ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ридаеща пловдивчанка описа нечовешка жестокост, оставила я без думи
Автор: Васил Динев 12:30 / 13.05.2017Коментари (22)28241
© Google
Ул. "Петър Шилев"
Ридаеща жена се свърза с Plovdiv24.bg, за да изкаже възмущението си от онова, което е споходило нея и нейното семейство. Какъв точно е случаят?

Прочетох една ваша статия и реших да се свържа с вас. Става дума за опасна и бързо действаща отрова насред улица в Пловдив. Живеем в Пловдив на ул. "Петър Шилев" срещу Захарна фабрика. На 23 април излязох да разходя кучето си - Стела, прекрасен лабрадор ретривър, който след броени дни трябваше да стане на 5 годинки. Малко по-късно започнаха силни конвулсии, страшни мъки, пяна от устата. 

Почина през нощта във ветеринарна клиника. Лекарите, които положиха всички усилия да я спасят, казаха, че става въпрос за ланат. Явно някой иска да трови бездомните кучета, но по тези улици минават и деца и може да стане още по-страшно. Отидохме в полицията, където чухме: "Ами какво да направим?". Записаха си данните ни и нищо повече не се случи. Нямам думи, потресена съм от жестокостта на хората!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Винаги може да се разбереш с човек, който слуша/чете, това никак не е малко.
+2
 
 
А колкото за баничката - там не е за смях, как може да живее човек с 200 лв., позор е!!!
0
 
 
Хапчета вземам за тахикардия, г-н Цанев, защото и аз съм на възрастрџ?Љ, за другото ми помага моето куче, абсурд е да ме разберете, ако не сте на тази вълна. Разбира се, че мястото на кучетата не е на улицата, такива като мен най-много страдат от такава гледка, трябва да има толкова кучета, колкото и стопани. Но явно някой няма изгода да има такова равновесие, защото се усвояват някакви пари. Има едно елементарно решение - кастрация на всички домашни кучета, само регламентирани развъдници, дотогава, докато се наложи да си внасяме кучета от други диви южни страни, където те са в изобилие по улиците, както тук сега при нас, И тогава и Вие, и аз ще сме доволни.рџ?Љ
0
 
 
Имаше такъв случай на натровен човек миналата година, възрастна дама бе яла от баничка, която изглеждала недокосната.Или това, че е на възраст прави животът и по-малоценен? А колкото до това, чий живот е най-ценен - естествено на венеца на природата, всички останали животни са предназначени да му служат, нали? Къде за храна, къде да убива за развлечение...венец, какво да го правиш! Украса на планетата и на Вселената!
+4
 
 
Това ,че с отровата не е правилно, НО ЗАЩО НИКОГА НЕ СИ РАЗХОЖДАТЕ КУЧЕТАТА С НАМОРДНИК? Едно куче до сега в Пловдив не съм видял ,това не е само да защитава хората от агресивни кучета ,но и да защитава самите кучета!!
0
 
 
Трябва да си супер изрод да тровиш животинки, имам един такъв съсед...
0
 
 
Тъй като общината не прави нищо за проблема с бездомните кучета ,явно някой жител на града е поел закона в свой ръце. По отношение собствениците на кучета (кучкари) моля спазвайте законна и си дръжте вързани кучетата за да не се повтарят подобни случки!
+7
 
 
Виц, но близък до истината: Разговарят двама приятели. Единият пита другия: - Абе какво значи логично мислене, блъскам си акъла и не мога да си отговоря?!; - Хм, сега ще ти обясня с пример! Ти имаш ли куче?; - Имам.; - Обичаш ли го?; - Обичам го.; - Е, щом обичаш кучето си, значи обичаш всички животни; щом обичаш животните, значи обичаш и жена си, а щом обичаш жена си, значи не си пе***аст! Разбра ли?; - Разбрах, ми то било много лесно! Човекът отишъл на работа и право при шефа си: - Шефе, ти имаш ли куче?; - Не.; - Значи си пе***аст!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: