ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Детска кухня "Ам-Ам“ отговаря на всички изисквания на майките
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:14 / 04.08.2017Коментари (0)10916
©
Попитахме майки на деца от 6 месеца до 3 години, какво е важно за тях, когато избират детска кухня за своето дете. Отговорите, които получихме могат да се обобщят в едно изречение - "Качеството на храната, използването на позволените продукти и подправки за възрастта на детето и естествено - цената".

Попитахме ги как получават тази информация. Отговорите бяха - "Най-вече от други майки, на сайта на кухнята или във форуми. Другият вариант е проба - грешка, но той не е предпочитан в случая".

Майките от вътрешността на страната допълват: "Отивайки на почивка в съответно населено място, много е важно кухните да предлагат по-малки пакети от месечен абонамент, които можем да ползваме по време на почивката. Никак не е удобно, докато в хотел на морето например да приготвяш храна за малкото си дете".

След проведеното проучване, заключихме, че в Бургас има детска кухня, която отговаря на всички тези изисквания. Това е първа частна детска кухня "Ам-Ам".

Главната им цел е да предложи най-добрата храна за малчуганите от 6 месеца до 3 години, като освободи време на майките да им се радват.

Храната в детска кухня "Ам-Ам" е изключително полезна за децата. Тя се приготвя с вода, пречистена по метода на обратната осмоза! Осмотичната вода е идеална за приготвянето на храната на бебета и малки деца, тъй като е бедна на минерални вещества, натрий, нитрати и е чиста от микроорганизми. Вкусът на всички хранителни продукти приготвени с осмотична вода е подобрен поради липсата на вещества като варовик и хлор.

Правилното и пълноценното хранене на децата е основен приоритет на детска кухня "Ам-Ам", защото това е от първостепенно значение за растящият детски организъм. Те приготвят и предлагат питателна храна, покриваща нуждите на интензивно растящия детски организъм.

Менюто, което се предлага в Ам-Ам, е съобразено с нагласата на хранителния апарат на детето - от кашева и млечна храна с фина консистенция към по-разнообразни храни от животински и растителен произход. Ястията са подбрани от "Сборник рецепти и ръководство за здравословно хранене ", одобрен от Министерство на здравеопазването.

Продуктите, от които се приготвя тази храна, са от най-високо качество с висока биологична стойност и отговарят на всички изисквания за правилно хранене, определени от Института по хранене в България. Те се доставят преди приготвяне и се съхраняват в хладилник. Обработката на месото и зеленчуците се прави непосредствено преди приготвяне с цел запазване витаминното съдържание. Месото е без консерванти, оцветители и добавки.

Технологията на приготвяне се спазва стриктно. Хигиенните условия са на най-високо ниво. Спазват се указанията на Министерството на здравеопазването за дезинфекция и стерилизация. Храната се доставя в опаковки за еднократна употреба, които отговарят на европейските изисквания за транспорт и съхранение на прясно приготвена храна.

За по-голямо удобство детска кухня Ам-Ам предлага пакети за един, десет или 20 дни. Те нямат конкретен период, в който да се ползват. Така например, ако прекарате лятната си почивка в Бургас и закупите пакет за 20 дни, но се случи нещо непредвидено и няма как да използвате пакета в конкретния месец, дори година, вие спокойно може да го ползвате и през следващата година.

Детска кухня "Ам-Ам" предлага възможност за доставка или получаване на храната в пунктове във всички квартали на Бургас, в Поморие и Сливен.

Политиката на детска кухня Ам-Ам е изцяло насочена към удовлетворяване на всички нужди на своите малки клиенти, носейки усмивки на тях и техните родители.

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: