ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Скандално! Пловдивчанин изнудва дюнерджийница да му купи апартамента
Автор: Мариана Панчева 18:11 / 13.07.2017Коментари (11)50541
По повод оплакванията на пловдивчанин, описани в "Брутални цигански изпълнения пред дюнерджийница в Пловдив!", собственикът на "Алекс Фуудс" се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже своята гледна точка на проблема.

"Всичко ни е по закон, документите ни са изрядни, плащаме изрядно заплати и осигуровки на персонала ни", разказа Имад Муса.

Обектът в район "Тракия" на ул. "Съединение" обаче е под прицел на съсед от края на 2015 година. Станимир Върхаров живее в кооперация срещу закусвалнята. 

От терасата му до заведението има измерени 50 метра, споделя Муса. А наоколо има над 10 други нон стоп заведения, има втора дюнерджийница, има казино, баничарница, улицата е изключително оживена, не са рядкост и шумове от мотори, има стоянка на таксита. 

Използвайки ситуацията, Връхаров започнал с изнудването си и по думите и на Муса, и на собственика на имота, в който се разполага закусвалнята, мъжът поискал да му се остъкли терасата. За да си няма проблеми, Муса се съгласил. Тогава от него е поискано и да заплати апартамента на Върхаров. 

Иначе щял да го скъса от жалби, както и направил. Проверяват ни за всичко, коментира Муса. Той пази куп документи, доказващи, че липсват каквито и да е нарушения, особено пък за шум. 

Освен това Върхаров пускал многократно жалби за нивото на шум, а когато инспекторите идвали, за да измерят шума в апартамента му, той отказвал да ги допусне въпреки, че по закон е длъжен, след като подава жалба.

А що се отнася до клипа, който е изпратен към оплакването в редакцията, Муса разказа, че точно неговите служители са извикали органите на реда. 

Освен всичко целият обект е опасан с табели за пазене на тишина, монтирани са камери - 20 на брой, фирмата е монтирала за собствена сметка предпазни пана, за да не спират автомобили, през нощта има СОТ с жива охрана. 

"Нашите клиенти, особено вечер, са предимно младежи, изгладнели след дискотека. Ние не продаваме алкохол, не продаваме бира, а само бърза закуска, пици, дюнери и айрян", казва Муса. 

Всичко за случая, чуйте в следващото видео!









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аз не разбирам само едно нещо - първо проблема беше от шума ,който идва от обекта ; след това проблема станаха клиентите на заведението ; после проблема беше движението по главния булевард ; след това пък качеството на дюнерите ; проблем беше и оградата, която е монтирана за да не може автомобилите на спират там и да предпазва както малките деца така и всички клиенти на заведението .. Наистина какъв е проблема ?! Според мен проблем няма - хора без работа , без никакво разнообразие в живота си - стоят и мислят от простотия още по голяма простотия да напишат в някоя от статиите си .. Г-н Върхаров , вместо да се оплаквате че не може да спите от шума от заведението - аз мисля че не можете да спите от любопитство какво се случва навън - вместо да снимате от терасата по цяла нощ като някой папарак , по-добре поспете няколко часа - по добре ще ви се отрази .. Всички тук плюят , а после се нареждат на опашката да чакат за дюнери на ден по 3 пъти .. Не разбирам вече .. проблем били циганите и наркоманите .. Това не е проблем нито на заведението , нито на собственика - таки има и ще продължава да ги има , никой не може да им ограничи достъпа до никъде .. Относно табелите с бебетата - можахте да снимате какви ли не неща ,г-н Върхаров - ама тях как така не забелязахте ?! Интересен ми е и факта - как така г-н Върхаров не чува шума от заведението , което се намира точно под терасата му , не чува и шума от денонощния магазин , който се намира също под терасата му , а чува шума от дюнерджийницата , която се намира на отсрещния тротоар на булеварда (на 50м разстояние ) .. май тук вече говорим за избирателно чуване ?! сега е ред може би и на протест за превозните средства ,който профучават от там през минути .. ще предложа на кмета на р-н Тракия направо да спре за движение целия булевар ?! Така поне дано се осигури цялостно спокойствие на всички жители на Плаза Тракия .. КАТО ИСКАТЕ ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ СИ КУПУВАТЕ ЖИЛИЩЕ НА СЕЛО , А НЕ НА ВЪЗМОЖНО НАЙ-ОЖИВЕНИЯ БУЛЕВАРД НА Ж.К. ТРАКИЯ !!!
+1
 
 
Ако въпросното заведение " заплашва здравето на децата ми" защо не си отворил на съответните органи , които са дошли да ти помогнат или " не си бил вкъщи" !? Аз ако съм писала редица жалби, сигурна съм в правотата си - на вратата ще ги чакам . Ако собственика на дюнера лъже май няма да се съгласи да сложат снимката му, а май и свидетел с него има . Според мен това само по себе си говори!!!
0
 
 
Отново , лъжи , лъжи и само лъжи ! Аз си имам собствен бизнес и парите на тия нещастници изобщо не ме интересуват . Интересува ме единствено здравето и спокойствието на децата ми ! Не съм искал нито да ми купува апартамента , нито да ми остъклява терасата . Той ми предлагаше да остъкли терасите на цялата кооперация и да ни купил нови климатици , казах му , че няма да съм затворник в собствения си дом ! Жалбите изобщо не са само от мен , а от всички в кооперацията . А тия табели с бебета , дето ги е сложил са точно от два дена ! През целия си живот съм изкарвал парите си само с труд и се справям доста добре . Но когато някой застрашава здравето и спокойствието на семейството ми , ще го гоня до дупка !!!
на 14.07.2017 г.
+1
 
 
Звучи много просташко да се набляга постоянно на националността на собственика на заведението. А 'изтерзаният' комшия е болен мозък. Айде у лево. Следващият!
Сподели какво ново....
на 14.07.2017 г.
+2
 
 
Значи ясно, тоя им е вдигнал мерника. Подведе ме първата статия и аз се изказах неподготвен, защото ми се стори че спокойният сън на едно българско дете е по важен от дюнерите на сирийците. Като гледам снимките от обекта, явно сирийците са си сваршили работата, а нашенеца се напъва като гладен на ср*не.
+6
 
 
Само реклама му направиха.Често ходя до Форума и вече ще си купувам пици от там.
+7
 
 
Най-интересното е, че атаките спрямо тази фирма за продукт на един друг сайт, чието име свързано с автомобилно задръстване. Та в онзи сайт, може да се пише само против тази фирма. Напишеш ли друго, директно трият и не публикуват. По стечение на обстоятелствата познавам и кмета на Тракия и Имад. И двамата са сериозни хора. Първо Костадин Димитров не би допуснал някой да му навива макарони на ушите, с което да страдат жителите на квартала и второ при Имад няма вариант, ама никакъв, служителите да си правят каквото си искат. Там за най-малкото своеволие, служителят излита от работа. Отделно, че има камери на обектите му и види ли се нещо подобно - аут. Интересно е този, на който му пречи "шума" от обекта, дали не е глух с дясното ухо, защото точно под терасата му е обект на една фирма с име на един с килимче и вълшебна лампа. Тааа, от там как нищо не чува, дето му е под терасата, но от другото място "чува". Все такива интересни неща. Да не говорим, че имаше един клип, в който някакви джагали бяха надули музика от една кола. Миии дали не е възможно, тея нарочно да са пратени там и да правят това, че тоя да ги снима? Все такива въпроси ми изникват. И защо жалбите са срещу обекта, а не срещу тея с колата? Като гледам клипът е достатъчно дълъг, а и с по-добра камера, ще се види номера на колата, та да се пусне жалба до тоя, на когото е колата, че нарушава нощната тишина. Аз не видях някой от обекта да мята гьобеци или да надува музика. Много прозрачна тая раУта. Не знам дали целта е купуване на апартамента или друг вид изнудване, но тая раУта смърди и то не на дюнер...
+4
 
 
Често купувам от тази дюнержийница и мисля, че качеството е по-високо от повечето други, включително онази, която е близо до нея. Блокът, за който става дума, бе построен след като споменатата дюнержийница вече функционираше. Има и други денонощни павилиони наблизо, това е централен булевард за Тракия в крайна сметка. Трябвало е да си прави сметка този, който си е купил апартамент на такова оживено място. Друг май, освен него, не се е оплакал...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: