»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
√нусна лайн€на гавра със сградата на ћладежки€ дом в ѕловдив
»зточник: Plovdiv24.bg 00:05 / 09.08.2017 ќтпечатай »зпрати
©
—градата на ћладежки€ дом, където се намира "÷ентърът за изкуства и обучение" към отдел " ултура" на община ѕловдив и  омиси€та за борба с противообществените про€ви на малолетните и непълнолетните, осъмна с отвратителна украса - вратите и дограмата на кабинетите и школите б€ха цветущо намазани с фекална маса.

«а проблема сигнализира ¬асил  араманлиев - ръководител на театралната школа, който, идвайки на работа, заварил сградата в отчайващо състо€ние.

"ўо за извратен човек тр€бва да си, за да извършиш подобна про€ва", реторично попита  араманлиев. "¬сички врати в сградата б€ха "изрисувани" по този начин. —поред мен де€нието е тенденциозно и е извършено за да не можем да влезем", добави той. “ъй като в школата е тр€бвало да започнат зан€ти€, ¬асил се заел собственоръчно да чисти сградата.

" упих си ръкавици, четка и белина и се захванах за работа. ƒори минах дръжките със спирт. »нтересно беше, че когато се опитах да вкарам ключа в ключалката, той също беше омазан. “р€бваше да купувам спринцовки и да чист€ със спирт, за да мога да отключа".

–аботещите в сградата са потресени от инцидента. Ўефът на комиси€та за борба с противообществените про€ви ѕетко ¬асилев също е потресен от непри€тната случка.

’ората, които работ€т тук см€тат, че де€нието е извършено от младежите, които често се събират под навеса в сградата. "ѕон€кога е налага да ги гоним, но има н€колко агресивни индивида. явно това е начина да отвърнат на удара", коментира  араманлиев.

"Ќе знам какво тр€бва да стане, че да се размърдат институциите!? “руп ли тр€бва да намерим?", попита театрални€т педагог. “ой лично се е срещнал със зам-кмета по култура јлександър ƒържиков, с молба за помощ, но получил отказ. ѕричината - н€мало пари.

«ам.-кметът по култура јлександър ƒържиков определи случката като вандалска про€ва, ко€то не тр€бва да се толерира. “ой лично е провел разговор с творците от арт школите и е сигнализирал за случилото се на ќѕ "ќбщинска охрана", с цел засилване на присъствието на охранители в периметъра.

«аместник-кмет "ќбщинска собственост, устройство на територи€та, строителство и инвестиции" ƒимитър  ацарски отказа да коментира инцидента и прехвърли отговорността на ќбщински€ съвет, пише "ћарица".

ќт там върнаха топката в полето на  ацарски, защото именно той отговар€л за общинската собственост. ќбщинските съветници подчертаха, че частта от сградата, в ко€то се е случил инцидента е част от дирекци€ " ултура" и н€ма нищо общо с т€х. ¬ъпреки това те са подали сигнал до ќѕ "„истота", които обещали да изпрат€т екип на м€сто.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
¬инаги ще се намер€т н€колко глупака на които това ще им се стори забавно рЯШ†
+4
 
 
 ъде са "господа,полицаите"в ѕловдив?
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёни 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
ќбзорните новини за изминалата седмица
—ветовно първенство по футбол 2018 година
90 години Ћокомотив
¬  ¬иктори€ ¬олей, сезон 2017/2018
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
 акво всъщност тр€бва да се случи с ѕартийни€ дом?
–еконструкци€!
—ъбар€не и постро€ване на нова сграда
—ъбар€не на сградата, постро€ване на хубава опера, отвар€не на гледката към планината
Ќе мога да прецен€
ƒруго
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: