»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
Ѕунт и блокаж на ќколовръстното, ако " оматевско" не е готово до 1 септември?
»зточник: Plovdiv24.bg 17:02 / 11.08.2017 ќтпечатай »зпрати
© Plovdiv24.bg
—нимка: јрхив
Plovdiv24.bg публикува писмо на жителите на квартал " оматево" до кмета на града »ван “отев. ≈то какво гласи съобщението на —дружението с нестопанска цел " оматевци за  оматево":

”важаеми г-н “отев, с насто€щото писмо се обръщаме най-почитателно към ¬ас, за да ¬и уведомим за следното:

«а разлика от очаквани€та ни, че работата по бул. " оматевско шосе" ще е с все по-ускорени темпове, ние жителите на квартал " оматево" ставаме свидетели на точно обратното - работи се все по-бавно, като последните н€колко дни н€ма нито хора, нито техника на обекта. “ова, разбира се, подклажда допълнително недоволството на хората от квартала, чието търпение е на границите на предела.

Ќие твърдо в€рваме, че на 1 септември 2017 година ще можем да преминаваме през " оматевско шосе", върху положена асфалтова настилка. –азбира се, тези ни очаквани€ не са възникнали от само себе си, нито са плод на сън или фантази€. Ќапротив - те са резултат от проведени срещи, разговори, прочетени множество из€влени€ в медиите и т.н. ƒори всъщност в началото на месец април ни бе съобщена информаци€, че път€т ще е готов юни, най-късно юли. ѕоследното ваше из€вление в местните медии също кореспондираше с тази информаци€, макар и срокът да беше леко удължен, тъй като ¬ие посочихте месец август.

»скрено и горещо се над€ваме, че този срок ще бъде спазен. ”мол€ваме ¬и да направите всичко необходимо за това. —ледим изключително внимателно вс€ка информаци€, свързана с ремонта, защото сме и най-засегнати от всички жители на ѕловдив от текущите ремонти в града. ќставени сме почти без алтернатива. “очно поради тази причина държим да ви уведомим, че жителите на кварта са с нагласата да протестират активно, считано от 01.09.2017г. Ќ€кои от т€х са готови на по-крайни мерки като затвар€не на ќколовръстни€ път и т.н.

ѕри ц€лото ни уважение, разбирате, че въпросите " ак?" и "«ащо?" се стига до тази абсурдна ситуаци€, че този ремонт да продължава две години /припомн€ме, че съгласно медийно разгласената информаци€, участъкът тр€бваше да се затвори на 15.09.2015г./ - не са в от типа въпроси, които данъкоплатците от квартала следва да си задават, тъй като това са въпроси свързани с управлението.

»скрено се над€ваме, в случай че притеснени€та ни са основателни, че това писмо ще ¬и алармира по н€какъв начин, че недоволството на хората е огромно, както и че ще съумеете да вземете мерки в посока приоритизаци€ на ремонта пред всички останали.

Ќе на последно м€сто, мол€ да обърнете внимание, че израз€ваме общата позици€ на почти всички жители на квартала. — уважение: —дружение с нестопанска цел " оматевци за  оматево".ќще по темата: общо новини по темата: 127
28.06.2018 »
10.05.2018 »
19.03.2018 »
14.02.2018 »
02.02.2018 »
08.01.2018 »
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
гол€м лъжец е кмет€, нищо не се прави на коматевско,по ц€л ден работниците симулират работен процес.
-3
 
 
н€кой в€рва ли в това че минчо и още 21 хил€ди харесват това :) ..... щото аз не :)
+1
 
 
ўе е готово друг път.....си търсете...рЯШЙ
+2
 
 
—јћќ ј ќ ЅЋќ »–јћ≈ ќ ќЋќ¬–Џ—“Ќќ“ќ, ў≈ Ќ» ќЅЏ–Ќј“ ¬Ќ»ћјЌ»≈ » ў≈ √ќ Ќјѕ–ј¬я“ Ќј¬–≈ћ≈! ј« ѕ–≈ƒЋј√јћ Ќј 1-¬» ¬ 8ч. ƒј ЅЋќ »–јћ≈  –Џ—“ќ¬»ў≈“ќ — ∆»¬ј ¬≈–»√ј.
+4
 
 
÷ели€ град е мазало....фалираха бизнеса на хората по ул.»ван ¬азов и Ѕул.–уски ....пълни некадърници.....може ли една година да един километър да не можеш да завършиш. јко има класаци€ на олигофрени строители на пътища ,нашите ще са в топ местата
+4
 
 
 оматевци ст€гаме протест на 03,09,2017г и може би не само един!
+7
 
 
Ќикой не работи по  оматевско, а махнаха паветата и го разкопаха ц€лото уж да се "отворел фронт за работа" според думите на нещото наречено " мет"! ѕросто н€мам думи!
+7
 
 
јбсолютно си прав, а на то€ бездарен кмет конкретно не тр€бва да му се разрешава въобще да взима решени€ за инфраструктурата, безмозъчен кретен. –азкопал 5 булеварда и дал срокове по 2 години.. “о бива да си прост ама пон€кога тр€бва да се усещаш
+3
 
 
ћай е време от общината да "напл€скат" ўрабаг.
+5
 
 
ј?  ато казвахме, че се работи некачествено и бавно още от началото, защото беше €сно, какво ще се случи - то б€хме мрънкачи, то беше "јма трай бабо за хубост", ама то б€ха едни увещани€ и об€снени€, то б€ха едни високопарни изказвани€, и защита, а сега хората ще протестират?  акво стана бе? :)
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
XXI игри на Ѕј——
–еконструкци€ на бул. "¬асил јприлов"
Ѕ  јкадемик ѕловдив, сезон 2017/2018
женски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
јко изборите за кмет на ѕловдив б€ха днес, за представител на ко€ политическа сила бихте гласувал/а?
√≈–Ѕ
Ѕ—ѕ
ќбединени ѕатриоти
ƒемократична Ѕългари€ (новото д€сно обединение)
ƒѕ—
ƒќ—“
—ъюз за ѕловдив
 ауза ѕловдив
ƒруга
Ѕих гласувал за надпартиен кандидат
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: