ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отговори на феновете, но без конкретика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:59 / 24.07.2017Коментари (16)9470
©
Ръководството на Ботев отговори бързо на въпросите, поставени няколко часа по-рано от Клуба на привържениците относно пътуването до остров Мадейра за реванша срещу Маритимо.

В отговора обаче няма конкретика за това как точно ще се извършва подборът, като се казва само, че записването ще става "до изчерпване на ограничения брой места в самолета".

Ето каквмо гласи официалното съобщение на клуба, което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

ПФК Ботев предоставя възможност на ограничен брой свои привърженици да придружат отбора в пътуването му до о-в Мадейра за гостуването на Маритимо в срещата - реванш между двата отбора, която ще се играе на 3 август.

От утре /25 юли/ стартират записвания за чартърния полет, който "жълто-черните" ще използват при визитата си на острова в Атлантическия океан. Цената на пътуването в двете посоки е 490 евро.

Цената включва пътуването със самолет. ПФК Ботев работи по оферти за нощувки в хотели 3 и 4 звезди и трансфер летище-хотел-летище и при желание записалите се могат да разчитат на съдействие в тази насока.

Излитането от България е на 2 август, а връщането два дни по-късно - на 4 август.

Записвания за пътуването ще се извършват в администрацията на ПФК Ботев до изчерпване на ограничения брой места в самолета. За подробности - тел. ‎0893 63 50 39.

Още по темата: общо новини по темата: 157
22.08.2017
22.08.2017
14.08.2017
04.08.2017
04.08.2017
03.08.2017
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отговорът е напълно ясен и конкретен, как точно ще се извършва подборът, щом се казва, че записването ще става "до изчерпване на ограничения брой места в самолета". Подборът ще става според класическото право на първия!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 25.07.2017 г.
0
 
 
ний ако играихми в лига европа официален превозвач на Локото щяха да са каруците от Столюпиново , също щеше да ни извозва и Вълчо-нелегала до границата ,
на 25.07.2017 г.
+1
 
 
Аз не мога да разбера едно.. Правим си кефа, играем си в Лига Европа, взимаме си парички.. Буферите ги вълнува кой колко пари дал, с какъв самолет ще лети, що не било без пари... Мен не ме вълнува, а вас? .. Еми жалки сте.. Крюшо кога ще ви организира нещо? :)
+1
 
 
Абе столипиновския любимец с кой ще играе трети кръг на Лига Европа?
-3
 
 
А защо не може да летим с непарични средства....за всичко друго става номера а сега тука не та не.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Полета не е безплатен, и Ботев и Лудогорец си заплащат разноските по полета, държавата просто влезе в положение на двата отбора да ползват държавния фалкон И то поради липсата на свободни чартъри в натовареното лятно време.Днес Лудогорец летяха с него до Израел.
+1
 
 
Полета не е безплатен, и Ботев и Лудогорец си заплащат разноските по полета, държавата просто влезе в положение на двата отбора да ползват държавния фалкон И то поради липсата на свободни чартъри в натовареното лятно време.Днес Лудогорец летяха с него до Израел.
-4
 
 
Не искам да злорадствам, ама не е ли безплатно пътуването подарено от държавата , защо им се обявява такава цена 1000 лв за нещо което е безплатно ?????
-2
 
 
Има си процедура и когато отговорят от Авиоотряд 28 на запитването на Ботев, тогава ръководството на клуба ще уточни броя на местата за феновете. Да не забравяме, че е възможно някои от съпругите на футболисти и треньори да пожелаят да придружат отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: