ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Герой от дербито за Ботев решен да се доказва в новия си отбор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 14.07.2017Коментари (1)3872
© Plovdiv24.bg
Новото попълнение на Черно море Цветелин Чунчуков обяви целите, които ще гони с фланелката на "моряците" през сезон 2017/2018 г. Първа професионална лига. В първия мач от шампионата варненци играят срещу Витоша Бистрица в събота от 18,45 часа в Каварна.

Нападателят се присъедини към Черно море по време на лагера в Банско през юни и взе участие в контролите от предсезонната подготовка, в които вкара четири гола. За последно Чунчуков носи екипа на Лудогорец, където игра във Втора лига с Б-отбора на разградчани.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Цветелин изкара известно време в пловдивския Ботев, където записа много силни мачове и отбеляза важни голове, един от които в дербито срещу градския съперник Локо.

"Искам да се докажа с фланелката на Черно море. Да помогна на отбора да се класира в Топ 6, а след това да играя с "моряците" в Европа. Без значение дали това ще стане през първенството или спечелване на Купата на България. 

Вече месец съм в клуба. Нещата са нормални. Всички се държат добре с мен. Бързо влизам в обстановката и се надявам да покажа добра игра още първия мач от шампионата, ако разбира се треньорът ми гласува доверие", заяви Чунчуков.

"На пръв поглед програмата за първенството може да се определи като лесна, предвид това, че не играем срещу водещите отбори. Но е и нож с две остриета. Надявам се да стартираме с победа в събота срещу Витоша и в следващите мачове да вземем максимума от точки. 

Познавам тима на Бистрица, играл съм няколко пъти срещу тях с втория отбор на Лудогорец. Неприятен съперник са. Винаги първите мачове са трудни, без значение срещу кой отбор излизаме. Нас, обаче, не трябва да ни интересува съперникът. Във всеки двубой ще играем за победа. Мисля, че разполагаме с всички аргументи да я постигнем. Всичко си зависи от нас. 

Направихме добра подготовка. Не смятам, че в отбора има случайни футболисти. Селектирани сме според вижданията на треньорите и като цяло тимът е добре комплектован. Дано покажем най-доброто още от първия мач, за да зарадваме феновете, треньорите и ръководството на клуба", сподели 22-годишният нападател.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.07.2017 г.
0
 
 
БИВШЕ КАНАРЧЕ ХА .. ХА . ХА .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: