ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дори съдийската аванта не помогна на Лудогорец, Локо измъкна точка в Разград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:51 / 29.07.2017Коментари (40)11342
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив изненада футболната общественост и завърши 0:0 срещу Лудогорец в мач от 3-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Разград. Така черно-белите изскочиха на второ място във временното класиране с актив от 5 точки.

Възпитаниците на треньора Войн Войнов продължават и без загуба от началото на сезона въпреки тежката програма.

Както се очакваше, головите положения, създадени от черно-белите, бяха доста малко.

Още при първата сериозна атака в мача съдията Волен Чинков се натегна на домакините и свирна доста дискусионна дузпа. Жоао Пауло финтира Пламен Крумов и моментално падна на тревата след допир до защитника на Локо. Бразилецът, който е бивш голмайстор на Ботев, сам се нагърби да изпълни дузпата, но ударът му бе спасен от Илко Пиргов.

В 22-ата минута "смърфовете" за първи път притесниха вратаря на Лудогорец. Парвиз Умарбаев овладя топката и от около 22 метра шутира, но бразилският страж на домакините Ренан улови.

Десет минути по-късно дойде поредната ситуация, показателна за пристрастното съдийство на Волен Чинков. Абел Анисе фаулира грубо дебютиращия за Локо Бедиме, но не последва никакъв сигнал от рефера. На всичко отгоре, след като играта бе спряна, Чинков вдигна жълт картон на Пауло Серджо, който му поиска обяснение за странното негово решение.

Най-чистото положение за Локо през първата част дойде в 37-ата минута. Веселин Марчев пое топката в централната част на терена, премина покрай трима играчи на Лудогорец и шутира с левия крак, но топката мина на метри от гредата в аут.

В 54-ата минута Локо бе много близо до откриване на резултата. Умарбаев проби през центъра и пусна пас наляво, извеждайки Димо Бакалов сам срещу вратаря на домакините. Бакалов шутира с левия крак, но над гредата в аут.

Две минути след това Умарбаев бе съборен пред пеналта и Пламен Крумов изпълни отсъдения фаул, но топката отново не намери целта.

До края на двубоя Лудогорец имаше две чисти положения, които бяха пропуснати от Кампаняро и младока Светослав Ковачев.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Марк-Гутие Бедиме, Пламен Крумов, Пламен Николов, Димитър Велковски, Ванчо Траянов (78- Георги Пашов), Пауло Серджо (83- Стефан Йефтоски), Димо Бакалов, Веселин Марчев, Парвизджон Умарбаев, Дино Мартинович (73- Янко Ангелов).


Още по темата: общо новини по темата: 20
19.11.2017
19.11.2017
18.11.2017
18.11.2017
18.11.2017
18.11.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 30.07.2017 г.
-4
 
 
Ей големи калитковци сте.. Подаряват ви точки на поразия.. Левски, сега и рязаните. С днешна дата сте с двата крака в ЛЕ.:D:D:D
+4
 
 
Въпреки сътресенията Локомотив показа защо е обичания отбор под тепетата.Мъжка игра и борба и дори и натягането на съдията не помогна.
+2
 
 
За условията, в които се намира, "Локомотив" заслужава поздравления. За жалост, обаче, типично в техен стил, ще забравят много бързо мъжката игра и точката, ако довечера на нашия мач случайно стане грешка...
+1
 
 
Браво на момчетата!! Страхотна игра. Пловдив се гордее с вас!!
на 29.07.2017 г.
+1
 
 
Късничко е,ама съм си изстудил ракийката, а дебелото мезе чака и биричката.За точката и напук на всички врагове наздраве!!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
индивидите в жълто без стадион, заради некомпетентност и глупост, разясняваха, че ЛОКОМОТИВ има шанс за точки в петия гръг срещу ВИТОША... глупостта е най-важната черта за бездомниците без стадион!...
+6
 
 
Пуснете си диема две за да гледате повторението на мача слудорец. Бедиме направи добро представяне. УСПЕХ и срещу големия ботевЪ в софия...
на 29.07.2017 г.
+9
 
 
БРАВО, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ. Пловдив СЕ ГОРДЕЕ С ВАС!
на 29.07.2017 г.
+7
 
 
Значи, Лудогорец като подариха купичката за супа на селяните не беше даване, а сега е даване? Мъката в жълто е голяма. Май линейките към родопската яка, няма да стигнат тази вечер. Няма да могат да спят от яд жълтите клошари, че Локомотив спечели с мъжка игра точка от шампиона на България.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: