ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Магазин CCC ни цака с кофти обувки и малка гаранция
Автор: Мариана Панчева 09:20 / 26.07.2017Коментари (54)102826
©
Недоволна пловдивчанка изпрати оплакване до редакцията на Plovdiv24.bg относно магазин в мол Марково тепе. Ето какво написа жената: "В България заслужихме да имаме хубави, луксозно обзаведени магазини, но скоро няма да заслужим качество на предлаганите стоки и услуги в тях. На 16-ти май тази година си купих летни сандали от магазин ССС в мол "Марково тепе". Изглеждаха добре изработени, здраво зашити и страшно удобни и струваха 39.90 лв. Два месеца и три дни по-късно, посягайки да ги извадя от шкафа, за да ги обуя, установих, че вече не могат да се носят - подметката им беше дълбоко разцепена на две.

Още в обедната почивка отидох до магазина и попитах колко време трае гаранцията на предлаганите обувки. Млад господин и млада дама зад касите ми отговориха, че гаранцията е два месеца с представяне на запазена касова бележка. Естествено, че пазех касовата бележка, но уви - един поглед на продавача беше достатъчен, за да заяви, че сандалите вече не са в гаранция и те не могат да направят нищо за мен - бяха минали два-три дни от изтичането й. 

Попитах дали мога да разговарям с мениджъра, за да обясня, че става дума за разминаване с броени дни. Отговориха ми, че управителят на магазина е в отпуск. Няма да коментирам усмивките и коментарите на продавачите. Те нямат вина за фирмената политика на своите работодатели. Стана ми ясно, че няма да получа никаква компенсация за зле похарчените си пари. Въпреки това не смятам за нормално да изхвърля на боклука продукт, закупен само преди два месеца, който за цената, на която се предлагаше, би трябвало да издържи поне един цял сезон.

Затова първо написах писмо-оплакване до посочения в уеб страницата на фирмата електронен адрес за рекламации, а после пиша тук - нека потенциалните потребители на магазин ССС бъдат предупредени - обувките, които си купуват оттам, са произведени, за да издържат точно толкова, колкото е гаранцията им - два месеца. Най-добре не ги купувайте. Прилагам снимки."

Наш репортер се свърза с управителя на ССС - Виолина Васева. По думите й действително не е била на работа и не е запозната със случая, тъй като служителите не са я информирали за проблема. 

Тя обаче бе категорична, че към онзи момент заради отсъствието й (т.е. отсъствието на управителя) колегите й не са могли да направят нищо. Сега прикани клиентката да дойде до магазина отново, носейки със себе си касовата бележка и обувките. 

Дефектът ще бъде преценен на
© Plovdiv24.bg
място и по преценка стоката ще бъде заменена, ако пък жената пожелае, ще й бъдат върнати парите. Управителката поясни още, че според Закона за защита на потребителите има гаранция до две години за производствени дефекти.

Припомняме, че това не е първия случай на недоволен клиент на магазин в мол "Марково тепе": Пловдивчанин посети "Триумф" в мола, прибра се и остана неприятно изненадан . Самият мол също макар и отворен преди по-малко от 10 месеца, вече неколкократно влиза в новините:






Изпращайте ни и вашите сигнали за нередности на novini@plovdiv24.bg, както и директно от тук: Изпратете новина


Още по темата: общо новини по темата: 75
22.09.2022 »
10.01.2022 »
17.09.2017 »
15.09.2017 »
28.08.2017 »
17.08.2017 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Преди време си купих кожени обувки от дайхман 80 лева, след месец се скъсаха, върнах им ги и ми върнаха парите, бяха с два месеца гаранция.
0
 
 
2 месеца е добре. Аз си взех естествена кожа, която се скъса на 3тия ден.През тези 3 дни бях на работа - на стол пред компютър
0
 
 
Моите уважения, ама имам обувки от 15 години, които не са мръднали... айде да не се залъгваме с качество
0
 
 
Обувките са много много хубави аз живея във Франкфурт и тук тези магазини са на почит те са от ранга на Дайхман и качеството е много добро , но на българина все нещо не му е угодно
+1
 
 
Хахаха, то личи, че са носени. Кой купува обувки, за да ги носи след 3 месеца?! Гаранцията е 2м. Точка.
+1
 
 
Изтекла е гаранцията и толкова.какво има да се разправяте Като не ви устройва-в декатлон са с 2 г гаранция
0
 
 
На Руския пазар може да видите същите стоки които се продават в МОЛОВЕТЕ само че там е менте защото е три пъти по евтина хаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Женски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: