ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Няма по-честен и добър човек от Петър Зехтински, смятат ботевисти от няколко поколения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 24.03.2017Коментари (5)7300
©
Легендата на Ботев Петър Зехтински е кандидат за депутат от листата на ПП ГЕРБ в Пловдив с №11 и преференция 9. Зехтински не е член на партията, а е от гражданската квота.

Роден на 15-ти септември 1955-та година в Пловдив, Петър Зехтински е възпитаник на детско-юношеската школа на Ботев с треньор Косьо Енчев.

С представителния отбор на "Ботев" е носител на купата на страната през 1981, вицешампион през 1986 и бронзов медалист през 1981, 1983, 1985 и 1988 г. Шампион е на Кипър с Омония за 1987 г. Обявяван е 3 пъти (1983, 1984 и 1989 г.) за футболист № 1 на Пловдив. "Майстор на спорта" от 1981 г.

В момента Зехтински е директор на Дирекция "Спорт и младежки дейности" към община Пловдив.

Дни преди изборите потърсихме ботевисти от различни поколения, за да кажат мнението си за Петър Зехтиски. Всички са единодушни, че легендата Ботев е възможно най-точният избор и като народен представител ще работи за благото на Пловдив и най- вече за спорта.

Георги Попов - Тумби
Петър Зехтински е много скромен и етичен човек, който много уважава всички хора. Винаги се стреми да помогне с каквото може.

Иван Глухчев
Аз смятам, че кандидатурата на Петър Зехтински е много удачен избор за човек, който да представлява хората от Пловдив в народното събрание. Той умее да работи с хора, човек, който е отворен към проблемите на хората и се надявам, че ще бъде такъв и в парламента. За мен Петър Зехтински ще бъде достоен представител в Народното събрание и ще бъде много полезен там.

Атанас Пашев
Бат Петьо, както винаги съм го наричал, го познавам от много, много години. По-честен и добър човек от него не съм срещал. Знам на колко хора е помогнал и затова винаги съм го подкрепял, защото знам, че където и да отиде ще продължи да помага

Александър Александров - Кривия
Петър Зехтински е добър и честен човек. Благодарение на него израстнах като футболист, а освен това е мой кръстник. Повече хора като него трябва да има в политиката.

Николай Киров - Белия
Петът Зехтински е един от най-добрите хора, които познавам. Той е честен и отговорен. Той ми е бил треньор в Марица, Ботев и Младежкия национален отбор

Тодор Неделев
Петър Зехтински е един от моите идоли. Много ми е помагал и затова го уважавам изключително много. Знам какъв човек е и какво може да направи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Успех Петьо, но в политиката търсят нагаждачи и гъзолизци! Такива като теб не са им от полза. Не че другите са от полза, но са удобни.
0
 
 
Той и Атанас Узунов са честни и доблестни мъже, но дали ако ги изберем ще помогнат за града ни или ще станат част от статуквото?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: