ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев почна във втората осмица със съкрушително 7:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 07.04.2017Коментари (23)12385
Ботев съкруши Монтана със 7:1 в първия си двубой от втората осмица на първенството, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това бе най-изразителната победа на отбор в родния шампионат през настоящия сезон. Крум Стоянов (5), Лъчезар Балтанов (26), Антонио Вутов (58, 83), Тодор Неделев (74, 86) и 15-годишният Кристиан Добрев (78) се разписаха за домакините.

По този начин "канарчетата" затвърдиха лидерската си позиция в Група А, като активът им е вече 38 точки - 8 повече от втория Верея.

Още в 5-ата минута пловдивчани излязоха напред в резултата. Това стана след индиивидуален рейд на Крум Стоянов по лявото крило. Защитникът стигна до малкия пеналт и от малък ъгъл промуши топката покрай вратаря на гостите за 1:0.

Двадесет минути по-късно "канарите" удвоиха преднината си от идентична ситуация. Отново Крум Стоянов проби отляво, но този път комбинира с Лъчезар Балтанов и капитанът засече в мрежата за 2:0.

В 35-ата минута Омар Косоко излезе в чиста позиция срещу вратаря на гостите Корин Бруукс, но не успя да го преодолее.

В 58-ата минута току-що влезлият Антонио Вутов вкара красив гол, който бе оспорван от гостите. Нападателят открадна топката от краката на Петър Атанасов и изведе Омар Косоко сам срещу Корин Бруукс. Вратарят спаси удара му, но при добавката Антонио Вутов с ножичен шут с левия крак я прати в мрежата за 3:0. Петър Атанасов отправи гневни реплики към съдията, тъй като претендираше за нарушение на Вутов при отнемането на топката от краката му.

Десет минути след това Монтана стигна до почетно попадение. Негов автор стана Саер Сене, който засече с крак от 2-3 метра подаване от десния фланг на Сергей Георгиев.

В 74-ата минута Ботев поведе с 4:1 след перфектна контра. Атаката тръгна от Фелипе Бризола, който изведе в добра позиция Лъчезар Балтанов. Капитанът пусна топката към мястото за изпълнение на дузпа. Там тя бе хитро пропусната от Антонио Вутов и за Тодор Неделев остана най-лесното - да я вкара на празна врата. Това бе 10-и гол на Неделев в Първа лига през настоящия сезон, като половината от тях са от дузпи.

В 78-ата минута още един футболист на Ботев вкара гол при първото си докосване с топката. Това бе 15-годишният Кристиан Добрев, който отне от Бамба и с левия крак простреля вратаря за 5:1.

Пет минути по-късно Антонио Вутов вкара второто си попадение в мача за 6:1.

В 86-ата минута Тодор Неделев вкара своя гол №11 през сезона, възползвайки се от подаване на Лъчезар Балтанов, като фиксира крайното 7:1.

Ботев игра в състав:

Иван Чворович, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Виктор Генев, Крум Стоянов (77- Кристиан Добрев), Серкан Юсеин (57- Антонио Вутов), Меледже Омнибес, Фелипе Бризола, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Омар Косоко (68- Лазар Марин).

Още по темата: общо новини по темата: 25
18.05.2017
11.04.2017
08.04.2017
08.04.2017
07.04.2017
07.04.2017
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Къде е чичо кольо ,к*****а или там нукал _сукал миризливия мангал .
на 08.04.2017 г.
+7
 
 
Честита победа канари,продължаваме да мечтаем..... :)
на 08.04.2017 г.
0
 
 
Другата седмица имаме един много важен мач с Верея отново вкъщи,който трябва задължително да спечелим макар и с половин на нула като по този начин почти на 100% ще си гарантираме едно от първите две места в групата и от там насетне вече отбора може да се концентрира изцяло върху полуфинала. Отново казвам че следващият мач е много важен защото при сегашния регламент изобщо още неможе да се каже че сме се спасили от изпадане. Една победа довечера на Славия и една наша загуба от Верея вкъщи ще ни вкара в положение в което да трябва да мислим не само за полуфинала а и за мачовете в първенството. Другата седмица ако праснем Верея това ще ги вкара в страшна паника,че ще изпаднат и то основателно и хич няма да им е до някакви си полуфинали за химерични купи. От четерите отбора които останахме за купата има само един психически обременен и това е нашият съперник Верея,трябва умело да използваме това!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 07.04.2017 г.
+6
 
 
Поредна победа - браво канари. Настроение на трибуните, настроение и на терена. Срещу Верея максимум усилия и сме на финал.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.04.2017 г.
+9
 
 
Не е истина с каква лекота играем последните няколко мача. Отлична сработеност, преливане на линиите, безброй атаки и голове! Браво, канарчета!
+4
 
 
Любимецът на Пловдив на ФИНАЛ за Купата на България... ЖСК 1936 /срамът на Труд, Крумово, Калековец/ язден безмилостно от отборите в топ 6 .... ЗАЩО ? М ?
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: