ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка си поръча продукт по интернет, остана разочарована
Автор: Мариана Панчева 08:40 / 31.07.2017Коментари (25)27298
© Plovdiv24.bg
Разочаровани потребители продължават да заливат редакцията на Plovdiv24.bg с историите си за некачествени продукти. Ето и поредния: "Обръщам се към Вас, медията която най-точно отразява и проследява проблемите на гражданите.

Преди 20 дни видях една реклама във Фейсбук на пила с марката Scholl и от страницата на "Продукти Шол" (best-online-promotions.com) и закупих два броя. Усъмних се в качеството заради ниската цена, но прочетох коментарите на други клиенти и се реших.
Бяха много бързи в доставката, пратката бе придружена от Гаранционна карта и товарителница.

Пробвайки уреда, разбрах, че съм си дала парите на вятъра, защото при допир с крака абразивната ролка спира да върти, но моторчето работи.

Оставих коментар под продукта във Фейсбук, че не съм доволна и попитах с какви документи трябва да го върна, защото липсва касова бележка. Отговора беше много нагъл... "Това не е нещо, което да напишете в коментар. За такава информация пишете лично съобщение", коментарът ми беше изтрит.

Афектирана попитах: "Защо изтриват негативните коментари?", при което бях блокирана. Отношението им ме накара да се задълбоча в измамите на он-лайн търговеца.

1.Защо продуктът не е придружен с касова бележка?

2.Защо няма инструкция на български език?

Странно, че световноизвестна марка като Scholl, създадена в далечната 1906 г., не поставя вграден надпис върху пластмасовия корпус на уреда.

Има много въпроси, които не знам на кого да ги задам. Вероятно към НАП - защото липсва касова бележка; или към Икономическа полиция - за защита на регистрираните световни марки; или към Комисията за защита на потребителя."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 07.08.2017 г.
0
 
 
Пилата няма маркировка с търговското име. Пише, че е произведена в Китай. Синята част е леко гумирана. Батериите са безмаркови ( обичайно нещо, но пък слагат доста добри), бели, произведени в Китай. Въртящата част подлежи на подмяна- износва се. Идеална за лека домашна поддръжка, но хора с проблеми по ходилата и мърльовци да си ходят на педикюр.
на 02.08.2017 г.
0
 
 
Сън не ме лови да ви 'светна', че се пазарува онлайн само с visa, за да сте застрахован. Ако не ви върнат парите търговците, то visa си плаща. Пилата е супер. Имам я от 2 год. и нещо. От юкейския амазон за 37 паунда.
+2
 
 
"Странно, че световноизвестна марка като Scholl, създадена в далечната 1906 г., не поставя вграден надпис върху пластмасовия корпус на уреда." Ми щот вероятно е менте ,да го еа...пфахахаха
0
 
 
ти за дванаисет ,кво искасх....и аз тарсыа супер есавник за км. разстоыание и скорост,а и сам рекордыор в пловдив..вдахновывам атлетитите на нациыата....
0
 
 
Като пазарувате онлайн,после не ревете!!!
0
 
 
Купих го два пъти.Веднъж от сайт за 20лв,втория път от Технополис за 40лв.И двата се оказаха произведени в Китай без никаква разлика във външния вид и качество...Оригинарния продукт на Шол е на цена над 100лв
+1
 
 
То само като видиш колко неграмотно е написана обвятата с изцяло главни букви,трябва да ти стане ясно за какво иде реч, ама......
0
 
 
Може би, защото в България всеки се опитва да... извършва полов акт с дявола, когато иска да си купи нещо: При положение, че очевидно, това не е цената на продукта, защо някой би решил, че получава оригинал? Отделно при интернет търговията/търговията от разстояние, има 14 дневен период за връщане, при определени условия, които следва да бъдат прочетени от клиента, преди покупка, и ако му се сторят съмнителни да сигнализира КЪДЕТО Е НУЖНО, своевременно и преди покупката. Има вече хиляди начини клиент да провери, дали сайтът/магазинът/страничката са автентични, дали продуктът е оригинален и т.н. И да, определено, когато влезнеш в даден сайт/страница и видиш, че няма негативни коментари, това е повод за съмнение; Също толкова малоумна идея е да плюеш на коментари продукта, както и да задаваш въпроси за връщане и т.н - има e-mail, Лични съобщения, телефони и други начини, по които да направиш това, особено когато си разбрал, че си попаднал на измамници. Уви хората в България не се научиха да пазаруват онлайн... аз като гледам във физическите магазини какви циркове правят, не виждам, защо изобщо се опитват да купуват онлайн...
+1
 
 
Ми щото е фалшификат и няма нищо общо с марката
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: