ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Ромите: Искахме да помогнем, но треньорът каза "Цигани, сега ще ви убием"!
Автор: Мариана Панчева 16:40 / 30.06.2017Коментари (55)32250
Какво се е случило на язовир "40-те извора" - на измъчен български език своята версия представиха и преките участници в боя, застанали пред съда в Асеновград днес, предадерепортер на Plovdiv24.bg. 

Ангел Михайлов бил с цялото си семейство, включително и 2-месечното му бебе. Видял във водата да пада момиче, попитал дали иска помощ, но девойката му отказала. После дойдоха гребците и почнали да го удрят с греблото. 

"Исках да ставам, те ме биха", опита да разчувства съда Михайлов. Дошли полицаи, извикали линейка и го откарали в болницата. Какво се е случил пред болницата обаче - не знае. Братовчед му - Васил Иванов, също описа ситуацията. 

"Ние там плувахме с приятелите. Ангел си беше със семейството. Едно момиче падна от лодката. На нея предложихме помощ, но не поиска. Отиде на "късата вода" (на плиткото) да се качи." После дошли гребците, а треньорът казал: "Цигани, сега ще ви убием."

"Дойде чичо ми, удари ни по един шамар на мен и на Ангел, каза да не се бием. Треньорът наби бащата на Ангел. Ангел отиде да си спаси бащата, удряха го по главата. Детето плачи много, жената плачи много...."

Отишли до болницата да шият главата на Ангел, когато излязъл от спешното обаче попаднал на нов бой. "И аз бягам. Паднах долу и почнаха да ме бият. Имам натресен мозък и натъртени ребра", разказа Васил.

Славчо Михайлов пък, баща на Ангел и най-възрастният сред всички арестувани, опериран от рак миналата година, всъщност бил човекът, опитал да изиграе ролята на умиротворител, стана ясно в залата. 

"Момичето се страхуваше, аз го видях. Изведнъж 15 - 20 човека идват. Ударих по един шамар на Васил и Ангел да не се бият." Гребците обаче го хвърлили във водата и го набили. В залата стана ясно също, че един от 9-мата арестувани има висящо дело за радикален ислям. 




Още по темата: общо новини по темата: 152
14.11.2019 »
02.01.2018 »
18.12.2017 »
29.11.2017 »
13.11.2017 »
03.11.2017 »
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да бе... сигурно съм осиновен щом съм 1.90 рус със сини очи рџ?‚рџ?‚
+1
 
 
Какво се случило край язовир "40-те извора" на развален български своя версия представиха участници в боя, изправени на съд в Асеновград. Ангел Михайлов бил със семейството си, включително двумесечно бебе. Видял във водата момиче, попитал иска ли помощ, момичето отказало... MY COMMENT: - Искал да помогне. Моооля? Ни ви меда, ни жилото! Трийсет години рушат, изнудват, лъжат, крадат, убиват, изнасилват момичета, старци по селата ограбват, данък не плащат, всичко им даром. Куп организации пазят косъм от тях да не падне. Капчица още, чашата току-виж преляла.
-1
 
 
Кебабци Мурат Зсцхтото трудно понаскме вонкта кокто се разнаск от такива като теб-писцхман правоверни.Ати засцхто не сткгасцх тзарвулите и на заминесцх при твоыте братк по вкра?Зсцхтото си необразован прост тзиганин и дори те ни ви искат,Йенгенетата навремето ви е искал единственно Адолф Хитлер-като добавка кам сапуна.
+1
 
 
А бе уж били много кротки братята роми (макар , че дори в клиповете като говорят за себе си използват циганин и циганка рџ?‚ ) а говорят как щяли да ни избият ква война щяли да направят ?! Нещо не ми се връзва :)) Уж имали права на български граждани а законите не важат за тях?? Нищо не плащат крадат като разпрани мислят само измами... дето се вика АМАН вече рџ?Ђ. Кво да протестираме? Дайте в знак на протест да правим като тях - от другия месец всички българи (щото нали сме малко). да спрем да плащаме ток вода данъци ? От къде пари тогава за помощи.?? Ще спрат тока и водата на цяла България ли.??? Неее като спрат тока всички българи ще се дигнем и ще трошим и ще ревем що са ни спряли тока !
0
 
 
Кебабци Мурат А аз си мислк цхе е време както навремето в Ыугославик,да обесим нкколко "мириризливи правоверни" НА ЦХЕРВАТА ИМ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ.Косоварските мангали слад това показно много барзо кротнаха,Радко Младиц барзо го превазпитава такива кто теб.
0
 
 
Хайде започнаха с лъжите... няма да се оправят тези... а липсата на закони спрямо тях е учебийна..което е повече от жалко...затъваме БЪРЗО И СИГУРНО...после защо всеки гледа да се спасява както може от тази страна..и като ми кажат, че роболепнича на САЩ и очакват да се засегна..напротив- гордея се, че обожавам страна като САЩ- светлинни години напред и спазваща законите...уважават си народа, уважават и животните..нещо, което тук липсва...
+1
 
 
От вчера чета всичко по темата и нещо не мога да схвана нещо.....да помагат на гребкини да не се удавят?рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ?‚ Това ми изглежда вица на годинатарџ‘Њрџ‘Њрџ‘Њрџ‘Џрџ‘Џрџ‘Џ та те всичките са като делфини! До сега не съм чула гребец да не може да плува?! 🤔🤔🤔рџ?Ћ
+1
 
 
Сигурен съм, че точно пък това е станало! Всичките на сапун, тоя с висящото дело направо да висне целия най-добре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: