ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шокиращ разказ на известен бизнесмен: Прегърнах бременната си жена, за да поема ударите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:59 / 20.07.2017Коментари (7)59186
© Plovdiv24.bg
Пострадалият бургазлия разказа за ужаса на АМ "Тракия", който са преживели вчера с бременната си приятелка. Това е бургазлия, който е достатъчно известен и в бизнеса, и в обществения сектор, името му запазваме в тайна по изрично негово настояване. Той и приятелката му станаха жертви на агресивни биячи на магистралата. Криминално проявени братя заплашваха пострадалите, че ще извадят оръжие от колата и ще ги гръмнат. Най-потресаващото е обаче, че без дори да се замислят, посегнали на 20-годишната бременна жена. Вижте потресаващия разказ на потърпевшия: 

"Всичко започна в района на Карловския надлез - след първия обход за Пловдив, в посока София. Карахме в дясната лента, но пред нас имаше два тира и със сигнализация тръгнахме да ги изпреварим. Престроихме се в лява лента, нямаше кола зад нас. Карахме в нормите - с 130-140 км/ч. И изведнъж една кола се престрои зад нас, караше изключително близко до задната ми броня, почнаха да присвяткат, да ни натискат. 

И понеже ние нямаше как да влезем между двата тира, изпреварихме ги и пак със сигнализация се прибрахме в дясната лента. След като приключихме маневрата двамата мъже от другия автомобил направо от лява лента започнаха на ни натискат, излязоха и ни изхвърлиха в аварийната. Нашата кола поднесе, едва я овладях. Опитах се да намаля скоростта, те - да ми секат пътя, изпреварваха отляво, отдясно, набиваха спирачки и искаха да ни избутат отстрани в канавката. При което ни засякоха пътя, спряха ни. Излязоха двама мъже от колата и се запътиха към мен. Моят прозорец беше свален и започнаха заплахи "Сега ще ви убия". 

Слязох от автомобила, за да не стресират приятелката ми, която е бременна в 6-та седмица, а от 4-та до 7-ма седмица са най-рискови. Но нямаше никакъв разговор, аз не очаквах, единият ме удари, другият ме хвана за врата скочи ми отгоре, паднах на земята и започнаха да ме налагат. Тогава моята приятелка излезе от колата, докато аз се свестявах. Тя изпадна в шок и започна да им вика да ме оставят. Телефонът й беше в ръката и каза, че ще извика полиция. 

В същия момент единият ме остави и тръгна към нея. Аз започнах да им крещя да не я докосват и че е бременна. Аз успях да се изправя, но тя беше на земята - пребита, с оплаквания, че е ударена в корема. При положение, че аз няколко пъти им казах, че е бременна. След което аз я прегърнах и поех последващите удари. Спряха други автомобили, искаха да помогнат хората, но двамата мъже започнаха със заплахи, че ще извадят пистолет от колата, ще застрелят всички, ще гръмнат мен и приятелката ми.

Единият направи пореден опит да удари приятелката ми, но тя успя да се завърти. Тръгнаха да търсят оръжието от багажника на колата, за щастие беше заключен и един от мъжете влезе в автомобила за ключовете, за да отключи колата, но тогава успяхме да потеглим. Те ни чакаха на отбивката за с. Труд, ние обаче слязохме към Пловдив. Те са продължили за София. Полицията веднага се озова и по-късно са арестували единия от мъжете. 

За мен е необяснимо как е възможно някой да си позволи да удари бременна жена, при положение че им го казах няколко пъти, че и втори път да й посягат. Аз успях да я защитя поне малко, при друг можеше и да не се случи и да пострада повече. Ами ако бяха извадили оръжие?! Разбрах, че са криминално проявени. Разбрах, че на инициатора на целия екшън - шофьора, че не му е първият случай. Наехме адвокат и искаме тези мъже да си понесат последствията". 

На бременната бургазлийка са й направени изследвания, но й предстоят още, за да се проследи дали всичко с плода е наред. 20-годишната жена в момента е в шок и още не може да се отърси от случилото се. 


Източник: Флагман


Още по темата: общо новини по темата: 172
21.02.2024 »
01.02.2024 »
01.02.2024 »
20.12.2023 »
13.12.2023 »
12.12.2023 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ужас, потресаващо! Не мога да си представя какъв ужас са изживели тези хора. Престъпниците трябва да понесат пълната сила на закона, дано не се разминат само с условни, защото ще дойде ден, в който ще затрият някого.
на 21.07.2017 г.
+2
 
 
Затова в Америка, поради наличието на такива селяндури, си е легално оръжието. Относно самата случка - може да гледате абсолютно същия ужасен сценарий в ето този филм : http://www.imdb.com/title/tt4550098/?ref_=nm_flmg_act_10 Гледах го преди месеци и не мога да повярвам, че част от него се случва тука в България...
+3
 
 
Само не разбрах как единият от "героште" се е озовал със счупена челюст в болницата,напълно заслужено,според мен!?
+11
 
 
Ами човека като има достатъчно пари, да им организира едно 'празненство' в гората и дотам! У нас всеки ден се убеждавам, че правосъдие няма да има. Затова - око за око! Джунгла станахме и джунгла ще си останем.
+7
 
 
Честно казано в такава ситуация или ги газя или ги стрелям, ама няма да си тръгнат живи.
+12
 
 
На всички тия, дето по магистралата се залепят отзад и присветкат с дълги ... РЪЦЕТЕ ДА ИМ ИЗСЪХНАТ ДАНО !Търсите кои са виновните за войната по пътищата... ето ви ги виновните.Всички тези които премигват отзад, щото много бързат, са потенциални убиици. В Германия и УСА за такова премигване и натиск отзад се лежи в затвор по няколко години. ...особено пък тия дето те чакат да тръгнеш да изпреварваш тирове и тогава почват да светкат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
Вдигане на тежести - състезания и подготовка
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: