ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Пловдивчанин: Антибългарска гледка в Пловдив, таксиджия се изгаври с флага и герба ни
Автор: Васил Динев 14:11 / 28.05.2017Коментари (66)37859
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанин дълбоко се възмути от такис, облепено с лика на Путин и руското знаме и герб, редом с българското. Ето какво пише той до редакцията ни:

"Здравейте Plovdiv24.bg. Случайност или не, точно в дните около международния скандал с българската азбука, с приятели се натъкнахме на тази гледка в центъра на града.

Чудим се защо са тези постоянни присвоявания и гаври спрямо България и културата ни? Няма как да не е така, когато сред нас има толкова много покорни чуждопоклонници с огромни комплекси за малоценност. В почти всяка страна злоупотребата със символи на държавността е наказуемо престъпление. Няма как поставянето на държавния герб и флаг под опеката на чужд държавен глава да не е такова. Срам!"' , завършва разказа си нашият читател.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много добре изглежда, браво на човека с таксито. Всеки има правото сам да изразява себе си по всякакъв начин, още повече ми харесва това, че не сме малко хората които им харесва тази идея за братска Русия. Малцина сте друговерци, а като не ви харесва си отивайте при братята Хармериканци, които ви донесоха ГМО и Консерванти за хапване.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
ко речи путкин на връх 24ти май :) ...... още ли някой се съмнява че е мръсен хомосексуалист :) .... това е по важното а не че някакъв си селски тарикат си е сложил снимката му на вмирисаната си дачия :)
+5
 
 
Освен статията прочетох и коментарите да намеря някакво обяснение и така и не разбирам - какво правят нашето знаме и герб при чужд президент и знаме? Според собственика на колата Путин е, или трябва да е, президент и на България ли?! Радев нещо не се вижда на снимката, така че не е някакъв "братски" колаж. Някои пишат, че човекът сигурно показвал симпатии, но на стъклото му не са просто разни руски неща. Има все пак късмет, че е в нехайна България, защото ако има вършещи работа служби за сигурност, най-малкото щеше да обяснява писмено и устно замисъла и произхода на тази декорация. По-долу има и за американски знамена писания. Абе, много се говори за "соросоиди", но не си спомням да съм виждал и едно американско знаме да се вее по празници, протести и къде ли не. Големият въпрос е следният. Ако на това такси вместо Путин е Ердоган, а отдясно е турското знаме, тогава служби, медии и защитници на "мира и дружбата между народите" ще имат ли проблем? Ще имат - така и трябва. Е, защо сега нямат? Ако си българин, каква е всъщност разликата кой чужд президент яхва българското знаме?
на 28.05.2017 г.
+5
 
 
Само не рабрах къде е гаврата? Българското знаме до руското. И какво толкова? Нашето знаме е нормално да стои без проблем до всяко едно знаме! Не воюваме с никоя държава! На мен лично ми е обидно, когато го виждам до американското, някак си ми е по-нелогично.....
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
Читав клиент да не види тоя, само пияни мужици да му повръщат в таксито.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: