ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Има логика във футбола! Лудогорец разпиля Локо! Мачът скандално прекратен!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:58 / 05.04.2017Коментари (41)18240
Локомотив Пловдив не успя да се класира на полуфинал за Купата на България! Това стана факт, след като черно-белите загубиха от хегемона в родния футбол Лудогорец с 0:4 в четвъртфинален двубой на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Двубоят бе прекратен скандално в 90-ата минута заради феновете на Локо. Двама фенове нахлуха на терена и трябваше охраната да ги озаптява. От Трибуна Бесика обаче застрашително тръгнаха по пистата към мястото за изпълнение на корнер. Въпреки че полицаи и футболисти на Локомотив успокоиха ситуацията, съдията Ивайло Стоянов реши да свири край на мача, преди да са изтекли дадените от него 2 минути добавено време.

При всички положения черно-белите ще отнесат сурова санкция от БФС заради глупавата постъпка на привържениците.

"Смърфовете" обаче бяха далеч от класата на съперника си и дори не създадоха едно чисто положение за цял мач.

Шампионите упражниха натиск още от самото начало и първите две положения в мача бяха пред вратата на домакините. При първата бразилецът Вандерсон отправи удар след разбъркване, но Ел Харуби улови. Минута след това Густаво Кампаняро стреля от около 25 метра, но топката премина встрани от вратата на "смърфовете".

Пловдивчани отговориха с хубава контраатака. Дани Кики проби през центъра, намери Мартин Камбуров, който изведе Димо Бакалов очи в очи с вратаря. Бившият футболист на Лудогорец обаче се забави и топката му беше избита, миг преди да отправи удар. Това си остана единствената читава атака на Локо в следващите 60-65 минути.

Лудогорец поведе в 32-ата минута. Абел Анисе и Кишада комбинираха пред дъгата, но подаването не мина. Отскочилата топка обаче попадна у Марселиньо, който с мощен шут от около 23 метра опъна мрежата за 0:1.

Десет минути по-късно гостите удариха греда. Сисиньо центрира в пеналта, където Густаво Кампаняро се извиси сам и засече с глава, а топката рикошира в гредата.

В 53-ата минута доминиращият на терена отбор на Лудогорец удари втора греда. Вандерсон напредна и върна назад към Марселиньо, който шутира от границата на наказателното поле в левия стълб зад Ел Харуби.

Така се стигна до 59-ата минута, когато шампионите решиха мача с втори гол. Вандерсон получи топката в наказателното поле, финтира Павел Виданов и с левия крак прати топката в горния десен ъгъл зад Харуби - 0:2.

Две минути по-късно Лудогорец направи преднината си класическа. Вандерсон шутира, а топката рикошира в Павел Виданов и влетя в мрежата за 0:3.

В 78-ата минута Мисиджан вкара буквално с първото си докосване. Дани Кики загуби топката в центъра на терена, а Абел Анисе веднага пусна към Марселиньо, който без забавяне изведе Мисиджан сам срещу вратаря. Холандецът поведе веднъж, а със следващия досег до топката я прати в долния ляв ъгъл за 0:4.

Малко по-късно Веселин Марчев центрира отляво към малкия пеналт, където Дани Кики засече с глава, но над гредата в аут.

Едва в последните 10-ина минути черно-белите показаха, че могат да си комбинират и на няколко пъти стигаха до удари към вратаря Ренан.

Локо игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 14
06.04.2017
06.04.2017
05.04.2017
05.04.2017
05.04.2017
05.04.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Целиа проблем е в Ерменица, забравихтели как го изхвърлиха от Лудогорец, тука започна същите номера, веднага да си заминава.....
+1
 
 
Наближава празника на ромите и са превъзбудени
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 06.04.2017 г.
+1
 
 
Локото бяха толкова слаби, че дори не се наложи съдията да подпира за пореден път зелените делиорманци. Гледам, че много буфери са се разлаяли против арменеца, а преди няколко месеца го приехте като месия и вселенски освободител. Що така бе, буфери? Пак нас ли копирате :)
+3
 
 
Аз не виждам драма,играха два приятелски отбора изповядващи една религия,накрая видяхме недоволна групичка от разположения катун на стадиона който бяха тръгнали за желязо.
+1
 
 
Защо са тези драми??? Виждате,че отбора не играе нищо от началото на първенството.. е как очаквате за един мач да се превърнем в някакъв супер отбор със супер успехи и да бием един безспорно много - добър отбор??? Кой казва,че школата но не работи????? Карагерен не е ли от тази школа? Другите няма да ги спомена.. Кой го изгони ?Кой ги изгони да излиза и да си поеме вината ... Гледаме напред и дано да се учим от грешките си....
+6
 
 
Тия пък Лудогорец за кои се имат, та да вкарат четири гола на Петите в света? В ред ли са...?
Сподели какво ново....
на 06.04.2017 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
утре чакам многострадалният ГОМНОНЧО да драска някъде за моментните заспивания на защитата и престъпното съдийство довелидо поредната НЕЛЕПА ЗАГУБА!Да този наистина е вреден за вас,защото вместо да ви обясни,че имате само Умарбаев и Марчев и всичко друго е бездарност и стойки,този надува отдавна съдран балон!Дончо,как е злобата по големите?Можеш ли да спиш и се храниш?
с .. . с. с.с .с с. с.с
-5
 
 
Мълчи се за полицая, който рита със замах спънатия тичащ привърженик ? То е ясно, че не е позволено да влиза ама ритане на паднал човек малко ... прекалиха.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: