ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Телефоните на Plovdiv24.bg прегряха! Какво става с "Коматевско шосе"?
Автор: Мариана Панчева 15:42 / 07.07.2017Коментари (34)26727
"Коматевско шосе" отново е гореща тема, особено за потърпевшите от ремонта пловдивчани. Редакцията на Plovdiv24.bg буквално е залята с писма на наши читатели, които с притеснение питат: "Какво се случва? Защо от дни не се работи? Защо няма техника, не се виждат служители, всичко стои разкопано...

"Така ремонтът няма да стане и след 10 години. Каква е причината да не се работи, това е важен път, по който трябва да се работи засилено, а то е обратното - не се работи. Какво се случва? Надявам се да отразите въпроса ми, които със сигурност си задават десетки хора!"

И още:

"Искаме да дадем гласност, чрез вашата медия, която е една от най-четените в Пловдив на един доста наболял въпрос, който стои на дневен ред с нарастваща сила. Какво се случва с ремонта на бул."Коматевско шосе"? Тревожния факт е, че от 5-6 дни на обекта не се работи и няма никакви работници и техника. 

Търпението на гражданите и жителите на квартал "Коматево" е на изчерпване, защото вече година пътят е затворен, а краят на ремонта все още не се вижда и най-тревожното е че не се работи на строителния обект."

Спешна среща за "Коматевско шосе" ще се проведе в понеделник, научи Plovdiv24.bg. При кмета на район "Южен" още със започване на работната седмица ще се съберат представители на ЕВН и техническите ръководители на обекта, които трябва да обсъдят сериозен проблем, довел до забавянето на ремонта по трасето след "Филкаб". 

Препъникамъкът в случая е захранващ кабел, който трябва да се измести от близо 180-метрово трасе. За да се премести обаче, трябва първо да се определи къде, трябва да се изработи и технически проект за това, а на този етап още липсва координация и съгласувани срокове. Затова ще е и спешната среща. 


Още по темата: общо новини по темата: 133
21.10.2022 »
24.04.2021 »
30.08.2019 »
15.03.2019 »
12.10.2018 »
03.09.2018 »
предишна страница [ 1/23 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 09.07.2017 г.
0
 
 
Абе да си кажа , то се видяло , че протестите не помагат. Имаше голям протест срещу орашарски и какво стана - едно кръгло нищо , само се влошиха нещата. БДЖ протестираха , какво се промени абсолютно нищо. Може би едиственото решение да има саботаж и да се направят масови убийства на депутатите , белким се стреснат и започнат да се страхуват за живота и си спрат да перат държавата ни, за мен лично това единствения вариант. Няколко нападения срещу бат бойко и корнелия и няколко куршума по местан и доган и всичко ще си стане както си му е реда . Ааа да всички бяха протива Делян Пеевски и какво ония мазник пак си на същото място , май и него трябва да гръмнат... За съжелени протеста в България е вид купон , събрали се купчина хора да викат пея и ядат... Та на протеста ще ми продават Български знамена за по 15-20 лв. Какво ли не видях , дори дрога се продаваше , същинска посред бяла дискотека...
-5
 
 
обаче как му отива на фатмака ..... катър с каска :)
-5
 
 
и отново да припомня ..... заради ореха съсела и каймакана ремонтите на руски васил априлов коматевско и северен бяха отложени с две години :) ...... въпреки всичко нещата се движат добре ..... така че без истерии :)
+1
 
 
Аз предлагам на 26.08.2017, всички жители на квартал Коматево да блокираме, кръстовището на "Околовръстното" в израз на протест срещу безобразията и простотиите, с които ни лъжат. Не бяха акведукти, сега кабели, утре може и "златно тракийско съкровище" да открият. Не трябва повече да се примиряваме с това да сме заложници на бюрокрацията и лъжите на Общината и "изпълнителите" на проекта. Когато никой друг, не ни помага трябва сами да си помогнем и да покажем, че няма да търпим повече. Ако до края на Август пътя не е готов запушваме Околовръстното и това е.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Кво му е на пътя? Има си и еко wc, дупки за боклук ...
+1
 
 
Всчико се мотае и се прави бавно за пари, ако няма проект няма и допълнително финансиране. Е с бул.Руски какво стана последната седмица, 2 години едвам едвам прават нещо и сега за няма и седмица и чакъл сложиха, изравниха и асфалтираха, а преди това за 2 години само кратери имаше по платното...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: