ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Млада жена разказа как вчера е била блъсната от кола в Пловдив, шокира се от действията на полицаите!
Автор: Васил Динев 10:03 / 20.04.2017Коментари (41)17509
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
Млада жена, пострадала при катастрофа в Пловдив, се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже:

Здравейте, искам да Ви споделя какво ми се случи вчера, 19.04.17. Пресичайки кръстовището на ул. "Авксентий Велешки" с ул. "Булаир" ме блъсна лек автомобил "Фолксваген". Шофьорът ме метна няколко метра встрани. Казах му да се обади на полицията, лично той да съобщи. Той с най-голямата си наглост ми каза, че иска да премести колата, за да не прави задръстване и за секунди изчезна. Един от свидетелите се обади на спешна помощ и на полицията. Когато пристигна полицията, казахме номера на колата и шофьорът беше открит.

След като го намериха, установиха, че книжката му не е валидна и е с изтекъл срок. След целия разпит на свидетели и шофьора му беше написан единствено акт. Да, само акт... Въпросът ми е следният - как е възможно човек, който е с невалидна книжка, удряйки момиче на пешеходна пътека и е избягал след произшествието, без да окаже първа помощ, може единствено да му напишат един акт, без дори да го задържат за 24 часа и ето, че след час-два може да бъде сериозна заплаха за други невинни хора? Докога ще сме толкова беззащитни?

Очаквайте и позицията на МВР Пловдив!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сигурно е платил на полизаите, да си затворйат очите и слозат рутзете в дзоба!
+2
 
 
Неспазване правилата за движение по пътищата - български вид тероризъм. Много успешно убива и тероризира.
+2
 
 
Време е вече за гадните и долни ФАТМАЦИ да има Наказания
+3
 
 
Кой ще поеме отговорността за освободеният нарушител,питам КОЙ?Без документ за правоспособност,причинява ПТП с пострадал пешеходец,бяга от местопройшествието и резултатъ акт за 100 лева.100 лева ли струват всички тези нарушения.Ок слава на бога,че момичето е добре,но ако беше смъртен случей?КОЙ ще поеме тази отговорност драги господа "ПОЛИЦАЙ".Три нарушения резултат-акт за 100 лв.Какъв е смисъла тогава човек да си дава парите за курсове за книжка и да спазва правилата по пътищата-явно никъкв,като знае че ще се отърве с смешна парична глоба.Но утре няма да е това момиче а детето и ли родителят на някой от нас защото никой не е застраховат от тези Убийци на пътя.КАТ ДО КОГА ЩЕ СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ ДОКОГА!!!!!
+3
 
 
Ако КАТ се мобилизират и си вършат работата, ще преизпълнят бюджета за цялата страна! Не може на всяко кръстовище, на всеки сигнал на светофара да има поне по двама нарушители - шофьори! Не може на пешеходна пътека всеки път да спирам със страх, виждайки "летящият" отзад как ме връхлита! Не може пешеходци да пресичат на пет метра от пешеходна пътека! Масово неспазване на правилата за движение, арогантно отношение и нулева толерантност! По-зле сме от арабския свят...
0
 
 
Проследявайки дискусията под новината, ми изникна въпрос - дали Димитър Узунов 2 е полицай, обикновен хейтър-глупак или и двете. Още търся отговора... :)
0
 
 
"Интересни" и нормално малоумни,за интелекта на "Пловдивчани в повече" коментари.Всеки трябва да шофира със съобразена скорост и повишено внимание,но това не е приоритет в Пловдив.Постоянните произшествия го доказват.
+6
 
 
Шокиран съм от шока на госпожицата заради реакцията на Клуб "Златен милиард". Иначе споделям напълно нейното възмущение.
0
 
 
Тези полицаи могат и нея да подведат под отговорност за опит да потроши колата на "пострадалия". Дотам я докараха в нашата държава - жертвата да изкарат за престъпник!
Сподели какво ново....
на 20.04.2017 г.
0
 
 
Уплашил се е много И затова е избягъл-плаши пу--ка.Катаджиете са го минали по тънката лайсна.А колкото до пешеходната пътека дали е има или няма пребития си е пребит.Говедото зад волана сключва спорузомение и готово.Презнат грях не е грях.АЛЕЛУЯ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: