ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бивш "смърф" обвини Светльо Дяков в расизъм: Наричаше ме мангал и маймуна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 14.05.2017Коментари (6)4376
© Plovdiv24.bg
Ели Маркес е вече 10 години в България, а Локо (Пд) е един от отборите, в които е играл
Бившият футболистът на Локомотив Пловдив Ели Маркес направи изявление до медиите, в което разкрива, че е бил обиждан на расистка основа от капитана на Лудогорец и националния отбор Светослав Дяков.

БТА публикува пълния текст на писмото на Ели Маркес, който е в България от 2007 година и е носил екипите на 10 родни отбора. В момента Ели е играч на втородивизионния Оборище (Панагюрище).

"Мангал, маймуна. Ти идваш от гората в Бразилия, да се правиш тук на човек" - това са думите на Светослав Дяков към мен на мача между Оборище и Лудогорец-2. Аз живея тук вече 10 години, семейството ми е тук - жена ми, имам две деца и много приятели!

Аз знам че има хора, които не ме харесват, но до сега никога не ми се е случвало някой да ме обиди така без аз да съм го провокирал по никакъв начин.

Искам само хората да знаят какъв човек е капитана на националния отбор на България и какъв е манталитетът му, при положение че той играе в отбор, където по-голямата част от футболистите са чужденци! Вместо да дава пример на младите момчета, които играят заедно с него, той обижда без причина, и тези обиди не бяха само към мен!

Живея в България, плащам данъци тук, семейството ми е тук и не мисля че заслужавам такова отношение. Няма значение кой какъв е, от къде идва, преди всичко сме хора и трябва да се уважаваме както на терена, така и извън него!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ако се изпрати писмо до УЕФА заедно с видео материал за всички аванти към лудогорец от съдии и бфс то този филм сигурно ще трае 24ч ако не и повече
+1
 
 
Дяков к**во, расист, наказание за тоя измислен герой. Нещастник!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.05.2017 г.
+1
 
 
Жалба до УЕФА и ще го резнат да не играе година или две. Тоя македонски мизерник. Тъкмо Киро Гела ще си спести няколко десетки хилки, та да има за кренвирши на пътуващата трупа от щатни фенове.
+2
 
 
Маркес освен до БФС,да изпрати писмото и до УЕФА щото тия с комисиите ги видяхме как увъртат.Дяков удари Велковски без топка,наказан само един мач.Велковск наказан 3 мача,щото го е ударил капитана на Националния отбор...Вън от националния отбор-РАСИСТ!!!
+1
 
 
Десетки години ходя на мачове, но по-противен футболист от този мръсник Дяков не съм виждал!
+4
 
 
Въобще не се учудвам.. Парите и славата не се понасят добре на всеки, някои се мислят за богове, а всъщност са поредните еднодневки, дето след 2-3 години, никой няма да го интересува къде игре тоя субект.. Видяхме му селския манталитет на мача ни с "проекта" , а по лошото в случая е че подлогата БФС напълно подкрепя такива своеволия и даже поущрява.. Дрзайте пловдивчани и нашето време ще дойде..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: