ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Позор за Локо! Ще има сътресения в клуба!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:17 / 09.04.2017Коментари (121)17090
© ПФК Левски
Божидар Краев се отчете с четири гола във вратата на Локо
Локомотив Пловдив се представи изключително срамно и позорно и загуби от Левски с 0:5 гостуването си на Герена. Това бе първи мач в първата шестица за черно-белите, които вече са в твърде негативната серия от 5 поредни двубоя без успех.

Освен това възпитаниците на треньора Едуард Ераносян прекъснаха друга своя успешна серия от 4 поредни срещи срещу Левски без поражение.

Футболистите в черни фланелки сякаш нямаха никаква мотивация да играят. Със сигурност след този двубой в клуба ще настъпят сериозни сътресения, освен напускането на треньора, прогнозира Plovdiv24.bg.

Днес на Герена черно-белите се "пуснаха от хорото" още през първото полувреме, когато инкасираха 3 гола.

Левски откри още в 12-ата минута при първата си по-сериозна атака. Антонио Аниете получи добър пас пред наказателното поле, направи един финт и с удар по земя прати топката в долния десен ъгъл на вратата за 1:0. При ситуацията вратарят на Локо Ясин Ел Харуби не се намеси по най-добрия начин.

Последваха единствените добри минути за черно-белите, които чрез капитана Мартин Камбуров отправиха на 3 пъти опасни удари към вратата на домакините, но не успяха да изравнят резултата.

В 21-ата минута Локо изпусна идеална възможност за гол. След разбъркване в пеналта на Левски Дино Мартинович чукна топката назад към Веселин Марчев. Той отправи бомбен шут с десния крак, но топката профуча на сантиметри от гредата в аут.

Така се стигна до 36-ата минута, когато всичко за пловдивчани свърши, след като Божидар Краев вкара за 2:0. Нападателят засече от въздуха с десния крак подаване на 17-годишния Станислав Иванов.

Точно две минути по-късно Краев реализира второто си попадение в мача, вкарвайки за 3:0 след асистенция на Аниете.

Второто полувреме започна също трагично за пловдивчани. В 52-ата минута Божидар Краев оформи своя хеттрик. Нападателят направи резултата 4:0, засичайки с крак центриране отдясно на Бабатунде Адениджи.

Минута по-късно нова безобразна грешка в отбраната на Локо доведе до чиста ситуация за левски, но Адениджи разтресе гредата.

Левски не спря да се забавлява и в 70-ата минута Божидар Краев заби 4-ия си гол в мача след поредното смехотворно разиграване на защитниците на Локо. 


Още по темата: общо новини по темата: 13
18.04.2017
11.04.2017
10.04.2017
09.04.2017
09.04.2017
09.04.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
След днешниъат коментар на Крушарски, нещата започнаха да се избистръат. Значи, тези боъкоти не са били заради тренъора а защото играчите не са получавали заплати за м.Март. А аз си мислех, че с идването на богаташа от с. Говедартзи, Локомотив наъ-после намери стабилен спонсор. Но не мога да разбера, как тогава боса ще започне да строи две предприъатиъа, едното в Брзиля, другото савсем до Руската столица! С какви пари? И с какви пари ни обещава че ще направи стадион за 14 милиона, с 4-та категориъа на УЕФА? Ти не плащаш заплатите на своите слуйители и работници, но влагаш милиони долари в строителството на нови заводи в чуйбина! Та нека сега на всички стане ъасно, че Ераносян напусна, защото не иска да е част от цирка на този Говедарски тарикат. Затова Едо вчера каза: ..."Рибата се вмирисва от главата", но после савсем тактично се поправи..."От моъата глава имам в предвид. И затова напускам."Не очакваъте чудеса с идването на Нешко Миловановиц. Тарторите ще му подлеъат вода и на него, ако Крушарски не започне да им плаща редовно. И лъатото всички ще се разбъагат, начело с "Императора". даъ Бойе.
+1
 
 
Колко прост човек трябва да си, след такъв резил на твоя любим клуб, да плюеш градския си съперник. Трябва да си пълен кретен за да го правиш. Никой нормален човек, не би го направил. Гледайте си отбора жалкари черни. Целувайте дъртия х*й на Крушата, защото остави ли ви, изчезвате завинаги.
+3
 
 
След като Крушарски спря да плаща, тотото е единствения източник за пари на футболерите. Не случайно в отбора се оставиха схемаджиите. Нищо ново за Тотомотив.
Aнонимен
на 10.04.2017 г.
+4
 
 
Не ме притеснява факта,че сме загубили от Лвски. Притесняваме това,че 1. Реанимирахме футболен покойник 2. Не може ,повтарям не може професионален отбор да допусне да бъде разбит с 5:0. . Марица и Спартак щяха да се справят по- добре. БЕЗДУШНИЦИ !
+3
 
 
Че футболистите играъат симулативно в последните 3-4 мача се вийда с просто око. . Та тези сащите биха Левски и ЦСКА в Софя и удариха Лудогоретз на Лаута. как тогава да виним тренъора че бил освободил куп талантливи футболисти? Симеон Раъков щеше да изоре новото тревно покритие на Лаута, без да има полза. М.Раънов му порасна много работата след повикването в национала и започна да не се натъага много в Локомотив. Ако мога да сайалъавам за нъакого, това е само Карагерен, но и тоъ имаше много вазмойности да покайе че мойе да е полезен за отбора но не мойа да убеди нито Бащата, нито Илиъан Илиев, нито Едо. Как стана така че изведнай се отпуши в Русе? При нас защо не се натъагаше така? Наъ-глупавиъат футболен фен ще разбере от каде идват всички тези боъкоти. В основата им винаги са били нашите ветерани - Камбуров, Котев, Траъанов, Тунчев... А знаете ли че наши футболисти са се оплаквали от лагера в Аланиъа, защото Едо им изкарал водата там? Ами за какво са отишле бе? На почивка ли? Човека има амбиции да гони троъката и затова налойи двуразови тренировки. Само с труд се постигат добри резултати. И поради тази причина, тарторите в отбора решиха да боъкотират Едо. Те, направиха сащото и на Бащата и на Илиъан Илиев и им подлъаха вода. До като в отбора има Камбуровци, Котевци, Траъановци, Петровци и другу като тъах, ние Европа ще ъа гледаме през крив макарон. Това лъато ще тръабва да се направи голъама чистка, ако Крушарски иска да има отбор за Европа. Ботев нъамат стадион, нъамат собственик и коъ знае от кога не са получавали пари, но момчетата играъат за името на клуба си и за въарната им публика. И в такова сатоъание стигнаха до финал за купата. Браво. Коматевци имат право да се гордеъат.
+2
 
 
Това,което сам си надробиш ще си го сърбаш!!! Едо това днес, което ни се случи е твоя продукция,започнала през паузата с освобождаването на супер таланти,които ти обяви за без бъдеще, доведе ни пенсионери не знайно защо, загуби връзката и вярата на футболистите чрез налагане на едно без идейно изнасяне на топката и олигофренично разиграване между вратаря и защитниците?????!!!!! Какво правите на тренировки та едно подаване да не можете да си направите като хората??? Не е вярно , че момчетата са играли симулативно!!! Гледах мача 2 пъти . Намирай грешките и ги оправяй! Най-лесно е да се махнеш, по-трудно е да се изправим! И все пак ако мислиш,че някой ни е предал го гони на минутата!!!!
+5
 
 
Резил! Апатични, такова ще е до края на сезона!
+4
 
 
Едо подходи прекалено аристократично и макар да съм му фен мисля, че направи много грешки! Най-необяснимото за мен е, че изгони младите и перспективни надежди - повечето върли фенове на Локото...
+9
 
 
Просто стана това, което отдавна се очакваше да се случи. Чичката свърши кинтите. Той ангажимента си към Батко му си го отчете и по подобие на Марешки се търси вече друг балък. Като не дава заплати, какво да стане освен днешното унижение. Това "чужбина съм" върви за пред махалата. Просто читавите фенове ги сажълявам какво ги чака още три месеца, а за такива като този отдолу някой спешно да звъни на 112!
-3
 
 
Едо сега видя ли какво прави Карагерен в Дунав.Тези които ни сразиха с четери гола бяха победени в Разград със страхотна игра на Карагерен.Да вървете си защото ни ноправихте за срам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: