ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Докъде се докарахме! Пловдивски ВУЗ дава джип, лаптопи и екскурзии, за да привлече студенти!
Автор: Васил Динев 16:20 / 11.07.2017Коментари (10)23834
Интересно предложение отправи към кандидат-студентите Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР) в Пловдив. На тях се дава възможност да участват в томбола за джип, смартфони, 7-дневни почивки, лаптопи и таблети. Банер с предложението е публикуван на сайта на висшето училище. Там е поместено и специално обръщение на ректора проф. Димитър Димитров, в което той изтъква предимствата на учебното заведение и разказва за томболата.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса обръщението на ректора: 

УВАЖАЕМИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ,

Най-сигурният начин да се ориентирате дали да следвате или не в дадено висше училище е да попитате студентите, които вече се обучават там. Нашите проучвания показват, че почти всички наши кандидат-студенти са искали информация от свои съученици, роднини, приятели, съседи, които вече учат във Висше училище по агробизнес и развитие на регионите, и по този сигурен начин те са решили да се насочат към ВУАРР.

През 2017 г. ВУАРР чества 25-годишнина. Юбилейната година ще донесе на 25 студенти - първокурсници специални щастливи бонуси, които ще се изтеглят от факултетните номера: джип, 7-дневни почивки, смартфони, айфони, лаптопи, таблети. Щастливците ще научат за своя шанс на своя първи студентски празник 8 декември 2017 г., когато ще се изтеглят номерата на късметлиите.

Дипломираните висшисти при нас се реализират в управлението на общините, туризма, финансовите институции, счетоводните къщи, банките, управлението и икономиката на агробизнеса, управлението на информационните системи, като системни администратори, управление на проекти, маркетинг и реклама, управление на човешките ресурси, артмениджмънт, международен бизнес.

Разбира се, вече има наши възпитаници, които са народни представители, кметове на общини, ръководители и експерти в държавни и общински структури, зам. министри. Няма само регистрирани безработни.

Международната сертификация по ISO 9001:2015 дава гаранция за авторитета на академичната институция. Редовно провежданите акредитационни процедури от Националната агенция за оценяване и акредитация при Министерски съвет на Република България гарантират легитимността на всички издавани академични документи, включително европейска диплома.

ВУАРР е пълноправен член на Европейската асоциация на институции във висшето образование (EURASHE) и Вишеградската асоциация на университетите (VUA). ВУАРР притежава акредитации за научната и образователна степен "доктор". За да се реализира човек в българската икономическа среда, той непременно трябва да завърши нашето висше училище. Тук студентите научават не само общоприетите пакети от знания, но и тънкостите, специфичните особености и слабостите в обществените реалности. Какви са тайните на успеха? Нашите конкуренти искат да узнаят формулите: 

"Чух, и забравих, видях, и запомних, направих, и разбрах!"
"Толкова теория, колкото е нужна за практиката!"
"В науката, бизнеса и изкуството има място за този, който каже нещо ново!"

"Бизнесът е за смелите и предприемчивите!"
"Да бъдем играчи, а не запалянковци!"


Тези принципи не позволяват на студентите да се прозяват по време на лекции. А истинските тайни ще научат само нашите студенти. Нашето висше училище е единственото, което от самото начало до ден днешен проучва студентските мнения за преподавателите чрез анонимни анкети. Така ректорът гарантира най-добрата селекция на академичния състав и отстранява носителите на бездарие и скука.

Ето защо в Рейтинговата система имаме най-високи оценки в България по показателите качество на учебния процес и удовлетворение на студентите от учебната среда. Участието на преподаватели, служители и студенти в културните събития е най-активно. Ние се гордеем с нашите бакалаври, магистри и доктори и те се гордеят със своето висше училище. Работодателите с готовност ги приемат на работа. Пожелавам успех на смелите, трудолюбивите и предприемчиви кандидат-студенти!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Реално, това е ВУЗ като всички други в България и в частност - Пловдив. Целта на обучението е усвояване на парите на студента, както и държавната субсидия за него. Навсякъде е едно и също, навсякъде печатат дипломи срещу заплащане. Много ВУЗ предлагат едни и същи (или много близки) специалности, преподавателите са полуграмотни шебеци с голямо самочувствие, студентите са дълбоко повредени още от училище. Никакъв шанс да излезе добър специалист на изхода, особено за сложни и отговорни професии. По-добре образование в чужбина, докато и там то не се е скапало (има такава тенденция).
0
 
 
Преди не много години завършващите средно образование се скъсваха от учене за да бъдат приети в по престижен университет а сега без дори да се напъваш отиваш да студентсваш където си пожелаеш дори с триста зора да си завършил средното та и коли, почивки, лаптопи почнаха да им подаряват за да си запълнят бройката. Срамна работа .... а кадрите които бълват са висшисти които в едно изречение допускат по 5 правописни грешки. И обществото разчита на тях. Бог да пази България!
+3
 
 
Всичко дават , само качествено образование не предлагат.
+2
 
 
и проститутка на предната седалка-бонус
+3
 
 
Не мога да си представя какви са тия хора, които си оставят парите в места като ВУАРР, Европейски колеж по икономика и управление, Аграрния и други подобни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: