ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Заградиха Главната, затвориха улици и булеварди
Автор: Васил Динев 08:20 / 30.04.2017Коментари (11)26773
Специални заграждения са поставени на Главната в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината - вторият маратон "Пловдив". Редица улици и булеварди ще се затворят за движение днес.

Във връзка с провеждането на маратона от 8.00 ч. до 13.30 ч. са въведени временни промени на движението в областния град. Съгласно заповед на кмета на Пловдив е забранено преминаването на моторни превозни средства, с изключение на масовия градски транспорт, който ще се пропуска поетапно, по маршрута на състезанието: - пл. "Централен" - старт, ул."Александър І", ул."Константин Стоилов", ул."Криволак", ул."Съборна" /до Хисар Капия/, ул."Цанко Лавренов", ул. "Цар Иван Шишман", бул."Шести септември", бул."Цар Борис ІІІ Обединител", ул."Света Петка", ул."Петко Д. Петков", ул."Богомил", ул. "Цар Асен І", бул."Христо Ботев", бул."Източен", бул."Санкт Петербург", Алея 8 в парк "Лаута", ул."Теофан Райнов", ул."Георги Данчов", бул."Освобождение", /участниците в полумаратона ще завият наляво по ул."Недялка Шилева", от където ще стигнат до ул."Цар Симеон"/, участниците в маратона продължават по бул."Асеновградско шосе" източно платно до ГУСВ и обратно по ул."Цар Симеон", ул."Борис І", ул."Съединение", бул."Освобождение" /през подлез на бензиностанция ШЕЛ/, бул."Шести септември", бул."Северен", ул. "Рогошко шосе", бул."Марица север", бул."Цар Борис ІІІ Обединител", бул."Марица юг", /участниците в полумаратона от бул."Марица юг" ще завият наляво по ул."Висла", от където по ул."Райко Даскалов" и ул."Александър І Батенберг" ще стигнат до финала на пл. "Централен". Участниците в маратона продължават по бул."Марица юг", Гребна база, ул."Ясна поляна", бул."Копривщица"-изток, Младежки хълм, ул."Л. Каравелов", бул."Васил Априлов", Колелото на гарата, ул."Иван Вазов", ул."Авксентий Велешки", Цар Симеонова градина, ул."Найден Геров", ул."Княз Дондуков Корсаков", ул."Преслав", ул."Александър Екзарх", ул."Христо Г. Данов", ул."Княз Александър І", пл."Централен" - финал.

За недопускане на допълнителни затруднения и гарантиране безопасността на движението водачите на моторни превозни средства се призовават да избират обходни маршрути в посочения времеви интервал, да се движат с повишено внимание и да се съобразяват с разпорежданията на контролните органи при въвеждане на временната организация на движението.



Още по темата: общо новини по темата: 5
30.04.2017 »
30.04.2017 »
24.04.2017 »
24.04.2017 »
02.03.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Напълно нормално е да има заграждения и охрана на спортното събитие. Но по традиция ние сме "специалисти по всичко" и си умираме да даваме акъл как и какво ... Ако няма заграждения практиката показва че половината фенове са на трасето и при моторни състезания даже се стига до неприятни инциденти, да не говорим че се проваля спортното събитие.
+3
 
 
Стига сме мранкали!Това е чудесна проява,трябва да се радваме,а не да марморим.Които се е интересувал,знае от по-рано за маратона и е могал да си направи сметка как ще деиства.
-1
 
 
Нормално е да знаят обходните маршрути полицаите, а не да вдигат рамене.....нека има проява, но да се знае и от къде човек може да мине ако му се наложи! Втора година никаква организация!!!
-3
 
 
Организаторите да си е.... майката! Може да сложат знаци от къде да се заобиколи, а не в подледния момент да те отклонят. Полицаите и те също малко повече работа да свършат с не да прехвърлят топката към контрол на движението, защо да сложини да си бъркат с едната ръка в г*за с другата в носа.... Никаква организация няма.
Сподели какво ново....
на 30.04.2017 г.
+2
 
 
НЕКА ИМА ПОВИЧЕ ТАКИВА СПОРТНИ ИЗЯВИ.
+3
 
 
е, добре прави общината.Защо ли все някой ще мърмори , недоволства и псува? Явно избиват комплекси , 'щото на друго место не могат, хах, :)
-2
 
 
Когато се слагат огради,нещо не е направено както трябва и да радва,а отново да разделя.Слаба организация на общината ,както винаги
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
БК Локомотив Пловдив
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: