ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Камбуров се помисли за готвач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 21.04.2017Коментари (5)10482
© Plovdiv24.bg
Колоритният собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри какъв точно е бил проблемът на Мартин Камбуров и защо той пропусна 3 тренировки на тима.

"Той се е засегнал от приказките, които казах, че Едуард Ераносян е бил сготвен. И Камбуров се е помислил за готвач. Но той не е готвач. Тук готвач е старши треньорът и винаги е бил той. Във всеки един клуб старшията управлява - не футболистите, не и президентите. Президентите дават само парите", каза Христо Крушарски пред камерата на БНТ.

"Мартин винаги е един от хората, които говорят "право куме в очи". Вчера срещата я предизвика Христо Бонев - той говори с Мартин. След това Войн Войнов говори с него и последният бях аз. Ние с него се разбрахме за три минути", допълни още собственикът на Локомотив (Пловдив), който призна, че има забавяне на една заплата в клуба.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че вчера Крушарски най-отговорно заяви, че се явява за последен път пред камерите и спира с медийните си изяви, но явно 24 часа по-късно е решил отново да говори.

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Еййй borsalino умен човек си ти, абе да ти споделя аз от няколко дни чета интервютата на г-н Крушарски и вече мисля, този човек има раздвоение на личността, например: казва с Мартин говорихме надълго и нашироко, след малко....с Мартин се разбрахме за 3 минути; не вярвам футболист от ранга на Мартин да се занимава с такива неща, след малко.....той се кълне в себе си /демек: аз го питах, той ми се закле, че не участва в черно тото, и понеже е християнин, значи....вярвам му/...да не отегчавам с още. А и тия Чаво, Румен, Росен, Масло...дето да му вършат работа, ми че те станаха повече от футболистите бре, е що не вземе да ги смени, да сложи всьо директор като футболисти, и обратното, май тъй ша потръгне....ама и пари да не им дава, да видят къф кеф е. Ааааа иии между другото да вмъкна, онзи ден една жаба ми говори, вика ми: те треньорите на ДЮШ за малко да ме убият, забравили как изглеждат парите и като ме видяха такава зеленааааа...като ми скочиха....Ееееее срамота, г-н Кушарски, ми убивате популацията на жабите, ама не..дей..те така, ще се навъдят прекалено много мухииии, знаете, неприятно е, нали всеки път като съберете ,,директорите,, си го усещате.....
-1
 
 
Kрушарски ставаш за смях, какво му се молиш на тая легенда, явно нямаш пари за млади футболисти, след пет години си фалирал.....
+4
 
 
Крушарски, не знам какво ти е в главата, но от това, което приказваш и дума не разбирам. За какви готвачи ми говориш бре? Ти да не си закупил нъкоъа хотелска кухнъа ? Ъа се спри с тиъа медиъни изцепки и почни да плащаш редовно на своите футболисти и тренъори. Трагнал да ми обикалъа света а тук оставил хора като Румен, Чаво и сега и Воин да му варшат работата. Пална аматъорщина. После се чуди защо хората не идвали на стадиона! Ами не идват заради теб бре. Защото ти забарка всички тези каши и сега отново ще задухаш на нъакаде и ще оставиш тези бежаберници да ти оправъат бакиите. Ти все повече и повече взе да ми напомнъаш на един бивш "собственик" на коматевци - Митъо Селскиъат. Но тоъ поне си знаеше културното ниво и не се изцепваше из медиите като теб. А при тебе спирачки нъама. Само глупости след глупости приказваш и си мислиш че по този начин хората ще ти повъарват. Ти си виновен за напускането на Ил.Илиев, Ераносъан и Бащата. Ти си виновен за сегашното полойение в Локомотив. Имахме отбор готов да играе в Лига Европа а сега ще играем на турнира в родното ти село. Абсолъутен глупак си ти. Те това е истината. Отдавна се канех да ти го кайа.
+3
 
 
А е стига с тия интриги,всеки ден празни приказки.Всички да спрат медийните изяви и футболистите да играят спокойно...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: