ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нервите на пловдивчанка не издържаха, след като стана свидетелка на това!
Автор: Васил Динев 12:44 / 06.05.2017Коментари (68)182140
GRAND
ул. "Кап. Райчо" N56

0 коментара за GRAND
Тук има:
Гражданка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да опише поредната скандална случка в Пловдив!

Ето и цялата история на жената:

"Здравейте! Безкрайно съм възмутена от това човече, което най-безцеремонно си беше паркирало щайгата върху пешеходната зона , или по-точно тротоара пред ТЦ "Гранд" вчера около 12:30ч. Бях в обедна почивка, когато се натъкнах на тази гледка, а хората и пешеходците заобикаляха за да минат. 

Едно момче явно се е ядосало обаче, и като минава оттам, му счупи лявото огледало. След десетина минути този нагъл шофьор все пак се появи, след като най-спокойно си е напазарувал от магазина , но вместо да изчезне моментално, той започна да си говори по телефона. За моя още по-голяма изненада дойдоха полицаи, които започнаха да оглеждат колата. Не издържах и отидох да ги попитам защо не започнат с това, къде е паркирал този, а те ми отговориха, че са там за друго( счупеното огледало). 

Този наглец пък ме попита дали знам правилата за движение, което вече беше над върха! Предложих му 1,50 лв., за да си плати паркинг и да паркира, където трябва, а той още по-нагло ми заяви, че няма да се занимава с мен. 

През цялото това време полицайчетата го защитаваха и ме подканваха да се успокоя. Закъснявах за работа и горчиво съжалявам, че не останах да видя какво ще се случи докрай, но за съжаление, мисля че знам . Разговарях с хората от синята зона, обясниха ми, че многократно са звънели и друг път за този , но от Паркиране и репатриране като видели, че е този, си тръгвали, а от полицията - по същия начин. 

Вчера дори се убедих, че полицайчетата идват, за да му помогнат, изискали са записите от околните камери, за да установят кой му счупи огледалото на тоя безочлив мишок.

Моят въпрос към полицайчетата е:

Докога ще продължаваме така? Може ли и аз да отида там да паркирам и никой нищо да не ми направи? Аз работя в един от офисите в ТЦ "Grand" и там би ми било доста удобно да паркирам.

Имам отговор само на втория си въпрос, и той е: Aз никога няма да си позволя да паркирам така. Първо - срам ме е, второ - все ще намеря 1,50 лв., за да си платя паркинга и трето - да, знам правилата за движение и ги спазвам! Очаквам същото и от останалите! Ама има да си чакам...!"


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
по-често чупете колата. огледала, чистачки, фарове, стопове, мигачи и каквото се сетите. драскайте със спрей. току виж му светнало в главата
0
 
 
Така постъпват комплексарите: мачкайки другите, се чувстват велики!!!! Колкото по-големи са му комплексите на човека, толкова по-голяма му е колата!!!рџ?‚рџ?‚рџ?‚
0
 
 
Безобразията в България нямат край.Всеки селски галош се прави на интересен,а продажните полицаи са на всеки метър.Като гледам тази обикновена тойота се чудя какво правят онези с фераритата.....
0
 
 
И къв гъзар е тоя селски бек с тая смешна кола?????? Просто това може да го направи само един малоумник! А за тия смешници отстрани с ръцете в джобвете и приличащи на пъдари просто няма какво да се каже
+1
 
 
КАЗАХ ВИ,щЕ ВИ КУПЯ И ПРОДАМ БАЛЪЦИ,щЕ СИ СПИРАМ ДЖИПА,КЪДЕТО ИСКАМ,ДАЛ СЪМ 3 БОНА САМО ЗА НОМЕРА,ЛАЙНАРИ
0
 
 
Каква полиция,какви 5 лв.Звънях 2 пъти на 112 за помощ и още идват.А това беше на Великден.Вторият път операторката УЖ се свърза с РПУ-то и ми отговори,че колата пътува към мен.А РПУ-то е на другата пресечка.
0
 
 
За каква полиция говорите г-жо?????Нима мижитурките в униформи наричате полиция????? Още повече, не виждате ли номера на джипа???? Не виждате ли, че той е от недостигаемите?????
0
 
 
това е едно мн смешно човече наподобяващо на трол! убито от собствените си комплекси и единственото нещо заради което може да бъде забелязано е една грозна голяма тойота!!! мн внимание му отделяте което го прави мн горд защото е толкова просто че да разбере какво е направило!
-2
 
 
смешници,ще си паркирам където искам,аз съм човека с парите,вие сте глупаци
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: