ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Всичко свърши! Локо финишира на 5-о място и загуби шансове за Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:52 / 28.05.2017Коментари (80)12746
Локомотив Пловдив загуби от Дунав с 3:4 в предпоследния си мач от редовния сезон в Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По този начин черно-белите загубиха всякакви шансове за Лига Европа.

Възпитаниците на Войн Войнов ще приключат на 5-о място в крайното класиране, а Дунав си осигури 4-ата позиция. Разликата между двата тима е 3 точки, а в директните двубои има пълно равенство (5 точки, 7:7 голова разлика, по 4 отбелязани гола на чужд терен). Головата разлика на Дунав до момента обаче е +1, а на Локо е -3.

Това означава, че на теория Локо може да изпревари съперника си, само ако победи Лудогорец с 3 гола разлика в Разград, а в същото време русенци загубят от ЦСКА пред собствена публика.

Практиката обаче показва, че за Дунав остава да чака ЦСКА да не бъде допуснат от УЕФА в Лига Европа и евентуално да играе бараж срещу Верея.

Още в 7-ата минута Димо Бакалов и Марио Петков от Дунав се сблъскаха жестоко при борба за една висока топка до тъчлинията. В резултат на това нападателят на Локо напусна терена със счупен нос и бе откаран с линейка в болницата, а Петков продължи да играе с бинтована глава.

В 24-ата минута Дунав откри резултата. Юлиян Ненов получи топката след центриране на Васил Шопов и от малкия пеналт вкара за 0:1.

В 42-ата минута Мартин Камбуров направи ужасяващ пропуск. Капитанът получи топката в наказателното поле, след като Марио Петков се подхлъзна. Останал сам срещу вратаря, Камбуров опита да го прехвърли, но топката излезе в аут.

Две минути по-късно обаче "смърфовете" изравниха. Пауло Серджо хвърли чудесен пас към Дино Мартинович. Той овладя с гърди и с удар с десния крак от въздуха опъна мрежата - 1:1.

В 52-ата минута Самир Аясс направи рейд пред наказателното пое и от 18-метра свари неподготвен вратаря Илко Пиргов за 1:2.

Четири минути след това Локо получи право да изпълни дузпа. Това стана след нарушение на Мирослав Будинов срещу Крумов. Мартин Камбуров вкара от бялата точка за 2:2. Това бе гол №188 за Императора в родния елит.

В 59-ата минута Илко Пиргов събори в пеналта футболист на Дунав и получи жълт картон. Отсъдената дузпа пък бе превърната в гол от Мирослав Будинов за 2:3.

Десет минути преди края Бирсент Карагарен се откъсна сам срещу вратаря, но бе подкосен отзад от Иван Горанов. Защитникът на Локо получи директен червен картон, а Диян Димов изпълни перфектно отсъдения фаул, при който топката рикошира в гредата.

В 83-ата минута бившият "смърф" Бранимир Костадинов съвсем попари домакините с четвърти гол. Нападателят получи топката от Диян Димов и с диагонален шут от границата на наказателното поле я прати в мрежата. За попадението определена вина носи вратарят на черно-белите Илко Пиргов, който можеше да се намеси далеч по-успешно.

Дълбоко в добавеното време Дино Мартинович с мощен шут от 10-ина метра прати топката в горния ляв ъгъл на вратаря на Дунав за крайното 3:4.

СТАТИСТИКА:

Локо (Пд) - Дунав 3:4
Голмайстори:
0:1 Юлиан Ненов (24), 1:1 Дино Мартинович (44), 1:2 Самир Аяс (52), 2:2 Мартин Камбуров (55-дузпа), 2:3 Мирослав Будинов (59-дузпа), 2:4 Бранимир Костадинов (83), 3:4 Дино Мартинович (90+2)

Локо (Пд): Илко Пиргов, Пламен Крумов, Кирил Котев, Павел Виданов, Иван Горанов, Ванчо Траянов (58- Дани Кики), Парвиз Умарбаев, Веселин Марчев, Мартин Камбуров, Пауло Серджо (74- Стефан Йефтоски), Димо Бакалов (10- Дино Мартинович)

Дунав: Станислав Антонов, Марио Петков (46- Ндуйе Муйеци), Петър Патев, Олексей Ларин, Михаил Милчев, Диян Димов, Самир Аясс, Юлиян Ненов, Бирсент Карагарен (80- Бранимир Костадинов), Васил Шопов, Мирослав Будинов

Още по темата: общо новини по темата: 8
28.05.2017
28.05.2017
28.05.2017
28.05.2017
27.05.2017
27.05.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ВЕЧЕ СПУСНАХА НОВИНАТА МИКРЕВИЯ ЛИТЕКС НЯМА ДА ИГРАЕ ЛЕ ОЩЕ 2 ГОДИНИ!!!А сега сложете минуси мишки
+2
 
 
Каква Лига Европа, Крушара - Бай Ганьо няма пари, всички да си тръгват.....
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 29.05.2017 г.
+3
 
 
Аз ви казвах още в началото, че тоя Крошарски е менте. Прави се на интересен с изказвания и скечове, за да завоалира нежеланието си да дава пари.. Та досега.Нищо чудно, ако се крие из Говедарци, пък да казва, че е ВСЕ по чужбина. Но пък може да си пеете против Ботев колкото си искате...няма проблем.
+3
 
 
Жалко присъствие и жалко мислене! На най-важния им мач нямаха и 800-900 човека и после всички други са им виновни.Вечно мрънкащи и вечно злобеещи,но какво да се прави...ОРИСИЯ!
+2
 
 
за всичко е виновен Крушарски-кой би изкарал 6 ст месеца без да взима пари,все пак те се бориха добпоследно,но се видя напрежение между самите футболисти.КРУШАТА като не може да се справя като президент да си отива,момчетата бяха по добре при феновете-поне получаваха малко,но редовно.ЕДО се усети,че няма пари и каза,че рибата се вмирисва от главата-демек КРУШАРСКИ.И стига сме се залъгвали,че всичко е чест и достойнство,замислете се -работете бе пари 6 месеца,а бедете мотивирани.Крушарски хвърляй кърпата,защото и този отбор ще се разпадне-южноамериканецо
+3
 
 
Колко мъка има в тази циганска душа===? Толкоз комплекси от жАлтото-и от отбора и от това в гащите.. Не стига, че взеха Купата жАлтите/ а не я продадоха като циганите преди 3 г./, не стига че локуту го бият отборчета ,дето миналата година бяха в Б група/ 4-3 от Русе насред лайнаута/, не стига че "великата трибуна Бесика" е едно сглобяемо скеле, не стига че Крюшо нехае за Локуту и не им е давал пари от Нова година, не стига че ...Ай да не продължавам, че току виж си се разпенил , а все пак -празник имате -Разаман,да ви е честит! А сега на всичкото отгоре- може и малко по бавно, но стадиона ще се построи. А вашата Бесика така и ще си остане...
+4
 
 
и не на последно мн. жалко за тези от бесика ,които пяха против ботев . израз на завист и падение!. вместо да се въздърържат от обиди , да се покаже респект и достойнство, но уви ,жалките излизаме ние с това отношение ........ , а ботев с игра , колектив и без финансова стабилност постигнаха значим успех. ..... а нашия едо ги разправяше ,че било чудо да си бие лудогорец!!!. , видs ли бе едо как се бие лудогорец а ?!!!
+2
 
 
ще дойдат някви си от 300 км с една шепа фенове и ще ни бият ????? алоооо..... , на тоя пиргов откъдето му я ритнат от там влиза . Ей стоянчоооо колев къв треньор си бе . Кацарев момчето е 100 пъти по 100. извикали сте юноша вратар в групата ок, ама в за такъв мач ли , в такъв момент???? нека се обиграва в мачове без голямо значение. А кацарев не беше и в групата. А ония 2ма където ги иска левски да не се чудят даже , ами по най-бързия начин да отиват при тях!!!!. защо искат да останат , защото там бързо ще ги разберат колко са качествени.
+3
 
 
докато тоя шут комунист мошенник приятел на батето и негов кумир , с неговата свита баламурници и тоя където го докара(знаете кой) и го прикрива толкава време. сучат от билети и таксите от юношеските формации само - са в клуба, Аз на мач повече няма да стъпа!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: