ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ето я опашката пред КАТ Пловдив 2 минути след полунощ на 9 май
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:19 / 09.05.2017Коментари (34)23698
© btv
Десетки коли чакат пред КАТ - Пловдив за регистрация цяла нощ, съобщи кореспондентът на bTV в региона. Зрители сигнализираха, че опашката пред пловдивския КАТ за регистрация на автомобили през деня започва да се реди още през нощта.

Наш екип отиде на място малко след полунощ, за да провери има ли ентусиасти, които чакат часове преди разсъмване, за да се доберат първи до гишетата. Две минути след полунощ на 9 май десетки автомобили вече са се наредили пред пунктовете за регистрация. Повечето коли са празни, но има и значителен брой будуващи шофьори, които търпеливо чакат реда си. Те са от цялата област - Пловдив, Хисаря, Карлово, Перущица и Асеновград.

Преди броени дни от пловдивския КАТ обявиха, че порочните практики за регистрация на автомобили са вече в миналото. Няма пререждане, цари ред, експедитивност и спокойствие. Хората, които будуват пред КАТ, обаче са на друго мнение. Тези, които са се наредили през нощта, се надяват да минат към 5 ч. следобяд. Малко след 0:30 ч. на опашката се появява полицай, за да въведе ред сред чакащите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Значи да разкажа моята история от преди година. Купих си бус Рено 2011год. Отивам в кат в 13:00 в сряда и се нареждам на опашката за подаване на заявления.Минава час и влизам.Подавам заявлението и си тръгвам. На следващия ден отивам пак към 11:00. Минавам най-отпред,защото беше празно пред вратата и полицая ме прати на канала,тъй като съм с готови документи. Значи,забележете(11:00) е! Влизам на канала след 10 минутно чакане и там идва един със синя манта и вика аа чакай да викна криминална полиция да го видят тоя бус.Идват двама и почват да мрънкат що не съм измил двигателя,а той е на 4 години и има само прах по него.Аз мрън мрън щото не съм и тва е. Какти и да е,махнаха се,свалиха ми номерата и започна чакането.Минах от пред да чакам документи. Минаха два часа и не ме викат и това е. Викам си чакай да вляза да видя какво става и това ми беше грешката. Онея като се размрънкаха,айде излизай и ще чакаш. Значи за двата часа които бяха минали преди мен минаха най-малко 20 човека които влязоха след мен на канала и си тръгнаха и забравиха че са идвали.Минава още час и аз не издържах и пак влязох да питам кво става и оная вика ей сега след малко сте вие. На четвъртия час ме извикаха и забелязах,че моите документи бяха най от долу на купчинката.Много се ядосах ама само ядовете ми останаха.Та на 5-я час в 16:00 излязох от кат въпреки,че влязох в 11:00. Та така,голяма корупция голямо нещо,какви ли не хора си влизаха и излизаха вътре все едно,че са си у тях. Пълни помияри!
+1
 
 
Имаше скъпо струващи машини на авто ремаркета, които влизаха и може би без да ги свалят излизаха след 10-тина минути с "неграмотни" номера
-1
 
 
То пък само по времето на ГЕРБ са тея опашки!!!!! рџ?Ёрџ?±рџ?«
0
 
 
Преди 4-5 месеца регистрирах кола нов внос, отидох малко преди обед и бях готова до 17 часа. И това в понеделник. Бях свидетел как няколко нагли мангала минаха под лентите и се прередиха, но ги разкараха мигновено. Така, че няма нужда чак от толкова драма. Сега...ако се наредиш на опашката и тепърва тръгнеш да проверяваш какви документи са ти нужни може и седмица да си повисиш....
+3
 
 
Преди 3 години си регистрирах колата за един ден. Отидох в 8 и към 3 бях готов. Излиза, че нещата вместо да се подобряват се влошават. Интересно ми е няма ли отговор от официалните лица, управляващи тази институция. И въобще смятат ли да подобрят нещо или на тях не им пука, т.к. си взимат заплатите.
+2
 
 
Да чакат! Към 17:00ч. може и да минат, ако късметът им проработи. Защото за @бърза регистрация е нужен друг "късмет, не чакане. :)
+4
 
 
Направо е ужас .. купуваш нова кола , вместо да й се радваш , отиваш на тези опашки . Циганите идват и те тормозят , прасят пари . Бакшишчиите уж ти помагат искат ти пари , като тези пари отиват в джобовете на служителите на Кат . Накрая излизаш там , целият ден минал в чакане .. Мизерна работа .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: