнахме, че не е удачно само няколко месеца след стартирането на този мандат да излъчваме измежду тях кандидати, които евентуално биха станали депутати.

- Защо номинирахте именно Румяна Толова?

- Решихме наш кандидат да е Румяна Толова, защото е млад човек, директор на общинско предприятие "Радостни обреди" Пловдив, човек образован, семеен, който милее за града. Щом от София се върна в Пловдив, а е била полезна и все още е канена там, вярваме, че ще защитава интересите и на съгражданите си от Пловдив в Народното събрание. Освен това, на фона на общия негативизъм, Румяна наистина силно вярва, че с политически средства е възможно да се работи за доброто и благото на хората. 

Акцентите й са в създаване на възможности, които ще върнат надеждите най-вече на младите хора и в това отношение тя наистина има оригинални предложения. Сред приоритетите й са и социалната сферта, развитието на младите хора, европейските политики като начин за финансиране и развитие на ключови сфери в града ни. 

Тя е човек, който вярва, че всеки трябва да получи шанс да се изявява и да получава удовлетворение в собствения си професионален свят с любимата си професия. И държавата може да му помага, а не да му пречи и това наистина има начини да бъде осъществено. Нейната вяра наистина е заразителна.

Освен това тя изцяло споделя и един от основните принципи на "Кауза Пловдив" - да работим изцяло в услуга на хората. Знаете нашия начин на работа - "Приемен ден, всеки ден!". Никога не сме върнали човек, имащ нужда от нашата помощ. Вярвам, че и тя, като народен представител от Пловдив, ще работи по този начин. Затова е много важно да я подкрепим на 26 март, гласувайки с №21 в интегралната бюлетина и лична преференция 2 за нея.

- Смятате ли, че РБ ще премине бариерата от 4% и колко мандата очаквате?

Със сигурност РБ ще премине 4%-та бариера и ще влезе в Народното събрание. Ако трябва да бъда реалист, на база на социологическите проучвания, очаквам 1 мандат, но като знам колко силно вярваме в каузата си и каква искрена и самоотвержена работа хвърляме, ако усилията ни се материализират, горещо се надявам, че и ние в "Кауза Пловдив", и пловдивчани можем да се зарадваме на два мандата.



Още по темата: общо новини по темата: 527
18.08.2020 »
02.05.2018 »
05.04.2018 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
предишна страница [ 1/88 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: