ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин се качи на такси пред мол "Пловдив" и горчиво съжали
Автор: Васил Динев 15:12 / 20.04.2017Коментари (33)42426
© Plovdiv24.bg
Илюстративна снимка
Пловдивчанин се качи на такси пред мол "Пловдив" и горчиво съжали. За това сигнализира самият той в писмото си до Plovdiv24.bg. Ето разказа му:

Здравейте, искам да сигнализирам за нелепост, която разбирам, че всъщност е нещо нормално, но не и за мен!!! На 15 април около 19 часа от седянката пред мол "Пловдив" се качих на такси "Елит". Бяхме 3-ма, аз обясних на таксиметровия шофьор откъде да мине, понеже не всички бяхме за един адрес, при което той видимо се подразни! После му казахме да вдигне един от прозорците, понеже на задните седалки ставаше голямо течение и той пак се подразни! 

Тогава видяхме, че и апаратът не работи, казахме му да го пусне и човекът леко се извини, били сме го разсеяли, спря колата и го пусна. Не помня с какво точно го ядосахме още, понеже не пожелахме да му слушаме глупавите обяснения за невключения апарат, но в следващия момент, псувайки ни на майка, той ни изгони от колата и ни се закани с думите "Повече няма да се качите в тази кола!!!"... 

Не че нещо, но не мисля, че трябва да търпим подобно поведение! Пускам компютъра да потърся информация за въпросната фирма, за да се оплача и естествено не намирам нищо, освен че са измамници и май такава фирма вече няма. На самата седянка пред мола видях поне още 2 таксита с надпис "Елит".

Та въпросът ми е каква е тази държава, че допуска такива ясни и видни на всички ни нередности да продължават и да процъфтяват??? Регистрационният номер на въпросното такси е PB 6373 MM, а господинът, който го управлява, е на възраст около 60 години с бяла коса.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Колега, имаш номера на колата. Поискай от полицията да изземат лични данни на водача, след което заведи дело срещу него за нанасяне на обида. Имаш и свидетели. Не се бави и действай, имаш практически 100% шанс за спечелване на делото.
+2
 
 
Не е признак на безпаричие, че трима човека пътуват в едно такси!!!Хората са били готови да си платят за услугата, до колкото разбирам и не са брояли стотинките! Глупаво е да не се обръща внимание на важното в ситуацията-че са били изгонени с псувни!Това е недопустимо и вулгарно...не знам как ви хрумна да говоритв за рейсове и стотинки!
0
 
 
Ей Чучулски внимавай че ще те закарам на ул.Сокол някоя вечер и ще те пусна на манафите
Интернет трол; Специалист по тролене, дразнене на хора със слаби нерви в интернет; гад мръсна, zakleta maina; ужасен човек, често пиши провокативни коментари, само и само за да гледа как света гори; Не му сА връзвайтИ ;))) ) ) ) )
на 21.04.2017 г.
+4
 
 
Добре де... Не може да си толко малоумен, и после да ревеш?! Поне от 10 години, точно пред самия мол, входа срещу габи, вече целия свят разбра, че спират на седянка само копърки, фалшиви таксита, и от единяи мол до другия зимат 30лв. И пак има идиоти, които да се качват, щото ги мързи да направят 5 крачки, до реалната стоянка на спирката, на точно 10 метра или да вдигнат един телефон и да си викнат, като бели хора?! Аман вече пък с глупости. Не знам, само като ходите да гласувате със същия акъл ли го правите, ама като гледам резултата май ми е ясен отговора :)
+2
 
 
еее точно пред мола ли? :) ц ц ц те от 10 години там спират копърки, ама нищо де, няма нищо...
0
 
 
Вие като не пътувате и не виждате по-далеч от носа си, много не философствайте.
0
 
 
Цените на такситата в Пловдив наистина са най ниски в цяла България
-2
 
 
А ако и таксиджията се окасже със добри шамари какво правим?Абе вие сте мйого смели тук дс не сте фсрсонни че рсздсвате правосъдие?!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: