ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин към катаджии: Наздраве, господа полицаи
Автор: Васил Динев 12:52 / 03.08.2017Коментари (24)17853
© Фейсбук
Пловдивчанин написа сигнал до Plovdiv24.bg, възмутен от действията на някои катаджии. Ето какво казва той в следните редове:

Здравейте! Сигурно служителите на КАТ се опитват да изкарат някой лев за морето, скривайки се в насрещното на ул. "Васил Левски" в "Кършияка". Интересното в случая не е само това, че са се скрили между паркираните автомобили, ами това, че същите са паркирали неправилно, което изключително много затруднява трафика в участъка между бул. "България" и бул. "Дунав".

Нямам логично обяснение защо, след като цялата улица е осеяна със знаци от типа В27 (което ще рече "Забранено спирането и паркирането"), години наред не се предприемат мерки за отстраняването на наглеците от платното.

Може би, защото няма как да вземеш пари на ръка от кякой, който липсва в автомобила и затова не са апетитни, но виж... автомобил в движение, спрян от засада - това вече е друга бира. Наздраве, господа полицаи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като не ти отърва,просто спри да плащаш заплати :-D
0
 
 
Ма плащай повече, деее. Че с 650 лв 12 часа дневно на слънцето трудно се живее. И по колко точно ти удържат месечно, бе, Симо, за полицейските заплати, ми е интересно да знам?!
0
 
 
Бачо ти се осигуряваш на 440лв. Ква заплата плащаш
+1
 
 
За кои заплати говорим, като почти всяка частна фирма в България укрива данъци и осигурява работниците си на минималната заплата.
+3
 
 
Нямаше да се бъркаме ако не ви плащахме заплатите ние ! И поради факта че го правим искаме адекватни действия а не да се криете по храстите ! Ханко брат
-1
 
 
Абе тоя ГОЛЕМИЯТ СНИМКАДЖИЯ що не ги снима от един километър?Голям мъж се прави а ХОДИ ДА СНИМА КАТО МИШКА.Нали е много отворен защо не отиде до тях и да ги снима?Аман от КНИЖНИ ТИГРИ .МИШОКА ВИКА ДРЪЖТЕ МИШОКА.Скрил се под полата на жена си и снима ли снима.Града се напълни с МИЖЕТУРКИ от села и паланки взели по един телефон и се ВЖИВЯВАТ НА РЕПОРТЕРИ ОТ ББС.
на 03.08.2017 г.
+5
 
 
Като Ви спрат такива куки им казвате да пишат каквото трябва и ако случайно решат да пишат (което ме съмнява защото са нелегално там!!) за всеки сучай (понеже този акт няма да го регистрират) пишете едни възражения как те са в нарушение и как до тях има още 10 нарушителя които не са обработили по надлежния ред и просто ще Ви изгонят (както и те ще се изпарят веднага за да не им пратите проверка случайно)!
0
 
 
Ако заработи нормално 90% остават без книжки :D Такаче снимвчовците да не се правят на много примерни граждани. НАЗДРАВЕ :D
+2
 
 
Не са се скрили там да глобяват. Там има баничарница и редовно спират да хапват мазни банички. Спират или там, или ако няма място от неправилно паркирали в отсрещното платно, където е не по-малко забранено. :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: