ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скандалът май се разраства, играчите подкрепят Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:13 / 16.07.2017Коментари (31)15897
© Plovdiv24.bg
Скандалът в Локо преди мача с Етър, който доведе до напускането на капитана и действаща легенда Мартин Камбуров, все още не е затихнал.

Футболистите подкрепят своя лидер, който в крайна сметка си събра багажа заради забавени с месеци плащания от страна на боса Христо Крушарски.

Ванчо Траянов, Дани Кики и компания били категорични, че ще спрат да тренират, ако и последното обещание не бъде спазено, твърди "Меридиан Мач". В петък собственикът Христо Крушарски гарантира, че в понеделник в 16:00 часа ще се разплати с играчите.

Още по темата: общо новини по темата: 46
30.04.2018
30.04.2018
27.04.2018
26.04.2018
25.04.2018
18.04.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя Говедарски селянин пак ще ги излъже, какво чакаме,,,,,
0
 
 
Абе я си изкарайте и избийте отново комплексите-жАлтите са виновни! Крюшо ,Марешки-те са готини,ама туй е конспирация на жАлтите! На трибуна Бесика / на скелето по -точно/ дигнете плакат-жАлтите са виновни!
+8
 
 
Всички трябва да застанем зад капитана. Това което прави Крушарски е пълен абсурд. Камбуров беше гарантирал пред играчите, че Крушарски ще си удържи на обещанията. Затова и все още имаме добри футболисти в отбора иначе отдавна да са си тръгнали. Още малко ще изкарате Камбуров сребролюбец. Отбора се крепи на него в момента. Крушарски пък веднага скача да гони капитана и да се прави на голямата работа. Ако си плащаше всичко навреме да има претенции за големия бос. Сега трябва и той малко да си пренебрегне егото и да си оправят нещата.
+1
 
 
Много ясно, че трябва да застанат зад капитана си! А Камбуров нима не го изнесе на гърба си целия отбор, когато бяхме на дъното?! Някои хора явно имат къса памет... А комунето Крушарски - ВЪН!!!
0
 
 
Който копае гроб за друг сам пада в него
0
 
 
Това жълтура, играе Европа, а все Локомотив му е в устата! До сега се говореше за Подарената купа, но се и разбра защо са ви я подарили жълтури... в замяна на Колежа!Никога не ще имате стадион и ето ви подарената купа!...
-1
 
 
Давай,дон Крушар!!!Утилизирай жп.недоразумението от задния двор на ВСИ,като стара ракета!
+6
 
 
Къде са държавните органи , защо не се самосезират и не подпукат г-н Комика ни президент за нередовното изплащане на заплатите. Това не е нормално да ти бавят парите с такъв период през 2017 година и да няма контролни органи, които да санкционират този клоун. Камбуров трябваше да бъде подкрепен от нас феновете, но в България по "дефоулт" хейта е преди всичко и всеки мрази този който взима повече пари от него....заслужаваме си съдбата
0
 
 
Стига сте правили интриги с Локомотив жълтури!Отбора играе добре,всичко ще дойдена мястото си.Мястото на Локомотив е в първата тройка,с играта която показаха първия мач го доказва!
+2
 
 
Един човек плаща по два пъти на седмица, оказва се , че до сега футболистите ни са взели заплати до юни 2019... това излиза от обещанията на Крушарски! Заради един лъжец, не е нормално да се плюе Камбуров!Камбуров мъжки показва, че това поведение на Крушарски е неприемливо(това е цензуриран вариант)...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: