ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Спектакълът "На нея с обич! Емил Димитров" идва в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 28.06.2017Коментари (0)2900
©
"На нея с обич! Емил Димитров" - музикалният спектакъл, който докосна сърцата, завладя емоциите и изправи на крака своята публика в зала 1 на НДК, се готви за следващите си срещи с Нея - Публиката. Спектакълът ще гостува за първи път на сцените на Летен театър - Варна (22 юли), Летен театър - Бургас (23 юли) и Античен театър - Пловдив (28 септември, 20.00 часа).

"На Нея с обич! Емил Димитров" е завладяваща история за Артиста, за когото животът е музика, сцената - дом, а голямата любов - Публиката! Той изпя 400 песни, създаде първите български хитове, сред които и песните-химни "Моя страна, моя България", "Ако си дал" и "Писмо до мама". Продаде над 70 000 000 плочи и за първи път събра 80 000 зрители на концерт в 60-те години на миналия век. Той е Емил Димитров!

Това е спектакъл за последната мечта на Артиста - да се срещне отново и за последен път с Нея - своята Публика. "Всяка мечта заслужава живот!", му казва Тя, вторият герой в спектакъла, и предлага на Емил да му помогне да сбъдне мечтата си, поставяйки условия за това. По пътя към Нея времето се връща назад и разказва историята на един живот, изпълнен с радости и болки, изпитания и победи, слава и самота. Живот, в който всичко е музика!

В спектакъла, преплетени в историята и сами разказващи история, звучат в изпълнение на актьора Даниел Цочев, 16 от незабравимите песни на Емил Димитров. Зрителите на "На Нея с обич! Емил Димитров" имат привилегията да чуят за първи път песните в живо изпълнение на симфоничен оркестър и въздействието на живата музика е неповторимо.
Оркестрациите на песните за музикалния спектакъл бяха създадени под ръководството на доц. Христо Павлов. Сред тях са: "Моя страна", "Ако си дал", "Писмо до мама", "Само тази нощ", "Джулия", "Арлекино", "Без грим", "Върни ми времето", "Ние се оженихме", "Нашият сигнал", "Вън вали" и др.

В ролята на Емил Димитров е актьорът Даниел Цочев. В ролята на многоликия образ на Тя е актрисата Антония Малинова. Маестро Христо Павлов е диригент на музикалния състав - Оркестър Симфониета София и бенд формация.

Спектакълът е с впечатляваща визия от кратки кино истории, които се преплитат с излъчване в реално време на близки планове на актьорите от 3 видео камери. Мащабна и силно въздействаща картина, която зрителите виждат за първи път в български спектакъл.

Автор на завладяващата сценична история и продуцент на спектакъла е Нели Бенова от OXYMORON FACTORY. Великолепната сценична постановка на спектакъла е дело на актрисата Снежина Петрова. Категоричната и запомняща се черно-бяла стилистика на сценографията и костюмите е създадена от Свила Величкова. Видео дизайнер на късометражните филми и картини на екран е Владислав Илиев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: