ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Козунакът е на българската трапеза от началото на миналия век | ||||||
| ||||||
Според нея в България е пренесен вероятно от Румъния от търговци между 1915 и 1920 година. Дотогава за Великден са се замесвали обредни хлябове - в различните селища в Силистренско наричани колак, кравай и пармак. |
Още по темата: | общо новини по темата: 84 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Ново увеличение около Великден
08:16 / 16.04.2024
Голяма звезда от турските сериали се прибра в България
12:20 / 16.04.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета