ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Случва се! Най-слабият отбор в елита отново победи Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:35 / 30.04.2017Коментари (9)8912
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) загуби от Монтана с 1:2 в мач от 4-ия плейофен кръг в Група А на втората осмица. Двубоят се игра на градския стадион в Ловеч, а пловдивчани се представиха твърде разочароващо. Това бе второ поражение за жълто-черните от най-слабия отбор в елита, след като в предишния мач в Ловеч възпитаниците на треньора Николай Киров отстъпиха с 1:3.

Почетното попадение за Ботев вкара Омар Косоко в добавеното време на мача.

Въпреки поражението "канарчетата" запазиха лидерската си позиция в групата, но сега ще трябва да се надяват Верея да победи Славия, за да си гарантират на 100 процента оставането в групата и участие в битката за бараж за евроквота.

Първото положение в мача бе пред вратата на Монтана. В 14-ата минута Бризола изведе Цветомир Панов по дясното крило. Бранителят пусна успореден на голлинията пас към Вутов, но защитник на домакините успя да изчисти топката с шпагат.

Само две минути по-късно Монтана откри резултата. Андреас Васев се откъсна по лявото крило и центрира в наказателното поле, където Стивън Петков се извиси над Виктор Генев и Лазар Марин и отбеляза с глава на опразнената врата за 1:0.

В 22-ата минута домакините удвоиха преднината си. Бившият футболист на Ботев Петър Ананасов - Дингила проби много бързо през центъра, озова се очи в очи срещу Иван Чворович и технично пусна топката покрай него за 2:0.

В 27-ата минута Фернандо Виана пропиля най-чистото положение за Ботев от началото на мача. Бразилецът бе изведен от сънародника си Фелипе Бризола сам срещу вратаря Евгени Александров и шутира, но стражът улови.

В 31-ата минута Бризола центрира от корнер към Тодор Неделев, който пробва удар, но без проблеми за вратаря на Монтана.

Следващото добро положение за Ботев дойде чак в 61-ата минута. Фернандо Виана бе изведен сам срещу вратаря, но топката профуча далеч в аут.

В добавеното време Омар Косоко открадна една топка в половината на Монтана, напредна отдясно и с диагонален шут прати топката в мрежата за крайното 2:1.

Ботев игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 1
30.04.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Притеснявам се само за "байонзи", "холдума" и "нако", да не и им е станало лошо. Аллах да ги пази. Иначе "байонзи" в нашите теми е много активен. Къде си бре, аркадаш?
на 30.04.2017 г.
+3
 
 
Че сте абонати на Монатна, това е ясно вече и на малките деца, но големият срам беше, че днес нямахте 2-ма човека един плакат в памет на Челсито да вдигнат. Токава падения и при селския не е имало...После пак говорете за посещенията на нашите мачове. А на всичкото отгоре сте на финал за Купата. Пълен резил.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: