ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Няколко камери са заснели убиеца от снощи, полицията го издирва усилено
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:28 / 14.04.2017Коментари (22)49801
© Plovdiv24.bg
Джигит уби на място 61-годишна пловдивчанка на зебра и избяга. Жестоката катастрофа станала минути преди 21 часа на 13 април на бул. "Шести септември" в Пловдив на пешеходна пътека без светофар на броени метри от кръстовището с бул. "Руски". Жертвата Бонка Куманова работела в кухнята на близко заведение, където във фаталния ден била на смяна от 16 часа до полунощ.

Малко преди 21 часа тя излязла в почивка и решила да пресече натоварения булевард, за да си купи нещо за ядене от отсрещен магазин за хранителни стоки. Точно тогава се случило непоправимото. Бонка слязла на платното в посока "Ресторант Стадиона" и минала две от общо трите ленти за движение, когато била пометена. Вместо да спре, шофьорът дал газ и отпрашил.

Районът по бул. "Шести септември" обаче е пълен със заведения, аптеки, магазини и банки, които имат камери за външно видеонаблюдение. Най-малко 15 записа са били иззети от полицията, откъдето усилено издирват шофьора. Според една от версиите на очевидци Бонка Куманова била прегазена от голям сив джип, а според други хора от квартала виновната кола е спортна и черна на цвят.

"Нормално е да излезем да си вземем нещо за ядене в почивката. Това ни бе традиция", разказва нейната колежка от кухнята на бара Соня. "Много лъчезарен и усмихнат човек беше Бонка. Голяма трагедия е. Не сме очаквали това да се случи, въпреки че тази пешеходна пътека е много опасна. И мен с внучето преди време щяха да ни блъснат", казва още колежката. Ден след кървавия инцидент Соня остави букет червени карамфили на мястото, където бе прегазена и убита Бонка Куманова. Заедно със Соня на зебрата отидоха и няколко възрастни жени, една от които 20 минути след кървавата катастрофа минала край мястото, виждайки окървавения булевард и тялото на пътното платно.

"Много катастрофи и жертви взе тази пешеходна пътека. Колите изобщо не спират, а някои дори карат с над 100 км/час", говореха възмутено жените. Според тях дори шофьорът убиец да бъде намерен, той ще се отърве. "На онзи Любо Трайков, който уби трима на бул. "Руски" му дадоха 4 години затвор, а сега за една жертва може и с условна присъда да се размине, ако изобщо го открият", гласят повечето коментари и в социалните мрежи, като хората настояват за по-тежки присъди за джигитите убийци.

Източник: в. "Монитор"



Още по темата: общо новини по темата: 35
07.03.2018 »
01.11.2017 »
31.10.2017 »
31.10.2017 »
31.10.2017 »
29.10.2017 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И убиеца е техен човек правят се на луди за тях няма закони
Сподел;ОИБУЖЪТРЕЗВТи какво ново....
на 15.04.2017 г.
+1
 
 
В смачкана държава- смачкани граждани. Само нека кметът да не се бие в гърдите колко много е направил- направи тоя град арена на насилие по улиците.
0
 
 
Благодарете на Бог, че сте жива. Вероятно доктора ще избегне ефективна присъда.
+4
 
 
Преди 4 -5 месеца на " Руски" три жертви и 4 години за богаташчето, преди две години друго момченце блъсна и уби пешеходец в Кичука , но не беше задържан, "ЗАЩО", защото имал връзки в полицията, сещам се и за човека , който беше блъснат и убит в Пазарджик (също на пеш. пътека)..... и т.н. ЗАТОВА аз предлагам да вземат и да започнат да ги награждават тия УБИЙЦИ вместо да ги съдят. Преди изборите гледах по тв един политик ( не си спомням кой) , който обещаваше , че ако спечелят ще намалят престъпноста в Бг. Цитат : "за една кокошка ще вкарваме в затвора" Абе пед.л , че те, тия кокошкари са по затворите , а УБИЙЦИТЕ са на свобода ....Нямам думи
0
 
 
Работила в кухня, а ходи до магазина да си вземе нещо за ядене? Защо? Какви са тия работодатели, дето един сандвич да не дават на хората в кухнята да си направят. Колко ще ги ощети едно ядене, на човека дето ти готви всичко?!?!?! И заради тях и олигофрена, дето е карал сега жената я няма.
+3
 
 
Докога ще се гаврят с нас????Прегазват невинни хора върху пешеходни пътеки,като че ли са мравки и няма наказания и няма ефективни мерки!?В джунгла ли живеем??АБСУРДНО!!!ГНУСНО!! Двама такива изрода да получат доживотни присъди и ще си помислят другите водачи дали да нарушават правилата за движение!Ноо анархията у нас е пълна!Жалко за почерненото семейство!
на 14.04.2017 г.
-1
 
 
Гледайте как пресичате щото ей к'во става... тая жена (най-вероятно майка и баба на някой) си е намерила смъртта по супер нелеп начин а ако се беше огледала да види ,че тоя калъф не я вижда и няма намерение да спре сега щеше да е жива :(
+1
 
 
Аз съм за ДА ИМА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА УБИЙЦИТЕ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: