ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
EVN вдигна кръвното на пловдивчанин - взе едни пари и го унизи!
Автор: Васил Динев 08:51 / 28.03.2017Коментари (18)17011
EVN
3 адреса в Пловдив

6 коментара за EVN
Този читателски сигнал, изпратен до Plovdiv24.bg, публикуваме без редакторска намеса! Преценете сами:

"Здравейте, пиша Ви по следния казус. При плащане в онлайн системата на EVN дебитната ми карта беше таксувана 2 пъти последователно, без аз да знам и без никаква индикация от системата - общо за скромната сума от 500 лв. (250 лв. сметка за плащане). За това разбрах след около 10 дни, когато видях, че ми липсва значителна сума пари от сметката и от подробния отчет се видя, че са ми таксували две трансакции по 250 лв. вместо една.

Първото нещо беше да се свържа с "Борика", за да уточня от тях ли е този проблем. Те ми отговориха да се обърна директно към EVN. Три дни, след като изпратих имейл до EVN - получих отговор-запитване за подробни данни за абоната и т.н.

Отговорих своевременно и след още един ден чакане ми отговориха, че това което твърдя, е вярно и че има два варианта:

1. Парите остават предплатени и от тях ще се приспадат бъдещи сметки, или
2. Посочвам банковата сметка на титуляра и ги връщат обратно.

Понеже сумата за мен не е малка, поисках да ми я върнат и веднага изпратих имейл със банковата сметка за връщане на парите.

След още 1 ден чакане... ми се обаждат по телефона, за да ме уведомят "приятно", че докато траела "престрелката" с имейли била се появила новата фактура за 115 лв. и системата била удържала автоматично от надплатените не по мое желание (да не кажа откраднати де факто) 250 лв. 

И освен това вече било сряда, а те само в сряда превеждали пари обратно, и аз по някаква причина съм "изпуснал влака" и ми съобщават "още по приятно", че трябва да чакам до следващата сряда, за да ми върнат останалата "оглозгана" вече сума от 136 лв.

И сега човек би си помислил - от зле към по-зле, но най-накрая има светлина в тунела... но не!!! Сега виждам, че в системата на EVN Онлайн вече не само съм влязъл в ролята на кредиторпо неволя на EVN, но и вече са ми начислили лихва за просрочие на "фактура" при отрицателен баланс!!! Тоест не стига, че ми "свиха" парите, ами и сега и лихва трябва да им платя (0,49 лв.), че са ми ги държали на "склад" при тях....!!! Прикачам и скрийншот за онагледяване!

И това ако може да се нарече голяма европейска компания, здраве му кажи!!! И даже наскоро разпращаха поздравителни имейли за някакъв си "Ден на потребителя" и "Благодарим Ви, че ползвате EVN Онлайн плюс."...

Все пак съм наясно, че стават грешки с какво ли не, но когато грешката бъде открита, е редно да се оправи своевременно... Все пак тези онлайн системи за разплащания и банкиране са направени с идеята да работят 24/7 и без да се ходи до банки, а не само в сряда... Като си плаща човек сметката - всеки ден взимат пари, а не само в понеделник например... Много май написах, ужас, но много ме ядосаха... А исках само 4-5 реда... Поздрави!".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А на мен пък вече два пъти ми спират тока за не платени сметки при положение, че са платени и ги дърпат от винаги заредена карта.След чудене какво става се оказва, че имам някакви лихви за просрочие от 0,06 и 0,07 лв. и тях не са си ги изтеглили и ми спират тока насред зима с малки деца. Та заради 0,06лв. си платихме 7лв. за включване. Редовни платци пък стояхме на студено и тъмно ... срамота заради 6 стотинки иначе как ще си вземат още 7лв. да забогатява дружеството и така два пъти! Няма такава държава!
+1
 
 
Направете всички като мен-заключете със собствени ключове общите табла и никой няма да може да бърника вътре без Ваше присъствие.Така ще се научат на ред и дисциплина.Иначе ще страдате и ще плащате грешни пари.
+1
 
 
Пенсиите се изплащат от седмо число до 15 а трябва да платя до 7 и хоб глоба 50ст. по броя на пенсионерите =на милион
+4
 
 
Според мен няй-верния път е господина да подаде жалба в прокуратурата за присвояване на пари с документна измама, защото реално те са му откраднали 250 лв с фалшиви документи за сметки, без значение, е после имало фактура. Към момента на кражбата(да това си е кражба) е нямало такива документи и те са му ги откраднали възползвайки се от системата за плащане с подадена фалшива информация.
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 28.03.2017 г.
+2
 
 
"Вашта мама...докога" - Антон Радичев
-3
 
 
Мрън мрън. Баааси унижението - всичко може да се обърка, какво толкова!? Все едно това е писано от сърдит, кичушки пукач на гуми :D
-4
 
 
Не виждам къде е "унижението" . Мен същото ми се е случвало в големи магазини .
+3
 
 
ЕВН могат да изприказват много колко са коректни с клиентите си, но на практика са демагози и обирджии.
+1
 
 
Абсолютни измамници, при мен също имам начислена лихва от 11ст от вчера за просрочие, а фактурата ми е платена още преди две седмици...
+1
 
 
А като откраднеш от тях, стават свръхчувствителни! Цяла напаст са! Всички! И надписват най-безсрамно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: