ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
"Демократите“ на Корнелия да помиришат кръвта на България
Автор: Любомир Минчев 14:08 / 24.03.2017Коментари (3)11320
©
Държава от ЕС би трябвало да прати в пенсия политическа сила, която е заплаха за демокрацията, а нейния лидер - като восъчна фигура в музей за издевателствата на неразвития социализъм. Трябва да го направи, ако кандидат за народен представител от тази сила - БСП, казва: "тази вечер ще се изпикая на монумента на т.н. жертви на комунистическата власт". Най-малкото тези типове трябва да бъдат затворени в лагерите, където техните идоли избиха мечтите на поколения българи. За кратко, колкото да помиришат кръвта на България.

Да, демокрацията ни отне тази възможност - да ги пратим там, да ги оградим с телена мрежа и през дупките да гледат как се отдалечаваме от "Единна Русия" - за техен ужас. Демокрацията ни отне възможността за възмездие.
Демокрацията ни отне много, казва Корнелия Нинова и слага за водач на листа пикльото, който иска да се облекчи върху българската съдба.

Тези хора ни отнеха демокрацията и запазиха всичко друго за себе си. Признаха го публично. За първи път и с невероятна наглост. Това трябваше да бъде тяхното извинение, а те се гордеят.

И държавата България - от ЕС, трябва да изгради лагер и да затвори в него лъжата, глупостта и късата памет. Вместо това е готова да ги провъзгласи за победители. Какъв български позор се задава на хоризонта!

За пореден път доброволно се оставяме да бъдем опикани. Никакъв бунт,никаква съпротива. Гледаме безучастно как някакви типове се разхождат, обвити в руското знаме, и съвсем демократично пикаят на съдбата ни.

Демокрацията не се брани в социалните мрежи, а пред избирателните урни. Защото докато пишем колко мразим Корнелия и как народът е срещу нея, "демократите" на Корнелия се готвят да ни забранят и това демократично удоволствие.

Това виждаме през дупките на телената си ограда. Демокрацията отнела всичко на червената номенклатура, а всичко е в ръцете й. Включително и демокрацията. Пленената демокрация. Напиканата демокрация на Нинова. Тя я брани от българите със зъби и нокти. Ще я положи като венец пред бюста на Тодор Живков, където обича да ходи на поклонение.

Това е демокрацията на Корнелия и нейните червени олигарси, чрез която водят антидържавна пропаганда в полза на друга страна. Бунтът пред урните е неизбежен, ако не искаме да слушаме колко сме загубили ние от демокрацията и колко те са спечелили от нея.



Още по темата: общо новини по темата: 527
18.08.2020 »
02.05.2018 »
05.04.2018 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
предишна страница [ 1/88 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Участието на кандидата за депутат от БСП Крум Зарков и лидерът на партията Корнелия Нинова в сутрешния блок на Нова телевизия предизвика остри реакции в социалните мрежи. Публикуваме статуса във Фейсбук на телевизионния продуцент Магърдич Халваджиян без редакторска намеса. "Жалко, че дядо ми и баща ми не са живи за да чуят и видят до къде може да стигне нечия наглост! Нескопосания хумор е невъзможно да заличи гаврата с човешките съдби и унищожените в миналото животи! Не трябва да се шегувате а трябва да ви е срам и да се извинявате от сутрин до вечер на хората! И никога ама Никога да не се занимавате с политика! Този народ му разкатахте фамилията за 45 години, после продължихте и през 1997 ви изгониха с камъни от парламента! Преди 4 години пак вие накарахте хората да излязат за 8 месеца по площадите! Знам, че разчитате на кратката памет на хората, но с хумор от този вид паметта на много хора ще се върне!"
+4
 
 
Демокрацията не се брани в социалните мрежи, а пред избирателните урни.....Демокрацията се брани още с раждането!Ако имаше новородена демокрация,трябваше тези 3-та на снимката да са поне в Москва...а някой от тях и на 2 метра под земята.Най добрия червен задник е този който НЕ е в България. Да си взимат чукалата и да си заминават при работодателите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: