ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Козунакът е на българската трапеза от началото на миналия век | ||||||
| ||||||
Според нея в България е пренесен вероятно от Румъния от търговци между 1915 и 1920 година. Дотогава за Великден са се замесвали обредни хлябове - в различните селища в Силистренско наричани колак, кравай и пармак. |
Още по темата: | общо новини по темата: 84 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
НИМХ публикува прогнозата за цялата следваща седмица, ще е интересно
20:19 / 21.04.2024
Бони: Много съм обидена на Софи Маринова, бяхме като сестри
15:25 / 21.04.2024
Обмисля се нещо ново за пенсиите у нас
17:30 / 22.04.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета