ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Скандален пловдивски магистрат погази закона с небезизвестната си кола
Автор: Васил Динев 16:58 / 30.03.2017Коментари (47)48522
Пловдивски прокурор, за когото Сотир Цацаров поиска отстраняването му, погази закона в Пловдив. За това информира читател на Plovdiv24.bg. Ето за какво точно става дума:

Здравейте, искам да споделя случка от днес, която все повече ме кара да се отвращавам от хората в съдебната ни система. Днес имах работа в центъра и паркирах колата си на "синя зона" в района до съда към 9:30 часа. На бордюра срещу моята скромна кола стоеше "Ауди А7" с номер 5000 (видно от снимките). Стори ми се позната, но реших, че е на някого, който много е бързал и си оставя детето в близкото училище.

Когато към 14:30 ч. приключих работата си (през цялото това време пращах есемесии за "синя зона") и отидох към колата си, за моя изненада отново аудито беше там. Попитах човека с билетчета защо тази кола стои цял ден там и ако аз бях паркирала така, дали нямаше да ми съставят акт, но той отговори, че колата е на небезизвестният пловдивски прокурор, сега съдия от Окръжен съд, Петко Минев и нищо не може да направи.  

Тръгнах си аз и се зачудих, ако хората, които раздават правосъдие, не прилагат закона равно както за другите, така и за себе си, какъв е смисълът от тях? Как да имам респект към хора, които нарушават закона и в същото време постановяват решения "В името на народа"?


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Петко Минев - готин тип". Това беше написано на визитката на този кратун в края на 90-те години на миналия век. Долу се мъдреше един тракийски стационарен номер, защото тогава мобилните бяха в ръцете на малцина избрани със смачкани уши, а студенти с gsm-и се брояха на пръстите на едната ми ръка. Та, въпросното лице с нищо не изпъкваше, освен с двете си уши, които се подаваха из под накъдрената косица до раменете и желанието му да бъде сред богати хора. Откровено казано не го знам на кого е дете, но определено беше сред най-слабите колеги в потока. Идея нямам как станал прокурор, про положение, че 5 години учеше икономика. Вероятно след това е учил право, но познавайки умствените му способности, наистина се чудя как се е издигнал до прокурор. Предполагам вече, че е дете или поне роднина на мастити юристи. То в блатото така става...
+1
 
 
Мен ме глобиха 20кинта в Капана за зелена зона за която изобщо не знаех!?Само слязох от колата да видя дали е отворен един магазин.Да съм се забавил най много 2мин.и като се върнах един общински "специалист"вече се плюнчеше на стъклото на колата ми!Когато спрях нямаше никой!!!А те се били скатали в едно кафене с тъмни стъкла и като са ми видяли гърба .....!Влязох в спор с тях но той го бил написал вече. Сигурен съм,че го е написал на масата и само е излязл да го залепи!
+1
 
 
Има и още едно нарушение за което не се споменава. Улицата е еднопосочна, а както се вижда Ауди - то, май е покарал леко в насрещното!!!
0
 
 
Е кви закони да спазваме тогава като те не го правят???? Богопомазаните!!!
0
 
 
"Петко Минев - Готин тип".... Такава му беше визитната картичка на тоя кратун в студентските години. И долу, разбира се, стационарен телефон. Общо взето палячо си беше, палячо си и остана. Само не ми стана ясно как е прокурор, когато заедно учихме икономика в ПУ-то. Явно е човек на някого - то това си е в реда на нещата за тази държава.
+2
 
 
Докато най- големите куражлии са в интернет, ще е така... Ежедневно ни потъпкват правата, и все се намира по някой наглец, който да не зачита нищо, а най- силното нещо, което можем да направим е да се успокоим, че имаме мнение... в интернет.
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 31.03.2017 г.
+1
 
 
Той смята,че е над законите...защо ли?
+4
 
 
Еееейй много големи умници се извъдихте бе, някой ще ти гледа какво пише в закона..... Направо идват и вдигат с паяка, все едно не зн
+2
 
 
Аз лично ако го видя някъде да е паркирал така,ще му нарежа гумите,ще му се изпикая на колата и ще му остава бележка на която ще му обясня,как да ме намери за да ми потърси сметка за стореното от мен...... Ако има смелостта да я потърси де.....рџ?‰рџ?‰рџ?‰
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: