ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Син на Никълъс Кейдж дойде в Пловдив и ахна: Никога няма да забравите това място!
Автор: Васил Динев 21:54 / 26.04.2017Коментари (10)42577
©
Уестън Кейдж и приятелката му във вечния Пловдив
Най-големият син на Никълъс Кейдж - Уестън, предприе пътуване до емблематичен наш град заедно с приятелката си, след като холивудската звезда се завърна по спешност в Лос Анджелис. Това, разбира се, е Пловдив. Племенникът на легендарния режисьор Франсис Форд Копола получи травма на крака, докато беше в София за снимките на най-новия филм с негово участие - "Код: 211". 

Инцидентът принуди екипа на лентата да преустанови за известно време работата на терен, а вместо да отпътува към Щатите заедно с баща си, Кейдж-младши остана в България. Причината за това най-вероятно е, че 27-годишният младеж, който също участва във филма, трябва да е на разположение, ако се наложи да продължи снимките преди оздравяването на звездата от "Лице назаем". 

"Българският град Пловдив е скрито съкровище на невлияещата се от времето древност. Но е прекалено непознат за останалата част от света, въпреки факта, че датира отпреди осем хиляди години и предишното му име е Филипополис. Препоръчваме ви да се потопите в духа на това място, което никога няма да забравите. Почти тревожно е колко подценявано е то. Нека обърнем на тази тера инкогнита (непозната земя - б.а.) малко внимание", написа Уестън в социалните мрежи, а сред забележителностите, които направиха силно впечатление на актьора, е Античният театър.

Междувременно все още не е ясно колко време ще отнеме възстановяването на Никълъс Кейдж, но според информация на wradio.com.co звездата трябва да се върне в България, за да продължи работата си по трилъра след две седмици. В понеделник той бе приет във Военномедицинска академия със счупен глезен.

Актьорът е прегледан и му е оказана първа помощ, разкриха пред "Монитор" лекари от ВМА. Екипът на Кейдж е отказал да му бъде извършена операция на крака у нас, заради което той е отлетял за Съединените щати. Вероятно отказът е свързан със застраховка, каквато обикновено звездите имат, предполагат докторите.

В "Код: 211" Кейдж облича униформата на добро ченге през 80-те, което се опитва да осуети банков обир. В кожата на водача на престъпната група пък ще скочи Уестън. В режисираната от Йорк Шакълтън лента с участие се разписват още Майкъл Белисарио, Ори Пфефър, както и певицата с албански корени Блеона. Българска следа във филма ще оставят актьорите Атанас Сребрев, Павел Владимиров, Велизар Бинев, който ще се превъплъти в мениджъра на ограбената банка и други. 

Според първоначалните очаквания работата по продукцията трябваше да отнеме около три месеца. Премиерата беше заложена за края на 2017 г., но най-вероятно травмата на Кейдж ще забави излизането на филма на големия екран.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
АХХАХАХА ДА НЕ Е ВИДЯЛ ТОШО КУКАТА??? КАК ДА НЕ СИ ГОРД БЪЛГАРИН, ТА ТЕ 90 % ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ВЪЗПИТАНИ, И ДОБРИ... ДОРИ ТУК В КОМЕНТАРИТЕ СИ ЛИЧИ !! НИЕ СМЕ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ (НИЩО ЧЕ ТОВА САМО НИЕ СИ ГО МИСЛИМ) !!! ДА ЖИВЕЕ ЛЕПА БРЕНА, ТОНИ НАЙКА И АЗИС !!!!!
+2
 
 
стана разноглед от яки фолк резачки ...
0
 
 
Защо са ги пуснали да стъпват върху супер ценната мозайка на пода на базиликата?
-2
 
 
Янките са ходили в Италия, Испания, Гърция, но такова чудо не са виждали като Пловдив. Няма и да видят никъде другаде в Европа.
0
 
 
СЪС КАКВА ИСТОРИЯ МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ ЯНКИТЕ НИКАКВА ЕМИГРАНТИ ЗАВЛАДЯЛИ ИНДИАНСКИТЕ ТЕРИТОРИИ 200г. ИСТОРИЯ А НАШАТА КЪДЕ КЪДЕ ГИ ПРЕВЪЗХОЖДА
+2
 
 
Ами те в щатите къде да видят такова нещо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: