ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Майка на 2 деца: Босът на една от най-мощните фирми в Пловдив и Източна Европа ме обиди много грозно!
Автор: Васил Динев 11:50 / 29.07.2017Коментари (67)98691
Пловдивчанката Илияна Пеева се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже една доста неприятна ситуация:

"Здравейте, казвам се Илияна Филипова Пеева и бих искала да споделя една интересна случка от ежедневието ми от 24.07.2017 към 18:00 часа. Първо да уточня, че живея в сградата на бул. "Дунав" 196А, където в съседство се строи сграда на г-н Илиян Филипов, собственик на фирма PIMK. Последните 3 дни достъпът до нашата сграда беше възпрепятстван, понеже се точеха подводните води от дадения обект в шахтата точно пред входа на нашата сграда 24 часа в денонощието, чийто тротоар е частна собственост, входът е единствен, прилагам снимки, за да се добие представа. 

Аз съм жена с 2 деца, едното от които на 1 годинка и се придвижвам с количка, сградата ни е нова и е пълна с майки с колички, ние трябваше да минем през перипетии, за да излезем или за да се приберем по домовете си. Също така, успявайки да прескочим тръбите и маркучите (извинявам се, че съм невежа с терминологията), трябваше да стъпваме в безумна кал и кочина, на никого не би му било приятно да се чувства така, но както и да е, има строеж, ще проявим разбиране. 

На 23.07.2017 към 10:00 сутринта лично попитах г-н Илиян Филипов колко време ще продължи това, понеже не ни е приятна ситуацията, той ми отговори, че на 24.07.2017 няма да ги има и пое ангажимент да почистят след това. Дотук всичко е супер ,докато на 24.07.2017 към 18:00 часа, понеже тръбите не бяха махнати все още, а по принцип строителната дейност трябва да е до 17:00, аз реших най-възпитано да попитам кога смята да ги махне. 

При което същият този господин започна да ми крещи пред още 10 човека негови работници и колеги, също така ме нарече "боклук" и "наглярка" и с много грозен език ме изгони. Това, че господинът има пари, не му дава правото да се държи така с хората, даже напротив - той трябва да е за пример, защото обществото следи неговия живот и ако той си позволява да се държи така с една непозната млада жена и майка, това ли е примерът, който всички трябва да следват? 

Аз съм възпитаничка на Английския университет "Гринуич", както съм и работила в Лондон по специалността си. Това го казвам с цел, че там се научих, че има закон и ред, и всеки трябва да го спазва, независимо от статуквото в обществото. Много мои приятели отказват да се върнат в България именно заради това, не че няма закони, а че не се спазват. Недопустимо е този господин да си позволява да се държи с хората по този грозен начин. 

В дадената ситуация аз запазих мълчание, защото ми е под нивото да крещя и да се разправям по такъв лично за мен селски начин. Не търся сензация, целта ми е да докажа на хората, че ако престанем да си затваряме очите, може и да има промяна. Ще подам жалбата от етажната собственост в общинския инспекторат за това, че се работи с машини, вдигащи много шум между 14:00 - 16:00 часа, както и за продължителното работно време до 21:00 часа на строежа. 

Онзи ден нямаше достъп с кола до нашата сграда +5 входа от бул "Дунав" 4 часа заради строежа и с това нямаме проблем, но е добре поне да бъдем предупреждавани, защото, както вече споделих, сме хора с деца, а те вървят с много багаж".

Plovdiv24.bg е готов да даде трибуна и на другата страна, ако естествено има такова желание от нейна страна!


Още по темата: общо новини по темата: 2
31.07.2017 »
31.07.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
..винаги съм се чудил,кой им разрешава да затварят улици,да вдигат шум когато си искат и т.н.т.....и аз имам пример- живея до гребната база и минавам по улица Знаме.Там до новата градина Мир се стоят 2,смея да кажа,доста големи кооперации."Нашите" момчета запушили улицата с бетонпомпата.Без знаци,без предопреждения и прочие....,като ми изпуши китара,викам им-какви сте вие да запушвате улицата,имате ли разрешение,знаци и т.н.т,кой Ви дава това право...земята която сте купили си е ваша но улицата е за всички,и накрая ги заплашиш че до 15 мин ако помпата я няма,звънкам да органите на реда.....,почнаха нещо да бучат,но се смутиха видимо и на 20 мин помпата я нямаше..... ..а за фирма Пимп-само лоши работи се говорят,плащат, но се държат с тебе като говедо,а шефа им бил отвратителен човек....
+2
 
 
Браво на г-жа Пеева, че не мълчи! Снощи на същия този обект се наливаше бетон до 2 след полунощ, с всичкия съпровождащ шум.
-2
 
 
Еййййй , то много кал ,голямо чудо . И танк неможе да прекоси. А тея маркучи едни дебели ,едни страшни, де да имаше и мъжа й такъв маркуч нямаше да плаче така
+1
 
 
В Бг закона и правата са на страната на парите за сажаление
+4
 
 
За съжаление в нашата страна важат само едни закони - законите на джунглата и на дивия запад, факт. Жалко за съвестните граждани, които остават тук, борят се и се опитват да променят бъдещето на България...
+2
 
 
Ангелеее, извади си глава от на шефа си за*ника... Има много по-интересни неща на тоя свят. Да знаеш...
+6
 
 
Трябва за всяка нередност да се обаждаме на съответните власти. Има защо. Аз звъня в нашия съвет за всичко и се решават нещата. Ние сме виновни за това, че мълчим. Браво на гожпожа Пеева. Така трябва. Мисленето ни е социалистическо, за съжаление и мълчим като овце. А трябва да изискваме. Ние сме ги избрали и те трябва да се съобразяват със законите и нашите изисквания. Докато това не го разберем и не почнем да изискваме, няма да се оправим
-4
 
 
И аз живея до обекта и на мен ми пречи шума/ както ми пречеше когато се строеше всичко на около/, но съгласете се, че там е впрегнат ресурс от хора и техника за което се заплаща и не може същите да работят по два часа на ден. П.С. Изключвам отношението при възникналия конфликт!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (10)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: