ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ето ги новите екипи на Локо, дебютът им ще е срещу Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 21.07.2017Коментари (19)6424
©
След като отмина юбилейната година, в която отдадохме почит на хората, поставили началото на нашия клуб, се връщаме към черно-бялото райе, с което Локомотив Пловдив е известен в последните повече от 60 години, обявиха днес от Лаута.

Днес ви представяме титулярния черно-бял екип, с който "смърфовете" ще се състезават през сезон 2017/2018. Изтънченият и свеж дизайн е придружен с леката и удобна материя на фланелката. Екипите са изработени от дългогодишния и успешен партньор за спортна екипировка на Локомотив - Uhlsport. И тази година от Uhlsport избраха най-доброто за представителният тим на Локомотив!

Дебютът на Локомотив с новите екипи ще бъде тази неделя в първия домакински мач за сезона срещу Левски (София), се казва още в съобщението на черно-белите.

Още по темата: общо новини по темата: 20
05.11.2017
05.11.2017
04.11.2017
04.11.2017
04.11.2017
03.11.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
жълтите отново показват как дербито им е с говедата ... висят по цял ден в безраличният им Локомотив!!! На екипа има освен райе и кръст! Разбираемо християнският символ вади очите на приелите дпс пара ботевЪ и неговите сарацини и не се спират да славят алах с коментари от сорта на дрипи ни били екипите!!! Нека всеки си гледа своя бог и не кълне християнството и кръста!!!...
+2
 
 
Снощи Ботев (Пловдив) направи за трети път нещо, което не е постигано от друг отбор от града под тепетата. "Канарчетата" смазаха израелския Бейтар (Йерусалим) и взеха втора поредна жертва в Лига Европа. Преди това футболистите на Николай Киров елиминираха албанския Партизани. Нито един друг пловдивски клуб не е отстранявал два последователни съперника в турнирите под егидата на УЕФА. През сезон 1962/63 година Ботев стига четвъртфиналите за КНК след победи над Стяуа и ирландския Шамрок Роувърс, а в по-ново време "жълто-черните" се справиха последователно с Астана и Жрински Мостар в Лига Европа. Освен това край "Колежа" могат да се похвалят с успех над колоси като Барселона и Байерн (Мюнхен), макар и да са елиминирани от каталунците и баварците. Припомняме, че другият пловдивски гранд Локомотив има две последователни победи през 60-те години за Купата на панаирните градове, но УЕФА не признава надпреварата за официална. Ботев (Пловдив) е пред съгражданите си и по брой спечелени титли и купи на България.
-3
 
 
Каква вечер само , хич да не бях се раждал! Шефа ме изгони от работа в ОП Чистота - като си тръгвах ми свиха портфейла другите мангали.. Връщам се няма салата няма ракия, добре чи баджанака ме покани в тях. Набих Айшето. Гледаме мача . Удар ще получа тия жалтъци гол-след гол правят. Напих се , а тия още вкарват. Отидох си дома, пак набих Айшето ей така за нищо и заспах. Ама сънувам само жълтити , ей мира нямам от тоя Ботев, тия жалтури гадни дето ми сасипаха живота . Да си е*а мамата локомотивоциганска
+2
 
 
Късметлийски ще е!Успех в неделя:)
+2
 
 
Най после супер са екипите дано са на късмет напред машини мачкайте на ред успех
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: