ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Потърпевш: Обиди и лошо отношение в пловдивска болница, недопустимо е!
Автор: Васил Динев 14:56 / 30.07.2017Коментари (70)26430
© Plovdiv24.bg
Сигнал за лошо отношение в пловдивска болница подаде до Plovdiv24.bg гражданин. На него му се е наложило да потърси спешно медицински грижи, но е останал изумен от видяното отношение. Ето какво казва в сигнала си Димитър, който е изпратил и видео на ситуацията:

Моля споделете !!!
Името ми е Димитър Славчев Славчев. Днес на 30.07.2017г. около 8-9 часа сутринта ми се наложи да използвам лукса наречен медицина...След като съм изкарал 8 часа от смяната си забелязах,че по кожата ми се появяват тъмни и подути петна, които с времето започват да болят повече и повече ..на 12 час цялото ми тяло беше покрито с такива петна и аз разбира се изплашен за здравето си, си повиках такси и тръгнах към Всеизвестната 2-ра градска-Пловдив, известна още като Окръжна! При пристигането в луксозната болница ми казват да звънна на звънец и да чакам, след което бях поканен зад Портите на Спешен кабинет - Окръжна болница.. Лекарката, ако изобщо е лекарка (облечената в синьо, позволяваща си да ме обиди даже..), която не искаше да се представи по според мен разбираеми причини...ми каза, че не съм спешен случай и да ида някъде другаде, след което заедно с 5-6 свои поддръжнички ..чистачки и сестри ГРУБО МЕ ПРИКАНВАТ ДА НАПУСНА СПЕШЕН КАБИНЕТ...Наглост и некомпетентност В ОГРОМНИ ДОЗИ САМО ПРИ ДОПИР С ТОВА МЯСТО... И не стига че хората гледат и нищо не правят ами и аз трябва да си тръгна от място, на което отивам да търся здравословна помощ - притеснен, много ядосан и не можещ да повярва на очите си.

Жените явно не знаеха че снимам, защото казаха, че съм посягал и обиждал, което те видяха че е опит за прикриване на лошата..не на лошата ..на катастрофалната грижа за пациентите в тази болница!! В крайна сметка аз отидох в Хирургиите и получих обяснение и човешко отношение, което ме успокой от гледна точка на това, че разбиращ лекар ти обеснява така, че да го разбереш и да се поуспокоиш за себе си.. СПОДЕЛЕТЕ, ЗА ДА МОЖЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЧОВЕК СЪС СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ ДА НЕ ОТИДЕ ТАМ..МОЖЕ И ДА МУ И ЗА ПОСЛЕДНО.. В този момент се почувствах глупаво, че съм редовен гражданин на този държава, плащащ си осигуровките...









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Обриви на 12 часа НЕ са спешен случай! Заради такива като тоя това тъпо българско малоумно общество няма уважение към лекарите си и учителите си. Искам да остане без тях да го видим тоя "господин "какво ще прави!
-1
 
 
Пациента треа се чувства ВИНОВЕН за много неща, като например, че е възникнала неотложна необходимост( според него)от лекарска помощ, че на "лекаря" не му става, че лекарката се чувства неразположена, че на лекарчето не му пускат където и когато поиска, че в главите им не протича елементарен мисловен процес и т.н...... : D. Накратко- " Двама лекари се надвесват над главата на болния. Единият казва: - Е какво? Ще го лекуваме ли или да го оставим да живее?:"
-1
 
 
Накратко- " Двама лекари се надвесват над главата на болния. Единият казва: - Е какво? Ще го лекуваме ли или да го оставим да живее?:"
0
 
 
После се сърдят, че ги бият ! Боклуци !
+1
 
 
и как реши да отидеш във втора градска-тя е известна като моргата.Колко народ са изтрепали тия доктори не е истина.И колко пари окрадоха-разни червени шамани и дупетати ,после пишман доктори послевече не знам кой им е шеф ,но нивото и близко до нулата.
+1
 
 
Странно, че все на Вас нещо се случва и то на места, за които други твърдят, че отношението е било добро.
0
 
 
Лекари??? Но моля ви се,те не бяха ли ДОКТОРИ (без докторантури)!?!?!? :D. Не ги обиждайте.Трябва да ги пазим и с перце да ги погалим. Закона вече го направи. Така сякаш са съдии,прокурори, полицаи..... А и най- важното, да сме благодарни за "компетентността" която имат и да им благодарим за отношението което проявяват към нас. Не за друго, да не се обидят.
0
 
 
Нагледал съм се на подобни пишман-докторчета. Има и добри хора, които работят добре и се държат подобаващо и с пациенти, и с роднини, но се броят на пръсти.
0
 
 
Там никога не се ходи.Некадърен персонал който умори сумати пациенти.
+3
 
 
Да защото на Хирургиите са прекрасни "лекари" точно в спешното или в КАРИТ например.Съпругът ми си отиде от тяхната "компетентност" при вътре мозъчен кръвоизлив (химорогичен инсулт)те му правят оперерация 66 часа след приемането му.И най нагло единият ден ти казват "Докторите не смятат,че има достатъчно данни за руптура на аневризма при направена ангиография и томограф."А на следващият ден казват,че все пак има и ще му се прави операция,но на следващият ден.При това състояние всяка минута е важна а те 66 часа го държаха и е кървял,стигнал до коматозно състояние а при влизането в болницата беше в едно добро общо съзнание.Аз съм виновна обаче,че се доверих на тази болница,но как да предполагам,че ще се случи най лошото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: