ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Стоян Алексиев от "Откраднат живот" призна за студентката, в чиито гащи бръкна!
Автор: Васил Динев 16:26 / 12.08.2017Коментари (1)31585
©
"Това е моята приятелка!". С тези думи звездата на българското кино Стоян Алексиев обясни отношенията си с 24-годишната Ивана Бобойчева. Двамата бяха хванати в интимни пози преди дни от фотографи. "Не разбирам защо се шуми толкова от акт, който хората правят по цял свят - да се прегръщат, да се държат за ръце или да се целуват в устата. Аз и с Теди Москов се целувам, ама никой не роптае срещу това и не ме нарича как ли не", обясни пред "България днес" разочарован Алексиев.

Той даде за пример и други негови колеги, които се държали "интимно" - Теодора Духовникова, която за чао бе снимана от папараци да се целува в устата с Калин Врачански. "Пък си е женено щастливо момичето и всичко е ок", обясни Алексиев.

"Ивана е моя приятелка, сега, дали ми е любовница, това са неща, за които дори не ми се говори, гавра е някаква с мен. Влиза се в личното ми пространство, което ми е неприятно", тъжно промълви екранният д-р Генадиев.

Според него в цял свят хората проявяват интимност, като са приятели, но никой не намира поведението им за скандално, а тук, у нас, се прави от мухата слон. "Не ме занимавайте с глупости!" Така реагира жената на Стоян Алексиев - Надя, на въпрос дали се тревожи от снимките, които се разпространяват от няколко дни, на мъжа й, който пипа девойка на възрастта на дъщеря му. Г-жа Алексиева каза, че е щастлива с внуците си на морето и изобщо не й е до това да обяснява на когото и да било отношенията със съпруга си.

Семейството от години е свикнало да живее в "отворен брак". Преди време Стоян Алексиев се върна във Варна, за да "помогне" на театъра в родния си град, а жена му бе в София с малкия им син - Александър. Момчето така и израсна, рядко се виждало с баща си.
"Свикнали сме да живеем далеч един от друг, но от това не страда любовта ни, ние сме много задружни и сега", категоричен е Алексиев.

От цели цели три години е факт връзката между актьора Стоян Алексиев и много по-младата му колежка, с която двамата скандализираха обществото. На 63 години е бил тогава хитовият д-р Генадиев от "Откраднат живот", а младата му изгора - едва на 21 г.
В това са категорични познати на девойката, ставали многократно свидетели на демонстративната им връзка. Момичето не криело, че е яко хлътнало.

24-годишната Ивана Бобойчева е студентка последна година в НАТФИЗ, специалност "Кукли". Още през първата си година като студентка тя успява да завърти главата на Алексиев, кълнат се нейни познати. Тя фигурира в актьорския състав на постановката "Лавина" на турчина Тунджер Джюдженоглу, в която главната роля изпълнява именно Стоян Алексиев. Стоян и младата му приятелка не крият близките си отношения в социалната мрежа, където открито показват, че прекарват времето си заедно и извън София. 

Миналата година двамата са били заедно в Турция. С компания от двама колеги на Ивана Алексиев и тя са прекарали повече от седмица в южната ни съседка. На фотос от екскурзията двамата позират щастливо прегърнати.

Ивана не се срамува да демонстрира силната си привързаност към Алексиев въпреки укорителните погледи, но и тя отказва да коментира от какво естество точно са чувствата й към него. Прохождащата актриса реагира с любовни сърчица на снимките на Стоян в социалната мрежа - досущ като влюбена в съученика си тийнейджърка.

Последните скандални снимки отпреди дни и сценките, които се разиграват на тях, били нещо абсолютно нормално за двойката. Бъркането в гащите на публично място било ежедневие за влюбените. В това уверяват интернет потребители, станали неволни свидетели на подобни сценки.

"Точно тази двойка гледахме в подобни интимни и дълго траещи ласки на бул. "Витоша" пред наливната парфюмерия, в която момичето работи, и ние станахме неволни свидетели на физическите им дръзки контакти. Не сме правили снимки и не сме имали намерението да разпространяваме такива, тъй като нямам право да съдя живота на никого. Въпреки това бях шокирана и погнусена, признавам си. Редно е поне да се спазват някакви обществени норми, особено в присъствието и на деца, за да не ги сочи никой с пръст и да се меси в делата им" - разкрива потресена госпожа в интернет пространството, от чийто разказ става ясно, че девойката се издържа като продавачка на парфюми, докато учи.

И в студените зимни месеци, и в горещите летни двамата обикалят столичните улици, спокойно хванати за ръка. Стоян Алексиев е баща на три деца, а освен това се грижи и за сина от първия брак на настоящата си съпруга - Надежда Алексиева. От брака си с Надя Стоян има син - актьора Александър Алексиев, с когото играят заедно в "Откраднат живот". От първия си брак пък има други двама наследници - великолепния актьор Цветан Алексиев и цигуларката Елица Алексиева. В семейство Алексиеви е израснало още едно дете - Венци, синът на Надя от предишен брак.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
"Аз и с Теди Москов се целувам...", призна Стоян Алексиев. А в гащите му бъркаш ли, Стояне?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: