ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Относно бездействието на КАТ Пловдив
Автор: Васил Динев 16:25 / 23.07.2017Коментари (2)5201
© Google
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса мнението на свой редовен читател: 

Здравейте, обръщам се към Вас по следния проблем. В участъка на ул."Васил Левски" от ул."Оборище" до бившия "Новотел Пловдив", улицата е еднопосочна. Паркирането е позволено само от ляво, където има синя зона. Проблема е, че почти целодневно, дясната част на платното е пълна с неправилно парирани автомобили. Последните няколко дни от тук минава и линия 3 на градския транспорт, а в момента пристигат и военни (вероятно американски), които спят в "Гранд Хотел Пловдив". 

Преминаването на автобусите е почти невъзможно, по цял ден се надуват клаксони, тъй като няма как да минат поради паркираните неправилно в дясната част на платното автомобили. От около 30 мин. слушам как един автобус надува клаксона, а военните бяха принудени да се приберат пеша до хотела. Както се казва "изложихме се пред чужденците" за пореден път :) Звънях и на светиите от КАТ Пловдив, ама разбира се никой не вдига. 

Та ако може да попитате господата от КАТ кога ще започнат ефективно репатриране на неправилно паркирани коли, вместо да се мушат като мишоци по малките улички около Гранд Хотела, където вярно има неправилно паркирани, но така или иначе не пречат толкова на движението. За района около Гранд Хотел и най-вече на ул."Васил Левски" и "Марица север" в частта под пешеходния мост ежедневно има коли, които затрудняват движението в хиляди пъти повече, но там паяк да вдига се случва веднъж месечно. 

Не мога да реша кои са по-големите идиоти в тази служба - началниците, които им нареждат това, или служителите, които колкото да свършат нещо, по-скоро пречат, отколкото да помагат. И докато пиша, автобуса продължава да си надува клаксона, но без успех. Айде със здраве!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тази улица и на мен ми боде очите всеки ден. И не само в този участък, ами по продължението си до Дунав. Как пък за толкова години не си вдигнаха корумпираните задници, да я изчистят от неправилно паркирани автомобили. За сметка на това, на 100 метра от там изпразниха цялата уличка Полковник Бонев от никому непречещите автомобили. Разминавахме се някак, влизайки в местата с гаражи. Така и живеещите, и работещите в района си намираха местенце. Ама не... изпразниха вътрешна уличка, но не и главната артерия Васил Левски. Не знам какъв епитет да използвам (всъщност ми хрумват много, но...), сами да се сещат... >:о
на 23.07.2017 г.
+1
 
 
Читателя нещо бърка ляво и дясно, но по принцип е прав- проблема с неправилно паркиралите МПС-та в района на Новотела /е,бившия де/ е всекидневен! П.С. И друг път да не звъни директно в КАТ, ами на 112. И аз съм звънял и ме препратиха на 112, щот там се записвали разговорите...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: