ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Само в Plovdiv24.bg: Шофьорка с грубо нарушение сътвори див екшън! Обижда, заплашва, блъска!
Автор: Васил Динев 14:54 / 23.06.2017Коментари (79)74501
Истински екшън се е разиграл днес в центъра на Пловдив, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Ето и разказа на единия от участниците в него:

"Карам си зад "Четвъртък пазара" в еднопосочната отсечка преди бензиностанцията и едновременно влизаме в улицата от двете страни, като за мен е еднопосочна, а за другия водач е срещу движението. Стигаме средата и отдясно има място да се разминем, обаче тъй като съм на еднопосочна улица, казвам на водачката тя да ходи в дупката... Аз няма да правя път на някой джигит, дето е решил да кара срещу движението. Жената, не знаейки, че е в нарушение, започва да ми ръкомаха и да ме пита какво искам.

Обясних й, че улицата е еднопосочна и посоката на движение е тази, в която съм аз. Тя ми направи малко място все пак да се мушна в дупката отново, но аз нямах намерение да маневрирам заради поредния джигит. Дадох напред и съвсем леко й подпрях колата. Тогава тя слезе и започна да вика "Оле, този ме блъсна!" В това време отзад дойде някакъв тип, дето вика "Защо обиждаш и блъскаш жена ми?" и ми бута вратата, понеже бях отворил леко да ме чуе, като й говоря.

Казвам му "Ако обичаш, не ме докосвай - нито мен, нито колата ми", молейки го най-учтиво, а тази тръгна да дава назад към бензиностанцията. И така измисли маневрата, че като даваше назад и се лепна в стълба, ама стабилно, слезе от колата и полудя... Крещи "Идиот, ти нямаш култура, възпитание, ей за това е хаос в тоя град.... ще викам полиция" Отговорих й "Викай полиция, само да си изместя колата да не запушваме движението" и тоя тариката стои пред мен.

Казвам му "Дръпни се, няма да бягам, само ще направя място на колите да минават", тъй като инцидентът беше на 20 метра, аз в стълба не съм я бутал и в това време слушам тая да казва на 112: "Ето, даже ме заплашва, иска да бяга, удари ми колата и ме бутна, какъв мъж си, нямаш ли си работа, от такива като теб тоя град е така зле". Казмам й "Ей, шматка, какъв мъж съм не е твоя работа и дали си имам работа също не е твоя работа". 

Тогава удари тавана на колата 2 пъти. Казах й "Ела да ти покажа знака, след като не знаеш къде да гледаш". И тоя в това време се прави на мъж и ме бута ... полудях... Викам им "Ако още един път някой от вас двамата ми докосне колата или мен, ще си имате големи проблеми". Буквално откачих! И започнахме да чакаме полицията уж... Тази жена си мислеше, че е в правото си, а дори и като тръгваше, все още го мислеше. В крайна сметка полиция не дойде и тези си тръгнаха. На момчето единствено му се извиних, ако съм го обидил нещо и той поне разбра, че съм пич, а и той се оказа такъв...

Но интересното беше, че шофьорката, която не знае какво са знаци, обиждаше и хулеше, а тя не знаеш колко зле беше. Зле е работата... ама няма как... ако искаш да си тук, трябва да живееш със селяците и да се сблъскваш ежедневно  с тях и манталитета им. Институциите няма да помогнат при такъв конфликт".

Plovdiv24.bg е готов да даде трибуна и на другата страна, ако има желание от нейна страна!




Още по темата: общо новини по темата: 172
21.02.2024 »
01.02.2024 »
01.02.2024 »
20.12.2023 »
13.12.2023 »
12.12.2023 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тя е избягала от местопрестъплението.Полицията в плвдив не работи в момента, не знам дали са в отпуск или нещо друго, но ги няма никъде полицаите, 112 не работи, и полицаите излизат само като трябва да прибират рушвета за шефовете си.
+2
 
 
Гася мотора ,и си пусксм по височко музичка. Чакам си докато тия зад мен не откачат и я наврат от където е излязла.
+1
 
 
Пак нищо ! Полицай не дошла ... ми тя утре пак така ще направи защото знае че само ще я обсъдят във фейсбук Хаха дори няма да седне да прочете какво са писали хората защото не я интересува
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Там винаги у така...зареждам от тази бензиностанция.....винаги се намира някой насреща....дето си мисли,че трябва да му дадеш път....Е,давам щото и аз нарушавам....но когато го правиш трябва да знаеш да се извиниш....и да разбереш!!!!
+1
 
 
Олигофрени.....слъцето ли ви е в повече !?!
-5
 
 
че ти си и блъснал колата! Какво очакваш! Ти си селяка в ситуацията! Не знам какво ревеш тука!
+3
 
 
ТОВА Е ШМАТКА ШМАТКОВА СВИРКОВА ТЯ НЕ Е КАРАЛА НИКАКЪВ КУРС НО ИМА СТРАШНО САМОЧУВСТВИЕ НО СКОРО ЩЕ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА ВРЕМЕ Е ДА ПРЕСТАНАТ ДА Я ПОКРИВАТ ЕДИ КОЙ СИ ЗАЩОТО ТЯ И ТОЗИ КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА НЕИН СЪПРУГ НЯМАТ ГРАЖДАНСКИ БРАК ПОЗНАВАМ ГИ И ДВАМАТА НО ТЕ МЕН НЕ ТАЗИ КОБРА Е ГОЛЯМО СКАНДАЛНО ЗЛО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НОМЕРА НА АВТОМОБИЛА БУКВИТЕ СМ ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА КАЖА ПО ТЕМАТА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: